Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
lidičky díky, aspoň vím, na čem jsem, folii nemám, jen mě s.., štve, že budu měsíc bez mobilu, hlavně aby to uznali 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nemusis mit strach, uznaji, vi se o tom, ze se tam dostava prach a ten pak znemozni spravnou funkci proximity senzoru.Navic to mesic trvat nebude.
Mne na 920 akurat skapalo pocasie Bing, odmieta sa aktualizovat dlazdica po pripojeni na internet. Zobrazuje 0°C, ale ked vojdem do app tak zobrazi normalne teplotu, vyjdem z app a stale 0°C
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
myscho: Co proces na pozadí? Já ho mám pro jistotu zapnutý. Jinak asi reinstall app ;)
Aj ja ho mam zapnuty, len celkovo je ta apka daka pomylena, ani pozadie dlazdice podla pocasia sa neukazuje, preinstalovanie tomu velmi nepomohlo
///edit: vyzera, ze appka sa sama dala dokopy
///edit: vyzera, ze appka sa sama dala dokopy
Tak už mně posledních pár dní tak vytočilo, kdy denně, ač telefon leží na stole a má signál, přijde SMS, že se mi někdo nedovolal (prý jsem nedostupný ale vidím plný signál) a kdy se občas ztratil signál úplně zkouším reflash zpět na Amber. Tak jsem zvědav, jestli je problém opravdu v Blacku. A pokud ano, jde Nokia z domu, už mám vyhlédnutou BlackBerry Z30
Tenhle problém má i ségra, nemáš Vodafoun?
Jo, mám, bohužel
Tušim že někde jirka psal, že to je problém a nejen u lumií, že má vodafoun nějakej problém se sítí. Tak nevim, jestli to hned řešit výměnou founu, nemusela by pomoci.
Mám to otestované s BlackBerry Bold 9900, u té problém na stejném místě absolutně není. A protože potřebuji být dostupný pro klienty, je tohle pro mně dost fatální. Uvidím co Amber, myslím, že problém je až na Blacku, že si nějak nerozumí s Black updatem. Jo a asi to není jen problém VF, manželka má na L820 občas problémy i u O2
Dá se downgrejdovat?
Dá, napral jsem tam teď Amber, tak se uvidí. Zatím pozoruji doma rozdíl, v místech, kde mi běžně na Blacku skákalo 2G drží v pohodě 3G
Písni pls pak výsledek. Budu to tu sledovat. Díks
Jj, sám jsem zvědav. Jen mně stve, že obnovení po downgradu neobnoví aplikace, opruz.
Mno to je teda na pikaču.
První poznatek s Amberem a LTE VF kartou, nešlo volat, párkrát to udělalo tútú a napsalo hovor přerušen. Pomohl restart telefonu.
Jen pro zajímavost,takhle mi skáče signál když telefon leží na stole
Jen pro zajímavost,takhle mi skáče signál když telefon leží na stole
- Attachments
-
- wp_ss_20140326_0001.jpg (55.2 KiB) Viewed 4362 times
Tak opět problém, reflash na Amber nepomohl. Normálně mi 2 lidé volali, pak jsem volal já, pak jsem měl další příchozí hovor a po něm telefon nedostupný. Takže ani Amber, ani přepnutí na 3G nebo 2G nepomůže. Přitom na BlackBerry, které nemá LTE, žádný problém...
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Sám píšeš důvod proč to u BB jde, protože nemá LTE. Problém je u operátorů, kteří nasazují levné technologie asi ne zcela dle standardů. Problém je napříč značkami a modely s LTE...
Prima, a může to být důvodem k předčasnému ukončení smlouvy na dobu určitou? Polofunkční, nespolehlivá síť, prostě naprosto nekvalitní služba.
BTW nechápu proč je to problém s LTE, když tady po LTE není vidu slechu, max H+ ale spíš to přeskakuje na 2G
BTW nechápu proč je to problém s LTE, když tady po LTE není vidu slechu, max H+ ale spíš to přeskakuje na 2G
Jo oni se budou bránit, že je vše OK a důkazní břemeno bude na tobě. Je to to rychlé budování rychlého internetu od Vodafonu a vzniká nějaký kočkopes a právě proto to moc nechodí. Bohužel "rychle" začalo budovat i O2 a taky jim to blbne, ale to jsme v tématu o Lumii 920 už dost OT.
Problém prostě není jen v Nokiích, i jiné značky mají problém.
Problém prostě není jen v Nokiích, i jiné značky mají problém.