[hra] Asphalt 8: Airborne

Máte tip na zajímavou hru pro Windows Phone či Windows 10 Mobile? Podělte se o něj s ostatními!
hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: úte úno 05, 2013 8:48
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

Re: [hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od hamoun » pát led 24, 2014 15:49

kluk ji ma v 520 ... ale mel asi jeste relativne cisty telefon ...

CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1134
Registrován: ned dub 21, 2013 11:19
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od CageJ » pát led 24, 2014 17:12

to ide aj na 512MB RAM?
Tak jedine cez SD kartu, tam usetrite asi 1GB pre instalaciu, cize cca 3,2GB volneho staci..

murder
smartguru
smartguru
Příspěvky: 633
Registrován: ned pro 23, 2007 14:07
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Re: [hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od murder » pát led 24, 2014 17:48

Vidíš to můžu zkusit, ale stejně je příšerně rozežrána

mokashi

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od mokashi » pát led 24, 2014 18:06

ja to vzdal,tolik mista se mi uvolnovat nechce,hraju to radsi na pocitaci

Marty04
smartguru
smartguru
Příspěvky: 705
Registrován: čtv led 02, 2014 21:59
Zařízení: Nokia 8

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od Marty04 » pát led 24, 2014 18:22

CageJ píše:to ide aj na 512MB RAM?
Tak jedine cez SD kartu, tam usetrite asi 1GB pre instalaciu, cize cca 3,2GB volneho staci..
Mám ji na L720 a šlape jako švýcarský hodinky!

Uživatelský avatar
Bender1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: stř črc 18, 2012 19:50
Zařízení: Sony

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od Bender1 » úte led 28, 2014 17:55

Funguje Vám multiplayer s Androidem a iOS? Mně nějak v local Wi-Fi vůbec nezobrazí založená hra.

hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 325
Registrován: úte úno 05, 2013 8:48
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od hamoun » stř led 29, 2014 1:05

s androidem mi nejde ...
iOS nezkouseno ...

Marty04
smartguru
smartguru
Příspěvky: 705
Registrován: čtv led 02, 2014 21:59
Zařízení: Nokia 8

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od Marty04 » ned úno 09, 2014 12:09

Mám po hard resetu v telofonu volné místo přes 4gb, ale pořád mi to hlásí, že je nedostatek paměti a hra se mi nestáhne. :evil:

Uživatelský avatar
Carlosso
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 469
Registrován: pon bře 11, 2013 18:41
Zařízení: Nokia Lumia 930
Bydliště: Praha

Re: [hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od Carlosso » ned úno 09, 2014 12:54

Nainstaluj to z karty ;)

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1120
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od p.a.Ť.o » sob úno 22, 2014 9:37

Posledni 2 dny nemuzu hru spustit, pri nabihani uvodni obrazovky hra spadne. Nevite, cim to muze byt? Nebo lze hru preinstalovat (nemyslim odinstalovat a nainstalovat znovu, ale udelat preinstalaci)?

Uživatelský avatar
marduk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: úte kvě 07, 2013 14:50
Zařízení: Nokia Lumia 925 Black
Bydliště: Nitra
Kontaktovat uživatele:

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od marduk » úte úno 25, 2014 15:31

ako sa hra ukoncuje? sipka spat nefunguje

Uživatelský avatar
Bender1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: stř črc 18, 2012 19:50
Zařízení: Sony

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od Bender1 » úte úno 25, 2014 15:49

Paťo: Zkus to reinstalovat přes webové rozhraní Marketplace.
Marduk: Šipka zpět u senzorových kláves? No, přes multitasking ale vlastně u 620 ještě není Black... Mně to normálně jde u 920.

mceza

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od mceza » úte úno 25, 2014 15:52

Však zmáčkni tlačítko Windows, proč to zabíjet. O to se postará systém.

Uživatelský avatar
marduk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: úte kvě 07, 2013 14:50
Zařízení: Nokia Lumia 925 Black
Bydliště: Nitra
Kontaktovat uživatele:

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od marduk » úte úno 25, 2014 16:01

tak to nevychytali, aby mi hra bežala na pozadí a žrala baterku :)

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od l0lz » úte úno 25, 2014 16:29

marduk píše:tak to nevychytali, aby mi hra bežala na pozadí a žrala baterku :)
Skus preinštalovať. Na 920 aj 820 funguje bez problemov ukončenie, cez šipku späť.

Uživatelský avatar
marduk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 163
Registrován: úte kvě 07, 2013 14:50
Zařízení: Nokia Lumia 925 Black
Bydliště: Nitra
Kontaktovat uživatele:

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od marduk » úte úno 25, 2014 16:45

tak keď budem mať prístup k wifi tak skúsim

mceza

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od mceza » úte úno 25, 2014 17:10

marduk píše:tak to nevychytali, aby mi hra bežala na pozadí a žrala baterku :)
Hra na Windows Phone nemůže běžet na pozadí a žrát baterku.

Každopádně já šipkou zpět v menu dostanu hlášku, jestli skutečně chci hru ukončit. Pokud ji nedostáváš, zkus přeinstalovat hru.

Uživatelský avatar
Bender1
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 158
Registrován: stř črc 18, 2012 19:50
Zařízení: Sony

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od Bender1 » úte úno 25, 2014 18:10

V případě HR, dá se nějak zazálohovat progress ve hře? Neukládá se to nějak na jejich server, když si propojíte s Facebookem? Díky.

CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1134
Registrován: ned dub 21, 2013 11:19
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od CageJ » úte úno 25, 2014 18:20

ja som to nemal spojene s FB a nejaky cloud tam je, spyta sa ta to po spusteni

Uživatelský avatar
l0lz
smartguru
smartguru
Příspěvky: 524
Registrován: úte pro 17, 2013 18:05
Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000

[hra] Asphalt 8: Airborne

Příspěvek od l0lz » úte úno 25, 2014 20:00

Bender1 píše:V případě HR, dá se nějak zazálohovat progress ve hře? Neukládá se to nějak na jejich server, když si propojíte s Facebookem? Díky.
Gameloft má nejaký vlastný cloud na tvoj gameloft účet. Zalohuje sa to automaticky. Sam som si tak hackol six guns na PC a potom progres preniesol na telefon. Ale funguje to len v novších hrách ako asphalt 8 a six guns. Na MC4 ani asphalt 7 a ostatných to nefunguje

Odpovědět

Zpět na „Hry“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti