Lumia na Novém Zélandu

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
Tade
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950

Lumia na Novém Zélandu

Post by Tade »

Zdravím. Chtěl bych se zeptat jestli mně bude fungovat moje L820 na Novém Zélandu. Jestli tam nemají nějaký jiný typ sítě jako v USA nebo něco podobného. Ještě mě zajímá Lenovo VIBE S650, ale tam to bude asi podobné jako u Lumie.

Edit.:
Moc se v tom nevyznám, ale asi to není žádná věda. Podle této tabulky http://www.worldtimezone.com/gsm.html" onclick="window.open(this.href);return false; bych řekl, že to bude ok - je to stejné jako v ČR. Takže mně spíš jde o upřesnění od někoho, kdo tomu trochu rozumí :)
el_lama
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 830

Lumia na Novém Zélandu

Post by el_lama »

Pochybuji, ze budes mit problem. V USA se maximalne nepripojis do site Verizonu, ktery jede na CDMA, ale vetsina ostatnich operatoru ma normalni GSM site (TMB, AT&T).
Konec koncu, mas operatora a ten ma preci roamaing partnery v dane zemi ... nic snazsiho nez si to overit na webu ;)
mceza

Lumia na Novém Zélandu

Post by mceza »

Řekl bych, že sis sám odpověděl

Už podle tabulky:
Nový Zéland: GSM: 900/1800 | 3G 850/900/2100
Lumia 820: GSM 850/900/1800/1900 | 3G 850/900/1900/2100

V tabulce nejsou uvedeny podrobnosti o LTE, ale kromě Číny by mělo být LTE všude stejné, takže s velkou pravděpodobností ti tam pojede i to. Vůbec bych se toho nebál.
Tade
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950

Lumia na Novém Zélandu

Post by Tade »

Včera se mi ozvala kamarádka. Jí i příteli telefony fungují. Nebyl jsem si jistý, jestli se to určuje jen těmi frekvencemi u GSM. Teď už je vše jasné. Díky za odpovědi :)
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”