Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
3047 je amber, ne black. Dokonce i 3049 je amber. Black + GDR3 je 3051+
Aha. Mobil byl koupen včera. Zkusili jmse do něj naistalovat Nokia Camera a to nám napsalo, že aplikaci nelze spusti z důvodu, že není aktualizace Black. Pak proběhla aktualizace telefonu a Nokia Camera již funguje. Z toho jsme vycházeli, že je v telefonu Black aktualizace. Jinou aktualizaci nám mobil nanabídlul. Jak tedy získat aktualizaci Black? Děkuji
-
Martin1102
- přispěvatel

- Zařízení: předchozí L820 , stávajcící L930
htcjirka wrote:Samozrejme, ze lze nastavit Nokia Camera jako hlavni fotoaparat.
Nastaveni swype do strany na zalozku aplikace, vybrat "fotky+fotoaparat" a ve vyberu "Stistknutim tlacitka fotoaparatu spustit" vybrat Nokia Camera.
To chce spise vydrzet,nekdy to sviti i nekolik minut nez se to zacne instalovat, takze trpelivost.vzdy se instalace sekne na - pripravuju instalaci
tak sem asi d*m*n*, ale k tomu u me vubec nedojde, ve vyberu "stisknutim tlacitka fotoaparatu spustit" nic nemam,když na to tapnu jen se to jakoby zvýrazní ale na výběr tam nic nemam
-
Martin1102
- přispěvatel

- Zařízení: předchozí L820 , stávajcící L930
a ještě jeden dotaz, už se to tady dsikutovalo ale nikdo mi nedokazal poradit,at mam nastaveny jazyk CS a region cz tak mam stejne displ u hodin jen tecku misto dvojtecky. tzn napr 10.01, vypada to fakt dementne :( ani black to neodstranil, nekdo nejakej napad?
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
Možná blbej dotaz, ale máš tu aplikaci Nokia Camera vůbec nainstalovanou v telefonu? Jinak se tam neobjeví. 
Dvojtečka v času by neměla být otázkou jazyka nebo regionu, ale místního formátu (nastavuje se ve stejný nabídce). Když ho ale zkouším měnit, tak se mi v náhledu třeba u Číny a spousty dalších zemí zobrazí dvojtečka, u ČR je tam ale tečka.
Edit: Tak už jsem na to přišel. V tom nastavení času je bug. Stačí ale v místním formátu zvolit třeba Singapur a kliknout dole na restartovat telefon. Po restartu znovu do stejné nabídky, zvolit ČR a znovu přes tlačítko dole restartovat telefon. Pak už by to mělo být s dvojtečkou.
Dvojtečka v času by neměla být otázkou jazyka nebo regionu, ale místního formátu (nastavuje se ve stejný nabídce). Když ho ale zkouším měnit, tak se mi v náhledu třeba u Číny a spousty dalších zemí zobrazí dvojtečka, u ČR je tam ale tečka.
Edit: Tak už jsem na to přišel. V tom nastavení času je bug. Stačí ale v místním formátu zvolit třeba Singapur a kliknout dole na restartovat telefon. Po restartu znovu do stejné nabídky, zvolit ČR a znovu přes tlačítko dole restartovat telefon. Pak už by to mělo být s dvojtečkou.
Ahoj kluci prodal jsem přítelce lumii 820 a s wifi jsem nemel nikdy problém u mě doma ji jde bez problémů ale ve škole ji furt nejde odpojuje se a je umění se prej připojit...ostatnim prej jede cim by to mohlo byt? Diky..
Lze ve windows phone odeslat v e-mailu nějaký soubor? V mobilu v prohlížeči Internet explorer se přihlásím do e-mailové schránky na centrum.cz, ale když chci k odeslání zprávy připojit nějaký soubor, tak po kliknutí na příslušné tlačítko na stránce se nic neděje. V e-mailu na seznamu.cz ani není možnost soubor připojit, není zde tedy ani příslušné tlačítko. Googlil jsem a nic jsem k tomuto nenašel :(. Děkuji za rady
Re: Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
Z prehliadaca nejde, to pridaju az vo Wp81, riesenie je hodit to na skydrive a poslad odkaz 
V Office hubu můžeš připojit k mailu jakýkoliv dokument ze zařízení a v galerii můžeš připojit k mailu fotku/y.
děkuji za rychlé odpovědi ;) Zkoušel jsem dotaz přímo i na centrumu.cz a zde mi napsali, že by to mělo jít. Takže problém je ve windows phone. Jj na něco používám OneDrive či hotmail. Ještě jednou dík
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
No, nejlepší je přidat si do telefonu mailový účet a nechodit na mail obstarožním způsobem přes webové rozhraní. Po té budeš moci poslat mailem jakýkoliv dokument z office v telefonu, mp3 nebo obrázek z knihovny..
ještě máme problém, na který zatím nebyla odpověď. Máme novou 820 neblokovanou určenou dle prodejce pro ČR, ale zatím nám nenabídla aktualizaci Black. Nevíte kde může být problém?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Hod sem product code,ktery je pod baterii.
Dobře, ale mobil má známá, tak až později. Z toho se pozná jestli byl pro ČR?
Nio5830: zkusil jsi nainstalovat NSU a vyhledat aktualizaci přes něj?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano,muze byt pro nejaky region,kde ještě black vydan nebyl.Z toho se pozná jestli byl pro ČR?
NSU jsem zatím nezkusil, neb nemám mobil u sebe a řeším to pro známou ;)
Ahoj kluci prodal jsem přítelce lumii 820 a s wifi jsem nemel nikdy problém u mě doma ji jde bez problémů ale ve škole ji furt nejde odpojuje se a je umění se prej připojit...ostatnim prej jede cim by to mohlo byt? Diky..

- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Chyba je v té wifi ve škole ;) nic jiného se dělat nedá, pokud se všude jinde může připojit a jen ve škole ne tak s tím nic nenadělá.
to je ale divný že všichni s těma robůtkama huawei a lenovo se na ni v pohodě připojej?