Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by murder »

Změna proběhla samozřejmě bez sebemenšího škobrtnutí. (Pro pomaleji chápající, změna času)
lordgabriel
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Nokia Lumia 920 - Black

Post by lordgabriel »

U mne taky vse bez problemu. Sice jsem se jistil budikem, ale s telefonem max spokojenost.
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Post by CageJ »

pokial viem, tak iOS6 napr. tento bug mal...
istota je iba klasicky budik s rucnym posunutim casu
Petulinek wrote:Aha, takže pokud se hromadě lidí dějí problémy na určitých BTSkách na telefonech různých značek s různými OS, které mají LTE, na těch s max. 3G nikoliv, je to chyba těch lidí, nikoliv sítě. Ačkoliv tu htcjirka a další potvrzují, že se operátoři potýkají s problémy při zavádění LTE. Jsem rád, žes nám to tak hezky vysvětlil.
BTW i přesto gratuluji k nezvolení Fica :-)

Mne ako spotrebitelovi moze byt totalne v zadnici ci je BTSka od Huawei, Alcatel-Lucent alebo Nokia-Siemensu, ja to nezmenim.. ma to fungovat a bodka...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

CageJ wrote:ocividne nie je problem v sieti, ale niekde inde
Prosimte, ty se k problemu nevyjadruj, ani prsty na ruce by me nestacily na to, co uz jsi tu napsal nesmyslu a mytu na ruzna temata.
Chovani je zpusobeno nastavenim a siti samotnou, nikoliv uzivatelem, telefonem ci sim kartou.
CageJ
smartmaniak
smartmaniak

Post by CageJ »

Jasne, ty si tu dalsi odbornik na Lumie a BTSky :)...
Dufam, ze ich aj navrhujes, takze vies, ze je problem u operatorov,...
Mne problem zacal v 3G sieti az po Black a neprestahoval som sa.. Takze ty sa tu laskavo nevyjadruj na danu temu, kym o danej veci vies gulove.. USIM mam v telefone rok ! LTE mame 1/2 roka a problem mam od BLACK !!!!
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Musism rici, ze vim dost a mam odzkouseno dost.Problemy jsou jednoznacne zpusobene siti,registruji jej i uzivatele konkurenčních znacek a OS.S Blackem to tedy nemá v nejmensim nic spolecneho.Dalsi z tvých demagogii, ktera se vždy casem vyvrátila.U Vodafone CZ ti nepomuze ani jeden z předchozích firmwaru, tedy "neblack".
Hezky vecir ;-)
CageJ
smartmaniak
smartmaniak

Post by CageJ »

Zial u mna sa dany problem pred black nevyskytol, nikde .... okrem 4G sieti, tot vse... Nech si to poriesia operatori, je mi to jedno, je to otravne a neviem preco by som to mal trpiet ... ;-)
Problem je a treba ho riesit a nie vypisovat na forum.. Mne aspon operator odpisal, ze problem zaznamenal aj on a poriesil aspon nieco.. problem som uz spominal tu : http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=170&t=34624" onclick="window.open(this.href);return false;

Aspon nedochadza k blokacii dat a nemusim resetovat telefon, ale, ze stale existuje problem, ze sa obcas zablokuje volanie alebo mam zmeskane hovory a to povazujem za pruser...
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

S aktualizací to nemá nic společného. Zkoušel jsem zpět reflash na Amber a příznaky jsou naprosto stejné. Jen na pár místech, zdaleka ne všude, po hovoru to vypadne, případně se nedá volat. Přitom jsem jen na HSPA+, LTE tu ani široko daleko není, co by taky dělalo v Praze, že.
BTW na O2 jsem tenhle problém neměl, objevil se až u VF.
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by matoman »

Rovnaky problem mam uz cele roky napriec telefonmi (od wm5 po WP8) a simkartami. Mam vodafone a v urcitych lokalitach sa na telefon proste nejde dovolat a pritom sa tvari, ze ma plny signal. Tak ktovie v com bude problem.
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Post by murder »

Nenapadlo vás, ze síť se momentálně "mohutně" buduje a změny probíhají den ode dne... S os telefonu to fakt nemá nic společného...
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

OT OPĚT promazán
Tak takhle pánové opravdu NE!

zkuste diskutovat stylem "Nemyslím si, že máš pravdu, já to vidím takhle.."
a ne "vůbec nic o tom nevíš, jdi si hrát na písek".

