Vybil sa mi mobil uplne a teraz ked dam do nabijačky tak nezapne sa vobec a keď stlačim power button , tak zasvieti červene svetielko hore , ked ho zapnem načita niekedy Sony .... zapne sa normalne ale piše Vypina sa a hore na tej baterke nieje ten blesk že sa to nabija ... prosim pomoc čo mam stým urobiť ... skusil som aj do inej nabijačky a nič
Nejde mi zapnut Sony Xperia T
-
robintvpresent
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Xperia T
Dobry den chcel by som poprosit ci by ste mi nepovedali preco mi nejde zapnut Xperia
Vybil sa mi mobil uplne a teraz ked dam do nabijačky tak nezapne sa vobec a keď stlačim power button , tak zasvieti červene svetielko hore , ked ho zapnem načita niekedy Sony .... zapne sa normalne ale piše Vypina sa a hore na tej baterke nieje ten blesk že sa to nabija ... prosim pomoc čo mam stým urobiť ... skusil som aj do inej nabijačky a nič

- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Pokud se bat uplne vybila,nezapinat na nabijecce a nechat uplne nabit.Pri nabijeni sviti cervena ledka?
-
robintvpresent
- můj třetí příspěvek

Ne prave naopak , len ked to stlacim tak svieti ... a bez nabijacky zasvieti 2x čo znamena že je baterka vybyta a s nabijačkou ked zapnem tak svieti len vtedy keď to držim
- koumes
- moderátor

Pro jistotu bych nechal uplne nabit,nezapinat.Jinak pad nebo naraz tvrdy nikdy nebyl?Aplikace instalovane jen z marketu nebo i nejake warezove?
-
robintvpresent
- můj třetí příspěvek

Dobre skusim nechat celu noc .... normal z marketu
- koumes
- moderátor

Jen se ptam,protoze by tam mohl byt skryty malwer,spywer a ty vybiji baterku.A pad zadny?Zaruka jeste je?
-
don_alex
- přispěvatel

- Zařízení: Note II, Ace, PAP7600DUO, Note 10.1
Re: Nejde mi zapnut Sony Xperia T
Tohle vypadá na smrt baterky. Můžeš zkusit servis, kde ji dají na "pomalou" nabíječku, ta by baterku ještě mohla oživit, ale spíš bude jistější, když rovnou koupíš novou baterii.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Ne, to není smrt akumulátoru, ale bohužel blbá vlastnost některých modelů Xperií od Sony. Mají na akumulátoru obvod který hlídá napětí a pokud je napětí příliš nízké, tak se bohužel mobil nezapne. V minulosti se to řešilo i na xda.
Jsou tři možnosti. Zkusit prostě počkat, jestli se akumulátor nenabije (nechat mobil na nabíječce pár hodin) a pak zkusit zapnout a nebo prostě vyměnit akumulátor za nový (investice pár stovek) a nebo demontovat akumulátor, odpojit elektroniku, zkusit externím zdrojem nabít, znovu elektroniku napojit a pak zkusit nahodit mobil. Tady doporučuji přečíst tohle vlákno http://forum.xda-developers.com/showthr ... p=45702313
S tímto mám osobní zkušenost, a jde to...
Jsou tři možnosti. Zkusit prostě počkat, jestli se akumulátor nenabije (nechat mobil na nabíječce pár hodin) a pak zkusit zapnout a nebo prostě vyměnit akumulátor za nový (investice pár stovek) a nebo demontovat akumulátor, odpojit elektroniku, zkusit externím zdrojem nabít, znovu elektroniku napojit a pak zkusit nahodit mobil. Tady doporučuji přečíst tohle vlákno http://forum.xda-developers.com/showthr ... p=45702313
S tímto mám osobní zkušenost, a jde to...
-
don_alex
- přispěvatel

- Zařízení: Note II, Ace, PAP7600DUO, Note 10.1
Re: Nejde mi zapnut Sony Xperia T
V tom případě by možná pomohlo i to velmi pomalé nabíjení.