Nokia Lumia 1520: Všeobecná diskuze
treba kdyz najedu do kontaktu nebo zprav tak co je dole nastaveni tak je normalne cerny a pri tom nastaveni na slunci je svetle seda a obrazky jsou svetlejsi
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano to je ucel zlepseni citelnosti na slunci a je to zcela v poradku.To nepoužívej pokud ti to vadi 
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Ano, displej mění kontrast a světlost podle světelného čidla. Podlě me super, ano, některé věci jsou zkreslené, ale přeci vidím na přímém slunci na telefon a to je podstatné, nebo ne ? 
Re: Nokia Lumia 1520: Všeobecná diskuze
Rozmýšľam o výmene o iP5s za L1520, načo si treba dávať pozor? Chyby modelu atd. Kľudne aj tip na kúpu zo zahraničia.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Zatím toho moc není, co můžu ze zkušeností říct, tak na reklamace se L1520 nevracejí vůbec.
Já osobně zatím taky žádný problém nepociťuji.
Já osobně zatím taky žádný problém nepociťuji.
To je dost ostrej prechod, kapesni foun > prirucni padlo
Za me na nastrik barvy krytu u black verze. Mel jsem na ni fleky, ne uplne zrejme na letmy pohled.
Mberdych veru "ostrej" prechod :D zatiaľ to je uvažovanie.
-
htcjirka
- smartmaniak

Male tecky ci mista potvrzuji také, matovy nastrik na cerne je nekvalitni.
Pavel to je jasné, nekúpim pokiaľ nevyskúšam aj ked neviem či to nie je u nás problém!
Jirko: čiernej sa radšej vyhnúť ak som detailista?
Jirko: čiernej sa radšej vyhnúť ak som detailista?
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Potvrzuji mam taky tu a tam flíček bílý, neni to tolik vidět, ale jsou tam, osobně bych sel do té zelené co byla na Buildu
Jo, je to strasny monstrum. Jen tak nekdo to neakceptuje. Zvlast prechod z mini iPhonu by byla rana.
Tak zasa medzi Note 3 a L1520 az taky rozdiel nie je ;) a uz som takto skákal iPhone 4S k Note 2 :D
-
htcjirka
- smartmaniak

Rozhodne.Jirko: čiernej sa radšej vyhnúť ak som detailista?
Prave, ze mezi Note 3 a L1520 je rozdil pri drzeni v ruce jeste dost znacny.
A co kvalita signálu? Vyriešené?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
OT promazáno..
Se signálem nemám problém. Zatím jedinou slabinku kterou jsem našel je reproduktor k uchu. Ten kvalitou zrovna moc nevyniká a reprák dozadu je taky věc co by se mohla zlepšit. Jinak doufám, že u WP8.1, jejichž aktualizaci vyhlížím s radostí se budou dát ikony roztáhnout na 3 sloupce. Co e týká ceny, ano není malá, ale oproti konkurenci je pořád na slušných penězích, když si představím, že Samsung a další se u "nových" verzích svých telefonů, co budou umět jen totéž co jejich předchůdci, budou pohybovat někde úplně jinde je cena téměř za hubičku. A k tomu hardwarově nenažraný Android, co dodat.
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Premysl: Tak to jsem nějak nepochopil co tím básník myslel... třetí sloupec dlaždic přišel právě s Nokia Lumia 1520 a 1320.
Jestli myslíte další velikost dlaždic "Large" tak ta opravdu k dispozici nebude.
Jestli myslíte další velikost dlaždic "Large" tak ta opravdu k dispozici nebude.
Jinak doufám, že u WP8.1, jejichž aktualizaci vyhlížím s radostí se budou dát ikony roztáhnout na 3 sloupce.
Škoda. Myslím, že by to nebylo od věci. To že to přišli s Lumia 1520 to snad víme všichni ne,
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Premysl: :D asi je ještě moc brzo ráno :D. Jinak dovedl bych si představit kdyby taková fce byla u některých app, které by dokázali zobrazit více informací viz kalendář, ale u valné většiny z nich bych to bylo zbytečné.
Co vidím aplikace na Windows Phone tak stále velká řada z nich neumí Live Tile vůbec. Představa, že mám statický obrázek stylu "Large" dlaždice z Windows 8 je dost hrozná.
Co vidím aplikace na Windows Phone tak stále velká řada z nich neumí Live Tile vůbec. Představa, že mám statický obrázek stylu "Large" dlaždice z Windows 8 je dost hrozná.