Virus

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
P.J.Fry
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 6s 64GB

Virus

Post by P.J.Fry »

Dnes mi pri prehliadaní obrázkov v IE mi vyskočilo okno, že môj telefón bol infikovaný vírusom a mám stlačiť OK pre podniknutie krokov na obnovenie alebo niečo podobné...

pre istotu som okamžite vypol dáta, wi-fi, GPS, rozmýšľam nad flashnutím nového FW

stretol sa s tým už niekto? prípadne mohol to byť planý poplach? Čo odporúčate?

Díkes za každé info
mceza

Virus

Post by mceza »

Chápu, že to může vyděsit, ale toto není problém. Někdo si z tebe jen vystřelil. Trochu se uklidni, pak zapni data, wif, GPS a používej dál telefon.
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB

Virus

Post by Cleric »

Jedná se jen o blbou reklamu, na Androidu to máme to samé.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Virus

Post by htcjirka »

:-D Nechal jsi se nachytat jen reklamou,virus tam nedostanes ani nenaisntalujes.
P.J.Fry
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 6s 64GB

Virus

Post by P.J.Fry »

no vidím, že ste si všetci istý...

ok nechám to teda, nebudem prehrávať FW (ani sa mi do toho veľmi nechcelo), pokiaľ by sa niečo čudné začalo diať, napíšem... :wink:
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Virus

Post by imperator »

je to len javacsript popup okno... to iste ktore ti vyskoci napr ked ta upozorni na nejakej stranke ze nemas vyplnene vsetky udaje alebo tak...
mceza

Virus

Post by mceza »

Určitě je vždy dobré se mít na pozoru. Kontrolovat na jaké stránky člověk chodí, co stahuje, co otevírá. Ale taková panika, jakou nám tu předvádíš ty opravdu není ma místě.

V tomto případě se jedná jen o hloupou reklamu, která nachytá neznalé uživatele. Není čeho se bát. Podobné okno ti napíšu za dvě minuty...

Navíc bys byl prvním uživatelem mobilního telefonu s Windows Phone na světě, který chytil virus. A o to by to bylo směšnější, protože když bys byl první, jak by telefon mohl poznat, že je to virus? :D
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”