pak na sebe zbytečně utočíte a mne to nebaví pořád mazat..
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Já myslím, že když to někomu začalo na stejném místě dělat až po aktualizaci jeho telefonu
Myslet znamena prd vedet.S aktualizaci to nema nic spolecneho.Dela to i s Amber ci jinym predchozim FW a zejména Vodafone.Staci co vyvadeji slavne nekvalitni BTS od Huawei LTE 800Mhz s digitalnim prijmem TV co se tyce sumu a ruseni jinych pasem.
Dokonce i reklamosystem ma ten samy problém a ten zadny Black nemá :-D Na to nemusíš byt odbornik na přenosovou sit srandisto :-)
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Post by Cheetah007 »

Mimonaut
Take bych byl radeji kdyby se tu diskuze vedla na normalni urovni a ne hned ty o tom vis karas tak mlc a take bych jednotlive OS oznacoval oficialnimi nazvy novacek v tom muze mit pekny hokej.
CageJ
smartmaniak
smartmaniak

Post by CageJ »

na inom fore som prave na toto narazil :

''- otazka na majitelov Nokia Lumia 920 a Telekom SK
- v poslednom case mam problem, ktory ma dost otravuje a zacalo to tusim s updatom Black (Amber to asi nerobil)
- byvam v okoli BB kde nie vsade je 3G. ked som v BB tak na telefone sa mi zobrazi H+ alebo H a je vsetko v poriadku.ked vsak pridem domov a signal sa zmeni na E tak niekedy(nie vzdy) sa mi stane ze sa mi neda vytocit ziadne cislo, proste vytocim cislo a napise mi hned ze "hovor ukonceny" a vtedy pomoze bud zapnut/vypnut rezim lietadlo alebo zapnut/vypnut telefon
- co som cital na nete tak som skusal nastavit akurat vyber siete na manual ale robi to aj tak
- druha vec, ktoru som nasiel je podlepenie sim karty paskou aby lepsie doliehala ale to mi tiez nepomohlo

- stretol sa s tymto niekto? ''

Je zrejme, ze mnohym to zacalo robit az po Black... bez ohladu, ze tato chyba sa mohla vyskytnut uz pri Amber, teraz je casta.. Mne sa zase dnes opakovala.. A pritom byvam v oblasti, kde nie je ziaden problem so signalom ani v budovach - 5 paliciek.. a v LTE pokryti..

1) Pytam sa takto, pytal sa nato uz niekto Nokie ?
2) Neostavaju niektore nemenne veci aj po reflashi spat na starsi FW? Nieco ako low-level FW..
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Post by Cheetah007 »

Celkem bych tomu co jsi psal drive a byl zkritizovan ze je to nesmysl a i ted po precteni tohoto veril ze update muze v nekterych pripadech az ojedinelych zpusobit potize, posoudit ale nemohu zatim se mi nic podobneho nestalo a vse funguje jak ma.
Jedinou zkusenost mam pred lety s jistou 3G vckovou motorolou ze se mi xkrat lide nemohli jednou dvakrat denne pri zapnutych datech dovolat od te doby vsak ne.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

1) komunikoval jsem s Vodafounem, tam je to ještě otevřené, s Nokií samozřejmě také, ti tvrdí, že u nich chyba není
2) Black bude možná shoda okolností, protože někdy v té době začali s propagací a vyměňovat SIMky za nové se 4G
3) mám dojem, že pokud se updatovaly WP8 z předchozích verzí, tak až do Blacku bylo LTE u nás uzamčené...
CageJ
smartmaniak
smartmaniak

Post by CageJ »

Amber mam od augusta, USIM od kupy telefonu, LTE je od septembra v Telekome SK, prvykrat sa u mna toto v 3G vyskytlo vo februari a teda aj u mna po Black... 4G ako som to uz spominal robilo tiez, ale tam to nejako fixli po mojom reportnuti...
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

Když se podíváš na tohle, ten problém se vyskytoval již v loňském roce:
http://mobilni-telefony.heureka.cz/noki ... ka/251285/" onclick="window.open(this.href);return false;
To ještě Black rozhodně nebyl a LTE taky ne...
CageJ
smartmaniak
smartmaniak

Post by CageJ »

jop, nic ine neostava nez bombardovat Nokiu a operatorov, to proste nemoze byt nahoda...
no nic, idem Telekomu urobit dalsi ticket..
zlieva
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS

Post by zlieva »

Tak na mojej L920 v slovenskom O2 som tento problém nezaznamenal. A ani na druhom telefóne L620 tiež v O2. Bývam v Košiciach, ale ani v Bardejove nebol problém...
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”