Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Kdy ma ta 8.1 vyjit? Sef prodluzoval u tm firemni tarify a nabidli mu za dobrou cenu 520ky black u TMnabidky firmam jsou vzdycky individualni verejne se to nepise) nabidl jestli jinchci zaim vaham ale mozna se k ni vratim ani nevim proc jsem se ji loni zbavil
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pro vyvojare duben nejpozději kveten.
- Cheetah007
- smartmaniak

OK pro developery takhle a finalni koncem prazdninci listopad tak nejak?
Jeste drobnost se zeptam, pocita nokia tedy dnes uz ms s tim ze chystane WP9 pujdou updatovat na stavajici radu z lonskeho roku?
Jeste drobnost se zeptam, pocita nokia tedy dnes uz ms s tim ze chystane WP9 pujdou updatovat na stavajici radu z lonskeho roku?
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Mám obavu, že až wp 8.1 vyjde, ostatní budou dále vpředu. 
- Fireboss15
- častý přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1
Kedy bude aj ja sa pýtam, čítal som, že asi 2.4.2014 ale nie som si istý takže sa pýtam 
- Cheetah007
- smartmaniak

Tak ms predstavil s WP8 pomerne dobry os nebyt toho az stroheho vzhledu (v jednoduchosti je ale krasa a sila jen by mohl nabidnout i dalsi formy, da se zvyknout jinak) ale je pravda ze se se vsim jako pridavani novych funci a vylepseni oproti ostatnim dost louda...treba u androidu je spousta toho uz v zakladu a vyrobce az na vlajkove modely pak zadne updaty prakticky nedela cinit se musi komunita xda ci cm, proste tady mas droida 4.1/4.2 a to ti musi stacit nebo si neco postahuj na play ci kup novej model.jaroslavii wrote:Mám obavu, že až wp 8.1 vyjde, ostatní budou dále vpředu.
Zase kdyz nejaky update vyda je to vypilovane a nebyt problemu po OTA aktualizacich stejne je to lepsi a to se tyka i iOS viz jas ted prehraval na ipadu iOS 7.1 radeji z DFU mode neni asi co vytknout.
Jinak s 520kou zejtra by to mel zacit na firme davat takze pripadne pisnu pokud ji vezmu, ten foun znam a ted co sou updaty vylepsi treba to co mi tehdy nesedelo, citelnost IPSka za jakoby mlecnym zrcadlovym sklem uz ne s tim jsem smirenej ale tak strasny to ci vim na prudky slunci pri max. jasu zase nebylo, hlavne aby to byla novejsi serie uz s poslednim updatem a mely vypilovane ty vrzajici kryty a skriupajici bocni tlacitka to tehdy v prvni varce kapku odbyli.
''btw, you seen those ugly start screen snapshots of image over the tiles... Is it real? It looks really sad...''-> '' They are fake.''
Vraj ...
Vraj ...
- Freeloader
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 8
2.4. 2014 bude len ta konferencia kde to ohlasia, pre nas uzivatelov neni zname kedy no nevidim to moc ruzovo, ja si myslim ze pri najlepsom jun-julFireboss15 wrote:Kedy bude aj ja sa pýtam, čítal som, že asi 2.4.2014 ale nie som si istý takže sa pýtam
Ten máj 2014 pre userov je velke sci-fi
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Tak developer ma kde kdo i mezi obyčejnými uzivateli, takze velka většina uz se muze nyní tesit.
- Freeloader
- stálý přispěvatel

iba tii co si rootnu telefon nie ?
- Cheetah007
- smartmaniak

Tak dev se da snad nejak zaridit navody se jiste najdou ale ja osobne pockam na finalni verzi az to vypusti mezi normalni usery....jinak rootnout tohle u WP neznam mas spis na mysli android ne?
co vim tak je nejaky dev unlock na samsung ativ lumia zatim nic

Dev unlock je na kterýkoliv WP, on spíš myslí plné odemčení, to je jen pro toho Ťamťunga Ativ S.
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
v rámci registrace do wp app studio a nainstalování aplikace preview for developer se může "developerem" stát opravdu kdokoliv
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Když už je řeč o registraci do app studia, přijde mi trochu divné, že jsem se pouze jen registroval, nainstaloval app do telefonu a byli mi zpřístupněni aktualizace v rámce preview programu.
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Možná divné, ale je to tak. Já jsem takhle nahrával GDR3.
- Freeloader
- stálý přispěvatel

takze ak sa tam zaregistrujem? tak mi to normalne nahodi WP 8.1 do telefonu a neuvidim rozdiel ako ked by som musel cakat dokym mi vyskoci aktualizacia?
- Freeloader
- stálý přispěvatel

ked si niekto nainstaluje developer preview v aprili a potom povedzme v juni vide oficialne pre vsetkych, tak tym co mali developer preview vyskoci nejaka aktualizacia aby mali tu novsiu verziu ?
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Freeloader: Nikdo zatím neví, co přesně Microsoft ukáže na BUILD Windows 2014. U přechozích aktualizací to prozatím bylo tak, že Microsoft vypustil Update 3 v sestavení, které pak měla všechna zařízení i bez Developer Preview.
V podstatě to vypadalo tak, že se nainstalovala finální aktualizace Update 3 bez Lumia Black. Toť celá
.
V podstatě to vypadalo tak, že se nainstalovala finální aktualizace Update 3 bez Lumia Black. Toť celá
No mam info, ze MS tymto dev programom vlastne spustil verejny beta test... koho by zaujimalo preco to tak vlastne je..