Nokia Lumia 920 - Nabíjení
Dobrý den všem,
vlastním asi tři měsíce lumii 920, někdy mám problémy s nabíjením. Stane se mi, že dám telefon nabíjet přes noc, ráno se vzbudím a telefon podle ukazatele stavu baterie stále nabíjí a v nastavení ukatuje hodnotu nabití asi 60%.
Když ale telefon vypnu a zapnu, vše se správně upraví na 100% a i celková výdrž odpovídá tomu, že je to ok.
Nevíte jak tento problém odstranit a čím to je způsobeno ? Zdá se mi to jako spíše softwarová chyba ...
Dík
vlastním asi tři měsíce lumii 920, někdy mám problémy s nabíjením. Stane se mi, že dám telefon nabíjet přes noc, ráno se vzbudím a telefon podle ukazatele stavu baterie stále nabíjí a v nastavení ukatuje hodnotu nabití asi 60%.
Když ale telefon vypnu a zapnu, vše se správně upraví na 100% a i celková výdrž odpovídá tomu, že je to ok.
Nevíte jak tento problém odstranit a čím to je způsobeno ? Zdá se mi to jako spíše softwarová chyba ...
Dík
Re: Nokia Lumia 920 - Nabíjení
Zkusil bych obnoveni telefonu, pokud se nezlepší tak reklamaci...
-
mceza
Občas se toto u 920 stává. Obnov do továrního nastavení, mělo by to pomoci. Pokud ne, tak reklamace.
Používáš originální nabíječku a originální kabel?
Používáš originální nabíječku a originální kabel?
Ano, používám originál nabíječku i kabel. Tovární nastavení zkusím.
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
Tiez mam s tym problem,tovarne nastavenie som robil 2x a nepomohlo, no neviem ci to uznaju ako reklamaciu ak to dal niekto reklamovat tak dajte vediet ako to dopadlo.
Niekto tu pisal ze mu to prestalo robit ked daval nabijat na bezdrotovu nabijacku.
Niekto tu pisal ze mu to prestalo robit ked daval nabijat na bezdrotovu nabijacku.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Můžu potvrdit, že se mi to nikdy nestalo, používám v 90% bezdrátovou nabíječku.
mně se to stávalo taky, teď používám orig. bezdrátovou a s tou to nedělá
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Take v 97% procentech od zacatku pouzivam bezdratovou nabijecku,za celou dobu jsem nemel problem ani s baterii ci jeji indikaci.
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
ktoru bezdrotovu nabijacku odporucate? Nokia DT 901 -
alebo tuto--
Code: Select all
http://nabijacky-pre-mobilne-telefony.heureka.sk/nabijacka-nokia-dt-901/Code: Select all
http://nabijacky-pre-mobilne-telefony.heureka.sk/nabijacka-nokia-dt-910/Nokia Lumia 920 - Nabíjení
Za seba urcite dt-910. Mam ju na stole vedla pc. Perfektne sluzi a vdaka glance cely cas vidim na hodiny 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Me bohate staci DT900,jen na ni telefon polozim a lezi.
Nehrozi u ni,kdyz kolega kopne do stolu(jednou v praci), ze telefon ze stojanku vypadne.
Ale kazdy si vybere dle preferenci.
Nehrozi u ni,kdyz kolega kopne do stolu(jednou v praci), ze telefon ze stojanku vypadne.
Ale kazdy si vybere dle preferenci.
já mám DT900, z toho stojánku jsem měl taky strach. nemáme ji na stole, ale u gauče na takovým plácku. stála asi 800, takže spokojenost. máme doma dvě l920. mám objednanou i neoriginální z Číny, tak jsem zvědavej jaká bude.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
stojánková 910 je hodně praktická - doma už jiné hodiny nepoužíváme
. A žena si taky pochvaluje, že v noci vidí čas, když jde krmit prcka 
Navíc jak jí mám na stole, vždy ihned vidím jakoukoliv notifikaci bez nutnosti se někam naklánět, zvedat telefon..
Jinak telefon se nezdá být ve stojánku nestabilní a kdyby po kopnutí do stolu spadnul, "žuchne" opět na stůl - ale to by muselo být setsakra kopnutí.. Dole je totiž gumový hrbolek, který poměrně jistě telefon fixuje, byť nepřekáží..
Navíc jak jí mám na stole, vždy ihned vidím jakoukoliv notifikaci bez nutnosti se někam naklánět, zvedat telefon..
Jinak telefon se nezdá být ve stojánku nestabilní a kdyby po kopnutí do stolu spadnul, "žuchne" opět na stůl - ale to by muselo být setsakra kopnutí.. Dole je totiž gumový hrbolek, který poměrně jistě telefon fixuje, byť nepřekáží..
