Tisková zpráva: BoxWave přichází na český trh

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

stačí špendlík a šikovné ruce. zapíchnout ho těsně nad vrchní vrstvou, ať nepropíchneš displej a je to.. ;)

btw: tohle je snad lepší, než pdačko rozdělávat OMG
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1

Post by Rady »

tslany wrote:a ňákej typ jak sloupnout folii když je až ke krajím a nejde sundat izolačkou? (v rohu je trochu odchlípnutá, ale párátkem tam rači ještě sahat nechci :lol: )
Ja na tohle pouzivam malou plastovou prichytku ve tvaru ctverce 15x15mm, na ktere je nelepena oboustranna lepici paska. Da se koupit v elektro instal potrebach a nebo v domacich potrebach jako prichytka na rucniky. Tu pak polozim na displej v rohu a bez problemu folii sundam. Neco jako spendlik a paratko nepovazuji za reseni, vzdy je realne poskozeni jednak folie nebo dokonce i displeje.
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

tak sem asi d*b*l...dnes sem zkusil tu folii mam tam asi milion bublinek a pri pokusu je vidhladit jsem si tu folii poskrabal...
a jeste ke vsemu mne na ni zustal nalepeny ten papirek a nejde dolu...takze folie strzena a lezi v supliku GRRR
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

Vánoční akce
když dáte do poznámky k objednávce, že to chcete jen v obálce a zaplatíte to zálohou, tak je poštovný u folií jen 25 kč
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”