chtěl bych se zeptat na váš názor na Huawei ascend g700 mám ho v plánu koupit ale nejsem si jistý...za případné návrhy jiných mobilů budu rád
Huawei Ascend G700
Huawei Ascend G700
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na váš názor na Huawei ascend g700 mám ho v plánu koupit ale nejsem si jistý...za případné návrhy jiných mobilů budu rád
-
michael.zeleny
- nováček

- Zařízení: Huawei Ascend P6
Huawei Ascend G700
Jako zajímavou alternativu tohohole telefonu bych navrhnul LG L9II...je svými parametry hodně podobný, je o něco lehčí, má velmi kvalitně zpracovaný displej...a velkou výdrž ve svojí třídě...doporučuji někde vyzkoušet 
Huawei Ascend G700
Ascend G700 je skvělý telefon s výborným poměrem cena/výkon.
Koukni třeba ještě na Galaxy S3, který lze sehnat už i za 6000 Kč. Ten má lepší fotoaparát a nepatrně i výkon. Je pravdou, že G700 má dvojnásobnou RAM, ale ta na výkon oproti GPU nemá například ve hrách vliv.
Pokud to máš primárně na hry tak Xperia SP bude nejlepší volba.
Koukni třeba ještě na Galaxy S3, který lze sehnat už i za 6000 Kč. Ten má lepší fotoaparát a nepatrně i výkon. Je pravdou, že G700 má dvojnásobnou RAM, ale ta na výkon oproti GPU nemá například ve hrách vliv.
Pokud to máš primárně na hry tak Xperia SP bude nejlepší volba.