-
mceza
Já mám Fatboye a i když je to za "pytel" docela příplatek, tak nelituji. Parádní věc. Telefon na něm drží, vypadá to stylově a alespoň si i on dopřává odpočinek :D
Já jsem ten telefon koupil na konci října a asi měsíc jsem používal bez problému kabelovou nabíječku .. Pak jsem začal používat bezdrátovou DT900 a asi po čtrnácti dnech jsem si nejprve všiml, že se dobíjí hodně pomalu. Z 10% do plného nabití i čtyři hodiny.
To se mi zdálo divné, poté se mi stalo, že se zas tak po čtyřech hodinách dobila na 100%, sundal jsem jí z nabíječky a asi za dvě hoďky, klesla baterka o 40%. Podotýkám, že baterku nemělo co tak vyšťavit ... Po restartu se to upravilo tak, že výdrž byla v podstatě zase v pořádku.
Podezříval jsem z té neplechy vadnou bezdrátovou nabíječku, ale jak jsem psal, včera se mi po sedmi hodinách přes noc dobila baterka pouze na 60%, po restartu pak ok. Toto se mi stalo na klasické drátové nabíječce. Včera jsem udělal tovární obnovení, uvidím jak dlouho to bude držet. Zkusím používat zas bezdrátovou nabíječku, uvidím
To se mi zdálo divné, poté se mi stalo, že se zas tak po čtyřech hodinách dobila na 100%, sundal jsem jí z nabíječky a asi za dvě hoďky, klesla baterka o 40%. Podotýkám, že baterku nemělo co tak vyšťavit ... Po restartu se to upravilo tak, že výdrž byla v podstatě zase v pořádku.
Podezříval jsem z té neplechy vadnou bezdrátovou nabíječku, ale jak jsem psal, včera se mi po sedmi hodinách přes noc dobila baterka pouze na 60%, po restartu pak ok. Toto se mi stalo na klasické drátové nabíječce. Včera jsem udělal tovární obnovení, uvidím jak dlouho to bude držet. Zkusím používat zas bezdrátovou nabíječku, uvidím
včera mi přišla tahle nabíječka
http://www.ebay.com/itm/350912027322?va ... 1497.l2649" onclick="window.open(this.href);return false;
dnes poprvé zapnuto a nic. konektor špatně připájenej, vysazoval. tak jsem nabíječku otevřel a překvapilo mě zpracování na nečekaně dobré úrovni. konektor jsem odstranil a napevno přidělal adaptér 5V/2A, který mi ležel ladem ve skříni. nabíječka funguje, nabíjí
ale Nokia je Nokia. u této levné dost záleží na poloze telefonu, u originální tolik ne. i tahle teda nabíjí přes textilní "ponožku" za tu cenu spokojenost, do práce je to OK.
http://www.ebay.com/itm/350912027322?va ... 1497.l2649" onclick="window.open(this.href);return false;
dnes poprvé zapnuto a nic. konektor špatně připájenej, vysazoval. tak jsem nabíječku otevřel a překvapilo mě zpracování na nečekaně dobré úrovni. konektor jsem odstranil a napevno přidělal adaptér 5V/2A, který mi ležel ladem ve skříni. nabíječka funguje, nabíjí
Tento problém jsem měl také ale nebylo to pravidelně stalo se to asi jednou za dva týdny, tak jsem dal telefon na reklamaci a tu mi uznali. Telefon mi vyměnili za nový ale bohužel nový telefon dělá to samé a dokonce při každém nabíjení. Takže počkám na aktualizaci Black a pokud ani to nepomůže tak půjde znova na reklamaci.Fň.cz wrote:Dobrý den všem,
Dík
Tak bych řekl, že po aktualizaci Black můj problém s nabíjením zmizel a teď už to funguje tak, jak má. Snad se to podařilo skutečně odstranit.
-
matonka007
- nováček

- Zařízení: Lumia 920
Kdyby měl někdo z Vás zájem, zrovna prodávám téměř nepoužitou DT-901 (žlutá)
Byl jsem s ní nadmíru spokojen, ale z finančních důvodů jsem nucen prodat jak nabíječku tak telefon :(
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=35089
Byl jsem s ní nadmíru spokojen, ale z finančních důvodů jsem nucen prodat jak nabíječku tak telefon :(
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=35089
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Zdravím, chcel by som sa spýtať, v aute máme nabíjačku, ktorá má výstupy pre 2.1A a 1A.Nestane sa s Lumiou 920 nič, keď ju budem nabíjať 2.1A, okrem toho, že ju skôr nabije ? ( v balení pri L920 je dodávaná 1A a pre iné revízie to bola dokonca 1.3A).Ďakujem