outlook.com - LiveID
Re: outlook.com - LiveID
Udělej to obráceně přihlas se ke starému účtu a přidej novou emailovou adresu pod kterou se chceš v budoucnu přihlásit ale nesmí být obě již registrované u Microsoftu
outlook.com - LiveID
Když tedy nepoužívám xichtbůk a ani jiné sociální nesmysly, tak mám s fotkami smůlu?
http://www.msoutlook.info/question/767" onclick="window.open(this.href);return false;
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
outlook.com - LiveID
Moje žena facebook nepoužívá.
oba máme lumii a když já změním svou fotku, změní se i u ní. Když změní svou fotku v telefonu ona, změní se i u mne. Někdy to trvá den, někdy je to hned.
oba máme lumii a když já změním svou fotku, změní se i u ní. Když změní svou fotku v telefonu ona, změní se i u mne. Někdy to trvá den, někdy je to hned.
outlook.com - LiveID
Mě to tedy trvá už měsíce.
Když se přihlásím na outlook.com - lidé, tak nemám fotku vůbec u nikoho.
Používáte outlook.com, nebo jiný MS účet?
Nejsem každopádně sám
http://answers.microsoft.com/en-us/outl ... 60b?page=7" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale zajímalo by mi proč Tobě to jde.
Když se přihlásím na outlook.com - lidé, tak nemám fotku vůbec u nikoho.
Používáte outlook.com, nebo jiný MS účet?
Nejsem každopádně sám
http://answers.microsoft.com/en-us/outl ... 60b?page=7" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale zajímalo by mi proč Tobě to jde.
- mimonaut
- smartmaniak

outlook.com - LiveID
žena má hotmail.cz a já mám technet.ms. Ale mělo by to být už teď jedno, všechno by snad mělo už běžet stejně platformě jako outlook.com.
Tak to nevím, čím to je..
Tak to nevím, čím to je..
outlook.com - LiveID
Já používám outlook.cz a synchronizaci se stolním Outlookem 2013 a funguje to bez problému. V PC si ke kontaktům přiřadím fotky a sesynchronizují se mi s outlook.cz naprosto v pohodě.
Dtto předtím jsem měl hotmail.com a taky bez problému.
EDIT: synchronizují se mi kontakty mezi telefonem a Outlookem, ve webových lidech ty fotky nevidím. Když změním foto kontaktu v telefonu promítne se to do Outlooku, to samé naopak, dost divné
Dtto předtím jsem měl hotmail.com a taky bez problému.
EDIT: synchronizují se mi kontakty mezi telefonem a Outlookem, ve webových lidech ty fotky nevidím. Když změním foto kontaktu v telefonu promítne se to do Outlooku, to samé naopak, dost divné
outlook.com - LiveID
Tak mi řekněte kde mám co zapnout? Neboť mě tohle nedělá.
V Outlooku (2010) mám jiné fotky (vše ostatní se synchronizuje), v telefonu taky jiné a na outlook.com žádné a přidat nejdou.
Edit:
mě se změny projeví v outlooku u všeho krom fotek.
V Outlooku (2010) mám jiné fotky (vše ostatní se synchronizuje), v telefonu taky jiné a na outlook.com žádné a přidat nejdou.
Edit:
mě se změny projeví v outlooku u všeho krom fotek.
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
outlook.com - LiveID
Outlook.com z nějakého důvodu nesynchronizuje fotky s telefonem, ani neumožňuje jejich manuální přidávání. Respektive je synchronizuje mezi zařízeními, ale sám je nezobrazuje. Zobrazuje pouze profilové obrázky ze Skypu, Messengeru a sociálních sítí (Facebook, Linkedin, Twitter a další).
Co se týče synchronizace fotek mezi Windows Phone (příp. Windows 8) a desktopovým Outlookem, umí to tuším pouze verze 2013. Outlook 2010 neumí nativní propojení s Hotmailem/Outlook.com a musí se to dělat přes doplněk Hotmail Connector, který zřejmě nepodporuje synchronizaci avatarů.
Co se týče synchronizace fotek mezi Windows Phone (příp. Windows 8) a desktopovým Outlookem, umí to tuším pouze verze 2013. Outlook 2010 neumí nativní propojení s Hotmailem/Outlook.com a musí se to dělat přes doplněk Hotmail Connector, který zřejmě nepodporuje synchronizaci avatarů.
Zřejmě jste propojeni přes Skype nebo Messenger, pak se ty změny takhle projevují.mimonaut wrote:Moje žena facebook nepoužívá.
- mimonaut
- smartmaniak

outlook.com - LiveID
jj, asi messenger / skype bude ten důvod.
outlook.com - LiveID
Jakej zase messenger? 
- mimonaut
- smartmaniak

