Rada na nový telefon

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
Nagash
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Nokia

Rada na nový telefon

Post by Nagash »

Dobrý den,
chtěl bych poradit při nákupu nového telefonu, (hlavně mě nekamenujte vůbec se v tom nevyznám :tlem: ) sledoval sem různé recenze a potřeboval bych si vybrat mezi trojicí telefonů: LG G2, S4 active, a NOTE II.

U NOTE II: se mi líbí velký display a možnost té tužky, kterou dokážu využít při své práci, kde stále tahám nějaký blok. Ale má nejslabší procesor (jestli by se nesekal při hrách nebo nějakých jiných kravinkách) a není to žádná novinka, ale zase je nejlevnější :wink: .
S4 active: líbí se mi různé základní aplikace jako např. krokoměr (nevím jestli třeba do NOTE jde tato dát) dobrý procesor, odolńost proti vodě, (sem instalatér :tlem: ) a vůbec má dobrou výbavu.
LG G2: asi největší procesor, velký display a recenze ho blahořečí kudy chodí, jen mám strach z těch 16GB aby to nebylo málo a absence výměny baterie jestli není na škodu. Je také z těch tří nejdražší.

Zatím sem nic podobného neměl, jen obyč telefony, tak proto prosím o radu :oops:
Díky
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Rada na nový telefon

Post by mberdych »

Note je v pohode a procesor zadny problem. Jedine omezeni je, ze nepodporuje LTE. S4 active bych nebral, jeho vodeodolnost je spis teoreticka, uz v recenzich se voda dostavala pod kryt a Samsung reklamace neuznava, tomu bych se vyhnul. G2 je fajn, nejlepsi specifikace, ale je to ohavny plastak (Note o neco lepsi, ale taky nic extra).
nektar69
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG G2

Re: Rada na nový telefon

Post by nektar69 »

Zařadil bych do hledáčku ještě Xperii Z1, Lumii 1020 nebo 925
michael.zeleny
nováček
nováček
Zařízení: Huawei Ascend P6

Rada na nový telefon

Post by michael.zeleny »

G2 můžu vřele doporučit. Měl jsem taky strach z jeho konstrukce, ale je to naprosto v pohodě. Je to sice plast, ale drží super, neškrábe se, pohoda. Co se týče těch 16 GB, záleží, k čemu budeš telefon používat. Samozřejmě to není na 100 filmů atd. ale třeba mě to v pohodě stačí, i když filmy na telefonu sleduju. Hlavní výhody tohohle telefonu jsou: dobrý výkon (4jádro 2,26 GHz, 2000 MB RAM), slušná výdrž baterie (pomáhá v tom baterie o kapacitě 3000 mAh) a velmi solidní displej
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”