Chcem sa opytat pritomnych majitelov a servisakov, ake mate skusenosti s poruchovostou Lumii 625? Totiz my sme na prelome rokov predlzovali zmluvu s operatorom na firemne simky. A ze ich nemame malo, chceli sme mat co najmenej starosti s BFU preto sme odporucili nakupovat lumie, kazdemu podla potreby a zaujmu. S inými modelmi nie je problem, ale 625 su problemove. Konkretne sa jedna o problem, ze telefon sa samovolne restartuje a po restarte je vzdy datum vrateny na nejaku "default" hodnotu 6. marca 2013. Tento problem hlasia snad vsetci uzivatelia, opakovane reklamacie operator bud odmietne ze chyba sa neprejavila, alebo len prepalia defaultnu rom ale telefon sa vracia do defaultu stale.
Kedze je to u nas vo firme take masivne, nechce sa mi verit ze o tom nikto iny nehovori na ziadnej diskusii. Operator tvrdi ze nema ako vymenit telefon za iny kus, lebo udajne to robia uplne vsetky... mne sa to zda chore, keby bola vadna cela seria z vyroby tak by ich hadam vymenili u distributora... este rozmyslam, ci moze byt problem s upravami v rom, ked operator telefon brandoval, alebo ci nemoze byt problem so sim kartami... lebo pokial by skutocne vsetky 625 boli taketo chybne, bolo by na nete okolo toho vela kriku, a nikde nic...
Poruchovost Nokia Lumia 625
- Dragi
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7, Nokia Lumia 625
Ahoj,
pracuji na jednom reklamačním oddělení a abych řekl pravdu, na reklamace moc lumie 625 nechodí, když už, tak 900ka
pracuji na jednom reklamačním oddělení a abych řekl pravdu, na reklamace moc lumie 625 nechodí, když už, tak 900ka
Zdravim, po tom co sa mi opakovane restartoval cas a datum na Lumii 625 a zobudil som svoje tri deti o 4 rano do skoly
som robil maly prieskum a zda sa, ze tento problem a vyskytuje u viacerych ludi s tymto telefonom.
Co som ale nevedel bolo, ze moznym dovodom je fakt, ze pokial sa omylom dlhsie drzi tlacidlo uzamykania (asi 8 sek), telefon sa samovolne restartuje a nasledne sa zmeni aj datum. Nie je to typicky soft restart spolu s tlacidlom stisenia zvuku, ale iba podrzanie SAMOTNEHO tlacidla uzamykania a bohuzial deje sa to aj pri uzamknutom telefone. Kedze je 625 vacsia placka, casto sa to moze stat pocas telefonovania, browsovania, alebo jednoducho vo vrecku...
Takze pokial to neodstrania v nejakej aktualizacii, jedinou moznostou je kupit si vacsi obal, kde sa nahodne stlacanie tl. odomknutia trochu eliminuje.
Ak by mal niekto iny lepsi napad, alebo informaciu budem vdacny, vstavat o 4 rano sa mi naozaj casto nechce...
Co som ale nevedel bolo, ze moznym dovodom je fakt, ze pokial sa omylom dlhsie drzi tlacidlo uzamykania (asi 8 sek), telefon sa samovolne restartuje a nasledne sa zmeni aj datum. Nie je to typicky soft restart spolu s tlacidlom stisenia zvuku, ale iba podrzanie SAMOTNEHO tlacidla uzamykania a bohuzial deje sa to aj pri uzamknutom telefone. Kedze je 625 vacsia placka, casto sa to moze stat pocas telefonovania, browsovania, alebo jednoducho vo vrecku...
Takze pokial to neodstrania v nejakej aktualizacii, jedinou moznostou je kupit si vacsi obal, kde sa nahodne stlacanie tl. odomknutia trochu eliminuje.
Ak by mal niekto iny lepsi napad, alebo informaciu budem vdacny, vstavat o 4 rano sa mi naozaj casto nechce...
jerr,
prave vcera sa mi to stalo, isla som pisat do fora a nasla som tuto temu, takze dakujem za objasnenie, uz som to aj "otestovala".
napad, ako tomu zabranit sice nemam, ale aspon som sa upokojila, ze je to "len toto
prave vcera sa mi to stalo, isla som pisat do fora a nasla som tuto temu, takze dakujem za objasnenie, uz som to aj "otestovala".
napad, ako tomu zabranit sice nemam, ale aspon som sa upokojila, ze je to "len toto
V tejto diskusii
http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-L ... -p/2307427" onclick="window.open(this.href);return false;
to rozoberaju uz od decembra. Zda sa, ze s tym v Nokii nevedia nic urobit.
http://discussions.nokia.com/t5/Nokia-L ... -p/2307427" onclick="window.open(this.href);return false;
to rozoberaju uz od decembra. Zda sa, ze s tym v Nokii nevedia nic urobit.
no zaujimave citanie, skoda, ze som o tom nevedela prv, asi by som 625 nekupila :(
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Tak nedělejte reboot ale vyp/zap ;) tohle je maličkost...Neviděl bych to jako problém, navíc Lumie netřeba restartovat, měl jsem jich několik a nepamatuju si ani u jedný že by potřebovala restart.
Zdravím, mně kolísá signál operátora. Používám 2G síť a neustále se mi mění síla signálu i na místech s plným signálem. Zkoušel jsem simku v jiném telefonu a měl jsem plný signál, u Nokie jen 2 čárky.
Mám Nokii asi měsíc a nevím zda je to u Nokií běžné.
Máte někdo podobný problém ?
Mám Nokii asi měsíc a nevím zda je to u Nokií běžné.
Máte někdo podobný problém ?