outlook.com - LiveID
No pužívali jsme s ženou oba MS messenger, po té skype. A přidali jsme si se nevzájem jako kontakt. Toto propojení se zachovalo i ve WP telefonu 
outlook.com - LiveID
Aha, nemám. Používám pouze whatsapp a z toho si to fotky nebere.
outlook.com - LiveID
Má ještě někdo problém přihlásit se na outlook.com s ověřením sms? Už asi týden mi nepřišla ani jednou sms, musím vždy ověřit pomocí emailu.
outlook.com - LiveID
To se mi stava i u jinych sluzeb. SMS v techto nasich koncinach pro overeni americkych serveru ne vzdy funguji. Kdyz se da, necham si kod zavolat, to funguje u mne vzdy. Nebo ten email.
outlook.com - LiveID
Já mám naopak většinou problém s emailem, někdy to trvá třeba hodinu, dvě, SMS dorazí během pár vteřin, no a zavolání samozřejmě nejspolehlivější.
outlook.com - LiveID
Lidičky, windows phone používám, myslím že úspěšně rok a půl. Vše funguje, zvyknul jsem si a necítím potřebu něco měnit.
Jen moc prosím o vysvětlení. Četl jsem nápovědy, googlil, ale pořád to nechápu
Na outlook.com jsem si vytvořil účet jmé[email protected] (vše šlape jak má rok a půl). Ale jak to outlook.com vlastně funguje ?? Jednou jsem se spletl a při přihlášení jsem zadal místo jmé[email protected] tak jmé[email protected](můj domovský email, na který mám vše ostatní přesměrované, je mi sympatický), vytvořil se vlastně na outlook.com nový účet jmé[email protected] !!!
No když si ze služby outlook.com přihlášený jako jmé[email protected] pošlu email na jmé[email protected] tak se tváří jako odeslaný z jmé[email protected]. JAK TO ???
Když je odeslaný z outlook.com ????
Jsem z toho jelen
Děkuju za vysvětlení, jinak mi to nedá spát
PS: Každý zná můj email jmé[email protected] snad už 17 let ? Ale seznam.cz mi přestává vyhovovat, nedají se exportovat kontakty a jiné drobnosti. Bylo by fajn být na outlook.com vlastně jako jmé[email protected]. Pozor neřeším žádné aliasy. Je to tak jak píšu, vím co jsou aliasy a spárované další účty, ale to mám pod jmé[email protected] přidané jmé[email protected], jmé[email protected] a jiné.
Jen moc prosím o vysvětlení. Četl jsem nápovědy, googlil, ale pořád to nechápu
Na outlook.com jsem si vytvořil účet jmé[email protected] (vše šlape jak má rok a půl). Ale jak to outlook.com vlastně funguje ?? Jednou jsem se spletl a při přihlášení jsem zadal místo jmé[email protected] tak jmé[email protected](můj domovský email, na který mám vše ostatní přesměrované, je mi sympatický), vytvořil se vlastně na outlook.com nový účet jmé[email protected] !!!
No když si ze služby outlook.com přihlášený jako jmé[email protected] pošlu email na jmé[email protected] tak se tváří jako odeslaný z jmé[email protected]. JAK TO ???
Jsem z toho jelen
Děkuju za vysvětlení, jinak mi to nedá spát
PS: Každý zná můj email jmé[email protected] snad už 17 let ? Ale seznam.cz mi přestává vyhovovat, nedají se exportovat kontakty a jiné drobnosti. Bylo by fajn být na outlook.com vlastně jako jmé[email protected]. Pozor neřeším žádné aliasy. Je to tak jak píšu, vím co jsou aliasy a spárované další účty, ale to mám pod jmé[email protected] přidané jmé[email protected], jmé[email protected] a jiné.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
outlook.com - LiveID
Ahote, poradíte mi někdo jak propojit stolní outlook a Outlookem online? aby se mi synchronizoval kalendář a kontakty. díky za radu.
outlook.com - LiveID
Přidat účet, tam zadáš email a heslo a nastaví se to samo 
-
bouskat
- stálý přispěvatel

outlook.com - LiveID
To ano ale problém je že využívám synchronizace emailu ze seznamu a na Outlook.com figuruji také pod tim stejným emailem takže se mi akorát znovu nastaví seznamovská stránka ale ne outlokovej kalendár a kontakty.
PS: už to funguje. stačilo zadat heslo na Outlook.com ne na seznam.
PS: už to funguje. stačilo zadat heslo na Outlook.com ne na seznam.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

outlook.com - LiveID
ještě jedna věc. Po synchronizaci se seznamem mi outlook smazal všechny emaily na seznamu.cz. zle to nějaky vypnout a nevrátit zpět?