Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
mceza: ale netrepkaj,ak nemal zapnutu tu polohu tak mobil proste nelokalizuje.
to bude vediet asi on ci to mal zapnute alebo nie.
to bude vediet asi on ci to mal zapnute alebo nie.
-
mceza
On se ale ptal na to, jak získat přístup ke svému účtu, ne jestli musel mít polohu zapnutou nebo ne...
Zacalo se mi to dit pote, co jsem si vymenil u VF sim za LTE verzi, mohlo by to s tim souviset..htcjirka wrote:Jj,muze se to vyskytnout i u ostatních operatoru, ostatne je to chyba site.Problemy zaznamenavaji i uzivatele jinych znacek a OS.
-
Katie
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920 - red, iPhone 6 64 GB
Možná se to tu už řešilo, jestli ano tak se omlouvám, že to opět vytahuji.
Chci se zeptat zda se dá někde nastavit velikost fotografií? Protože mi fotoaparát fotí 1600x900 a já bych potřebovala maximální rozlišení. A chci se zeptat, jaktože jsou tak malé? třeba jen 300kb. Omlouvám se za svou demenci :D.
Chci se zeptat zda se dá někde nastavit velikost fotografií? Protože mi fotoaparát fotí 1600x900 a já bych potřebovala maximální rozlišení. A chci se zeptat, jaktože jsou tak malé? třeba jen 300kb. Omlouvám se za svou demenci :D.
Katie: Zkus jít do "Fotoaparátu" - Nastavení fotek a zkus napřed dát "Obnovit". Nikde rozlišení taky nemůžu najít -_- (ale někde jsem to asi předtím viděl...)
Jsou malé, protože mají malé rozlišení, až se to nějak povede dát na standartní velikost, uvidíš, že už to tak malé nebude :D
Jsou malé, protože mají malé rozlišení, až se to nějak povede dát na standartní velikost, uvidíš, že už to tak malé nebude :D
-
Katie
- přispěvatel

Bohužel to nepomohlo :(.. stále je to malinké
A nedělá ti to program ve WP8, přes který přetahuješ na PC? Zkus schválně 1 obrázek uploadnout na SkyDrive... Vlastně teď už OneDrive. 
-
mceza
Jestli to bereš z OneDrivu, tak se mrkni, jak máš nastavenou synchronizaci - výchozí nastavení synchronizace fotek je zmenšuje.
-
Katie
- přispěvatel

Posílám si to mailem, na W7.. takže ten mail klient to zmenšuje.. Hallelujah problem solved. :D
Existuje program HD Photo Viewer, který umí odesílat fotky mailem v plném rozlišení.
Ahoj, nedavno jsem si koupil novou 920 a je tam jedna vec, kterou nechapu - do Oblibenych jsem si ulozil sve vlastni obrazky a pripl dlazdici na uvodni obrazovku. Na dlazdici se mi ale zobrazuje pouze staticky posledni obrazek misto rotace vsech Oblibenych. Je nekde nejake nastaveni na cas aktualizace nebo neco takoveho?
Omlouvam se, jestli uz je to nekde vyresene, ale hledani na forku mi zadne reseni nenaslo...
Predem diky za reakce
Omlouvam se, jestli uz je to nekde vyresene, ale hledani na forku mi zadne reseni nenaslo...
Predem diky za reakce
Zdravím,
mám problém MT Lumia920 mi od včerejška nezobrazuje náhled na displeji a funkce doubletapp přestala pracovat, nastavení jsem prošel křížem, krážem, dnes dokonce i návrat do továrního nastavení, taktéž jsem si všiml , že když jsem dnes volal, tak jak jsem chtěl ukončit hovor, tedy dal jsem tel od ucha, tak se zpět nerozsvítil, mám ho v plánu dát na reklamaci, jedná se o CZ distribuci z datartu, nemá někdo tip, jak to vyřešit? Nechcu být měsíc bez mobilu, ale na druhou stranu ho chcu funkční
mám problém MT Lumia920 mi od včerejška nezobrazuje náhled na displeji a funkce doubletapp přestala pracovat, nastavení jsem prošel křížem, krážem, dnes dokonce i návrat do továrního nastavení, taktéž jsem si všiml , že když jsem dnes volal, tak jak jsem chtěl ukončit hovor, tedy dal jsem tel od ucha, tak se zpět nerozsvítil, mám ho v plánu dát na reklamaci, jedná se o CZ distribuci z datartu, nemá někdo tip, jak to vyřešit? Nechcu být měsíc bez mobilu, ale na druhou stranu ho chcu funkční
dnes mi vybehla nejaka aktualizace rychleho prehledu a dotykoveho ovladani, zkousel jsi restart?
Jako vtip pobavilo, obojí jsem zkoušel, restart, kontrola aktualizací přes sysapp pusher... 
Aspon neco, kdyz uz nic
Pardon :D
v pohodě , ale to napadne každého si myslím 
Diky tohle už zní zajímavě
, hned dám vědět
Takže nic
, přesto díky
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Je v haji proximity senzor nebo zaneseny prachem,klasika u L920.
mirek90: Vypadá to na problém s proximity senzorem. Nemáte nalepenou nějakou ochrannou fólii, která by ho zakrývala? Pokud ne, tak asi opravdu reklamace. Něco podobného jsem řešil u LG mé drahé polovičky.
EDIT: Než jsem se stihl vymáčknout, byl jsem předběhnut
EDIT: Než jsem se stihl vymáčknout, byl jsem předběhnut