Lumia 920 - nepříjemnosti při přehrávání hudby

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Post Reply
dejla
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by dejla »

Zdravím,

rád bych věděl, zda se s těmito problémy potýká i někdo jiný? Už mě to přestává bavit...

1. Při přehrávání hudby např. na hlasitost 27 se telefon rozhodne začít šetřit můj sluch, vyskočí hláška, že může dojít k poškození sluchu a sníží hlasitost na 13. Když máte telefon v kapse a chcete to zpětně zesílit, musíte ho vytáhnout, hlášku odstranit a pak teprve zesílit. Grrrr...

2. Když hudbu pauznu a potom odpojím sluchátka, často se hudba znova spustí. To je pak moc fajn, když vám začne hrát telefon pěkně nahlas... A nebo naopak, připojím sluchátka, stisknu Play a než se rozmyslí, že má hrát do sluchátek, trvá mu tak tři vteřiny než vypne reproduktor a začne hrát do sluchátek.
jaroslavii
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by jaroslavii »

Ta hlaska by mela vyskocit jednou, dat ok a pak uz by se objevit nemela. Dal jsem to pak na plno a zustalo to tak. Jinak, ten prehravac je ve wp strasnej, jeden z nejhorsich v systemech. Me se to taky ruzne seka. Hlavne na zacatku a pri spusteni. Mam stazeny asi 3 playery a zvuky jako takovy jsou propojeny mezi sebou, nelze jako v pc zapnout 2 prehravace najednou,aby kazdy hral neco jineho. Player ve Wp neumi nic, o posouvani skladby posuvnikem radeji nemluvit. O pripojeni sluchatek radeji nemluvit, divne se pri prehravani nastavuji pasma equalizeru a po jejich odpojeni neni ani aktivni equalizer. Je to ubohost tento player. Tohle jestli ve Wp 8.1 nepredelaji, kupuji android.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Na externi repro je ekvalizér jaksi k nicemu,takze je logicke jeho odpojeni.
jaroslavii
smartguru
smartguru

Post by jaroslavii »

V tomto nazoru se Jirko rozchazime. Equalizer mit aktivni po odpojeni sluchatek ma svuj smysl, sundam vysky a pridam basy a hned se to da lip poslouchat. Posloucham to tak v praci, neni to tak prervane, sluchatka mit nesmime. Aspon, ze equalizer zustane nastaven i po odpojeni sluchatek. Nejdrive mi to neslo, ale ted uz eq drzi.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Na externim repro,ktery jen kraka?Usmevne.
jaroslavii
smartguru
smartguru

Post by jaroslavii »

Ano, na externím repro. Dva, se skvělým zvukem, jako to má HTC One do telefonu Nokia bohužel nedala. Fotoaparáty má ok, tuto oblast však šidí, ale nic není dokonalé že. :roll: ;-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Tak ani u toho HTC nemá smysl nejak ladit externi repro ekvalizérem,je to tez krapani.Porad je to na takove urovni,ze je z toho zvuk nanic.
jaroslavii
smartguru
smartguru

Post by jaroslavii »

No, z takhle malinkého repráčku to nemůže být nikdy ono, nějaké hluboké basy apod., ale na poslech to stačí. Mám doma komponenty Yamaha a jsem v tomto ohledu sečtělý a rozumný, jen chci, aby něco normálně fungovalo, když je to jinde úplně normální.
rpet
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 930 Orange

Post by rpet »

ale no tak. na poslech orezanych MP3 nepotrebujes zadnou extra akustiku ani extra vybaveni. az si budes stezovat, ze ti pres tvuj Cambridge ta muzika v MP3 na B&W zni nejak divne, tak to pochopim. ale bavime se tu o normalnim telefonu - z hlediska hudebniho je to obycejny low-end. mozna by to chtelo pristupovat k dane problematice s trochou soudnosti?

o tu soudnost prosim o to jako audiofil, ktery nikdy nebude mit ani na ten cambridge, natoz na B&W set ;)
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Post by CageJ »

dejla wrote:Zdravím,

rád bych věděl, zda se s těmito problémy potýká i někdo jiný? Už mě to přestává bavit...

1. Při přehrávání hudby např. na hlasitost 27 se telefon rozhodne začít šetřit můj sluch, vyskočí hláška, že může dojít k poškození sluchu a sníží hlasitost na 13. Když máte telefon v kapse a chcete to zpětně zesílit, musíte ho vytáhnout, hlášku odstranit a pak teprve zesílit. Grrrr...

2. Když hudbu pauznu a potom odpojím sluchátka, často se hudba znova spustí. To je pak moc fajn, když vám začne hrát telefon pěkně nahlas... A nebo naopak, připojím sluchátka, stisknu Play a než se rozmyslí, že má hrát do sluchátek, trvá mu tak tři vteřiny než vypne reproduktor a začne hrát do sluchátek.
1) vyskoci to obcas
2) Tato vec mala byt fixnuta, na L820 mi nerobi, este osledujem 920tku.. Inac je to retardovany prehliadac, slabina celeho WP.
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

Re: Lumia 920 - nepříjemnosti při přehrávání hudby

Post by icepoint »

Tak B&W si dovolit malé monitory může snad každý,pokud ovsem nechceš Nautily!! :-) Ja bych spis bral Focaly Grand Utopia s Berylliem nebo skromněji od této firmy :-)
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”