Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Tak, robi to uz aj u mna v 3G sieti...

Noel: klidni hormón
projdi český internet a přečteš si kdo a kde má problém, právě že ne jen 920, ale i jiné telefony jiných OS mají stejné problémy na stejných místech. Není to telefonem, je to nestandardem místní BTS. Na jiné BTS může vše fungovat, to že Vodafone používá levné komponenty pro co nejrychlejší dobudování sítě je též všeobecně známá věc. Také, že po nástupu Vodafonu k datům, začala kvaltovat i Telefonica je též zřejmé a pochopitelné. Opět bývá problém na určitých místech a určitých BTS. To jsou známé zkušenosti různých uživatelů v ČR, jelikož mají různé telefony, čím jiným to může být, než šuntem co používá Vodafone???
K těm faktům, ukaž mi kde píšu, že všechny 920 mají problém? Noel (nebo jak se včera, nyní, zítra, pozítří.. budeš jmenovat) vyvoláváš konflikt tam kde není
K těm faktům, ukaž mi kde píšu, že všechny 920 mají problém? Noel (nebo jak se včera, nyní, zítra, pozítří.. budeš jmenovat) vyvoláváš konflikt tam kde není
Petulinek: dík! Nepotěšil si mě teda :(
nofu: Není zač, taky mně to s*re... Snad si tu síť dají brzy dohromady, holt zatím bude Lumča v šuplíku
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Musím zaklepat. U nás doma ani jedna lumia problém nemá.. (Praha Černý most / Holešovice / Dolní měcholupy)
kedze to robi aj u mna na Slovensku, asi posrali nieco soudrozi v Nokii ..Petulinek wrote:nofu: Není zač, taky mně to s*re... Snad si tu síť dají brzy dohromady, holt zatím bude Lumča v šuplíku
Máš štěstímimonaut wrote:Musím zaklepat. U nás doma ani jedna lumia problém nemá.. (Praha Černý most / Holešovice / Dolní měcholupy)
Měl jsem problém s nedostupností taky, zašel jsem do Vodafonu, týpek se divil stejně jako já, dal mi novou SIM a od tý doby je to v pohodě.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Teď jsi možná uhodil hřebík na hlavičku.. některé SIM nemusí být kompatibilní s novou infrastrukturou..
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Já mám novou SIM od O2 s LTE a taky někdy mívám problém kolem Julisky...
Mám SIMku s LTE cca 2 měsíce... Tak bych se divil, kdyby to nebylo kompatibilní a bylo to způsobeno zrovna SIMkou, když v ne LTE founu jede bez problému...
ocividne nie je problem v sieti, ale niekde inde
-
lordgabriel
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Nokia Lumia 920 - Black
Zdravim,
netusi nekdo, zda je jistej posun casu u Lumie 920 dnes v noci ? Nerad bych zaspal ....
netusi nekdo, zda je jistej posun casu u Lumie 920 dnes v noci ? Nerad bych zaspal ....
Očividně víš kulovýCageJ wrote:ocividne nie je problem v sieti, ale niekde inde
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Taky jdu do práce a spoléhám jen na Lumii, s WP mám za sebou už několik změn času a vždy bez problémů...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ikdyz každý WP telefon nastavil letni/zimni cas vždy spravne, cert nikdy nespi.Spolehat se neda na nic.
Jediný, kdo měl kdy problém s budíkem a se změnou času byl tuším iOS...
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Navrhuji sem zitra napsat jak zmena na lumiich probehla nikde jsem v nastaveni nic nemenil jedu na tovarnich hodnotach tak se zitra ozvu zda se to posunulo o hodinu napred nebo jestli je tu na to tema ale nevidel jsem jej.
Petulinek
Ano u iOS se to stavalo treba uz to opravili uvidim co zitra ipad jak se s tim popere.
Kazdopadne ja se budim radiobudikem foun mam jako pojistku a u toho si cas posunuji jeste pred usnutim, je to ten klasicky s led cislicemi za par stovek rizeny jen frekvenci ze site zadny quartz ani radiosignal z frankfurtu.
Petulinek
Ano u iOS se to stavalo treba uz to opravili uvidim co zitra ipad jak se s tim popere.
Kazdopadne ja se budim radiobudikem foun mam jako pojistku a u toho si cas posunuji jeste pred usnutim, je to ten klasicky s led cislicemi za par stovek rizeny jen frekvenci ze site zadny quartz ani radiosignal z frankfurtu.
dalsi samozvany odbornikPetulinek wrote:Očividně víš kulovýCageJ wrote:ocividne nie je problem v sieti, ale niekde inde
Ak tebe pripada toto spravanie s USIM normalne, ....
Aha, takže pokud se hromadě lidí dějí problémy na určitých BTSkách na telefonech různých značek s různými OS, které mají LTE, na těch s max. 3G nikoliv, je to chyba těch lidí, nikoliv sítě. Ačkoliv tu htcjirka a další potvrzují, že se operátoři potýkají s problémy při zavádění LTE. Jsem rád, žes nám to tak hezky vysvětlil.
BTW i přesto gratuluji k nezvolení Fica
BTW i přesto gratuluji k nezvolení Fica