Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
Zdravím chci se zeptat na 820 se dostal prach mezi sklo a displej kolega říkal ze to mam reklamovat protože to má být jeden díl
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
jeden díl je to třeba na l920. Na l820 je sklo od displeje oddělené.
Takže má cenu reklamovat ?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano, je to bezne reklamovatelne s kladnym výsledkem.
Dobře děkuji za radu
ahoj mam problem nebo spíš lumia mé přítelkyně... v minulosti jsem ji měl já a bez problému... stávalo se že ji vypadl signál a už nenaskočil ani po zapnuti a vypnuti letoveho rezimu.. az po restartu telefonu prepinani z 2g na 3 jsem nezkousel,udelal jsem tim trojhmatem hlasitost dolu vypinaci a fotak reset a uz to nezlobi... dneska jsem nainstaloval novou apku pritelkyni mcdonalds slevovy poukazky jaky prave maj a stalose nam ze mobil sel ovladat normalne rollovat nahoru dolu start (dlazdice) ale po klikani na dlazdice nesly otevrit jakoby jen se porpadly ty rohy (animace co dela po kliknuti na dlazdici ) ale neotevreli takze kliknuti to zaznamenavalo ale neotevrelo a to ani systemove ani napr conectivity tiles pro rychle prepinani wifi nebo dat a treba zpravy az po 4 kliknuti mam to nahrane na mobilu pro pripadnou reklamaci.... restartovali jsme tu lumču 820 a běhá ji to zas normálně? je to normální? díky moc za radu u lumie 925 mé jsem se s tímto zatím nesetkal!!! mobil je v záruce l820 takze bych mel nerad vadný kus který by mi po záruce kleknul.... a jak by to bylo opravily by ji? protoze s elumia 820 uz nevyrabi...a moc na vyber toho taky neni ...
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
langpi999: Se signálem občas problém je, diskutuje se o tom na smartimanii v jiném vlákně.
Ohledně běhu systému, bych postupoval následovně: Zkontrolování co běží na pozadí, případně bych provedl reset do továrního nastavení a když by ani toto nepomohlo, vyzkoušel jsi například Nokia Recovery Tool.
Telefon jako takový bych do servisu neposílal. Nevypadá to na vadu HW ale SW a ten vám vyřeší v servisu asi tak jako vy můžete sám. S tím rozdílem že vy můžete provést úpravy hned a na servis budete čekat ;).
Ohledně běhu systému, bych postupoval následovně: Zkontrolování co běží na pozadí, případně bych provedl reset do továrního nastavení a když by ani toto nepomohlo, vyzkoušel jsi například Nokia Recovery Tool.
Telefon jako takový bych do servisu neposílal. Nevypadá to na vadu HW ale SW a ten vám vyřeší v servisu asi tak jako vy můžete sám. S tím rozdílem že vy můžete provést úpravy hned a na servis budete čekat ;).
nevyzkoušel,kde se dá stáhnout,nepřijdu o záruku a je to snadná práce? zadávají se tam náká vyrobní čísla pak do toho programu? zatím jsme to jen vypli a zapli mobil a už to nedělá
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
langpi999: Ne nezadává se do programu nic. Vše je popsané zde.
Tak potvrzuju reklamace prachu uznána a výměna celeho předního panelu
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Vzdyt jsem ti to psal
Parada.
-
jakubs
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 820 White + Nokia DT-900 Red
Rozmýšľam nad Lumiou 820, ale odrádza ma kazivosť Amoledu. Aké máte s ním Vy skúsenosti?
2-3r nevidim problem pouzivania
mobily su konzemna vec, takze tak... To vypalovanie sa realne moze az po par rokoch ukazat.. I ked niektori budu tvrdit,ze uz po pol roku..
mobily su konzemna vec, takze tak... To vypalovanie sa realne moze az po par rokoch ukazat.. I ked niektori budu tvrdit,ze uz po pol roku..
-
jakubs
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 820 White + Nokia DT-900 Red
Aha, lebo som čítal na fóre že niektorým zčernel buď po páde alebo z ničoho nič.
Lumii 820 mám už rok a zatím žádná vypálená místa nepozoruji. Taky jsem se toho bál, ale zatím je to v pohodě.
L820 mám zhruba od června 2013. Zatím nevidím ani náznak vypalování.
Zdravím. Jen se chci zeptat. Má ještě cenu dnes kupovat L820? Tak jsem ji nějak propásl, čekal jsem co bude nového a ono nic. Očekával jsem 630/635,ale zázrak se neudál, 512 RAM
. U 920 mi chybí SD karty a 16GB paměti se mi zdá málo.Takže ona ta 820 byla asi ideál.
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Re: Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
920 má 32 GB paměť...
Rozhodně ber 920, má 32GB, což bohatě stačí, super foťák a cena je dnes víc než příznivá.
ta 920 už má aktualizaci na 8.1.? Vše bez problémů?