Nokia Lumia 1520: Všeobecná diskuze
-
Ujko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
myslím tím, že když chci třeba rolovat obrazovku s dlaždicema, tak se mi dlaždice spustí a zase na opak, že když
chci dlaždici spustit tak, jde až na druhý klik
dělá to jenom občas a nejenom na dlaždicích, ale všude
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Ujko: Takový problém (ne-problém) mám taky. Když mám například hodně vysušené prsty a chci rolovat tak mi prst po display nepatrně poposkočí a otevře se nějaká dlaždice. I při tom otevírání mám trochu podobný problém.
Ale spíš to vidím tak, že prostě je to 6 palcový smartphone, který se jednou rukou ovládá hůře to je prostě fakt se kterým jsem počítal. Když držím zařízení v jedná ruce a druhou rukou je ovládám tak ten problém
nemám.
Vedle toho mám ještě menší Nokia Lumia 920 se kterou mohu zařízení pohodlně ovládat jedním prstem bez obtíží a ten problém tam nemám.
Ale spíš to vidím tak, že prostě je to 6 palcový smartphone, který se jednou rukou ovládá hůře to je prostě fakt se kterým jsem počítal. Když držím zařízení v jedná ruce a druhou rukou je ovládám tak ten problém
nemám.
Vedle toho mám ještě menší Nokia Lumia 920 se kterou mohu zařízení pohodlně ovládat jedním prstem bez obtíží a ten problém tam nemám.
-
Ujko
- častý přispěvatel

mě to dělá i když telefon držím v jedné ruce a druhou ovládám
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Občas se uťuknu já, ale dotyk mi reaguje dobře bez chyby.
Co jsem četl, tak snad byl nějaký SW bug u prvních verzí, ale Nokia to řešila aktualizací systémový aplikací (displej+dotykový).
Co jsem četl, tak snad byl nějaký SW bug u prvních verzí, ale Nokia to řešila aktualizací systémový aplikací (displej+dotykový).
- Freeloader
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 8
nerobi ti telefon nahodou toto? http://www.youtube.com/watch?v=ErS_PtscLNk" onclick="window.open(this.href);return false;Ujko wrote:myslím tím, že když chci třeba rolovat obrazovku s dlaždicema, tak se mi dlaždice spustí a zase na opak, že když
-
Ujko
- častý přispěvatel

ne, toto mi telefon nedělá
-
Ujko
- častý přispěvatel

ráno jsem zkoušel všechny aktualizace a nic tam nebylo, teď mi napadlo, nastavit oblast pro kterou
byl telefon vyroben a nejednou se objevila aktualizace bonusy+info s datumem 27.3 a dotyk se zdá být lepší, ale ještě
to musím pořádně vyzkoušet
byl telefon vyroben a nejednou se objevila aktualizace bonusy+info s datumem 27.3 a dotyk se zdá být lepší, ale ještě
to musím pořádně vyzkoušet
-
Ujko
- častý přispěvatel

tak ještě ten dotyk není takový, jaký jsem měl na l920, ale dá se to normálně používat
sice to občas zazlobí, ale ten telefon má jiné přednosti a mám ho rád,
nebo to taky bude rukama...
sice to občas zazlobí, ale ten telefon má jiné přednosti a mám ho rád,
nebo to taky bude rukama...
Mám dotaz, mám telefon (phablet) chcete-li teprve pár dní, ale zarazilo mně, že není nikde k dostání file explorer (než mi začnete doporučovat ty co jsou na stránkách obchodu, tak dočtěte až do konce), který umí prohlížet všechny typy souborů. Jelikož ty co jsou běžně dostupné umí jen office, pdf, obrázky a složky. je něco takového k mání? Druhý dotaz, instalační soubory pro WM8 mají jakou koncovku? A třetí, jakou koncovku mají spušěcí soubory pro WM8, jelikož .exe to z mé zkušenosti asi nebude. Dík
Re: Nokia Lumia 1520: Všeobecná diskuze
Explorer nie je, mozno bude vo WP8,1, aplikacie maju priponu xap, ale ak to,chces kvoli warezu, nepomoze ti to. Do WP ide nahravat iba cez store. (Ked neratam oficialne stiahnutie zo store a instalacia cez kartu)
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Telefon umí otevírat jen takové soubory, ke kterým máš nainstalovanou aplikaci. A otevíráš jej buď z mailu, skydrive, webu nebo dané aplikace.
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
A už si sakra lidi přestaňte plíst Windows Mobile a Windows Phone 
Zdravím,
nakupoval někdo z této stránky ?
http://www.comfone.de/smartphones/nokia ... aycommerce. Cena je více než dobrá a žlutá mě dost láká.
nakupoval někdo z této stránky ?
http://www.comfone.de/smartphones/nokia ... aycommerce. Cena je více než dobrá a žlutá mě dost láká.
Dobry den
Vlastnim nokie lumie 1520 a chci se zeptat kdyz mam v nastaveni zapnuto citelnost na slunci tak se stava ze zobrazeni fotek na displeji neni moc ostre jako rozmazane, ale kdyz to vypnu tak je vse ostre a pekne, mate to same?. jinak jsem max spokojeny. Jen pri telefonovani mi v repro drobet praska, to bych casem resil reklamaci.
Vlastnim nokie lumie 1520 a chci se zeptat kdyz mam v nastaveni zapnuto citelnost na slunci tak se stava ze zobrazeni fotek na displeji neni moc ostre jako rozmazane, ale kdyz to vypnu tak je vse ostre a pekne, mate to same?. jinak jsem max spokojeny. Jen pri telefonovani mi v repro drobet praska, to bych casem resil reklamaci.
Áno, je to tak. Pri tomto nastavení lumia upravuje kontrast displeja a mení farby tak aby boli citatelnejsie.
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
kozakvv : čitelnosti na slunci a rozmazání fotek... toho jsem si nevšimnul, ale repráčku při hovoru ano, ale dá se to přežít myslím. Osobně bych to do reklamace neposílal.
Moc dekuji, ulevilo se mi
a to praskani pri volani, to bude spatne repro? Mam nastavenou max hlasitost, pri snizeni je to ok nepraska nic ale pak spatne slysim volajiciho 
Pri tom nastaveni jsou fotky takove hodne jasne,takove vybledle
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Jj, to je zcela normalni.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Lepší čitelnost je (kromě jiného) zlepšená tím, že na hranách mezi světlou a tmavou se světlé na přímém slunci ještě zesvětlí a tmavé více ztmaví - tedy pokud jsou vedle sebe, např. text je tak mnohem lépe čitelný, nicméně má "duchy" - na hranách je to vidět nejvíc. Prostě uměle zvýšený kontrast.