Cawes,
chtěl bych vědět Váš názor na tento "na první pohled" zajímavý telefon. Co si myslíte o tom jak bude fotit, co se Vám na něm líbí, co nelíbí a všechno ostatní co Vás napadne.
Z1 compact - Vše co si o telefonu myslíte, přednosti, zápory
ahoj Z1 compact mam jeden den ( po trapeni s Lumia 925 a naslednom predaji Nexus 5 ) a mozem povedat ze je super pre mna a to koli rozmerom rychlosti procesoru prostrediu ktore sa da prisposobit lepsie podla mna ako u Samsung a HTC a tomu ze padne do ruky ako uliati ( 4S bol pre mna ideal ) fotiak cez den super vecer trochu slabsi ale update nieco urcite s tim urobi. Celkovo dobra kupa a spokojnost 
-
jardavlach
- nováček

Re: Z1 compact - Vše co si o telefonu myslíte, přednosti, zá
Tak já ho mám víc jak měsíc.
Telefon jako takový je v dnešní době při svých rozměrech a výbavě podle mě to nejlepší co se dá na našem trhu pořídit. Telefon zvládá úplně vše bez nejmenšího zaváhání.
Displej je krásný dobře čitelný.
Nicméně už při koupi jsem věděl o jeho nedostatku a to, že špatně fotí za špatných světelných podmínek což měla vyřešit aktualizace na nový KitKat, ale bohužel se tak vůbec nestalo naopak je to možná ještě horší
což je vidět z fotky dole.
Jelikož máme čtyři měsíce mladou dceru tak se ho musím zbavit a pořídit něco jiného co bude fotit lépe třeba Nokia 925, kterou jsem chtěl původně, ale z důvodu že tam nejde servis24 od České spořitelny jsem ji nepořídil....[attachment=-1]uploadfromtaptalk1395818085662.jpg[/attachment]
Telefon jako takový je v dnešní době při svých rozměrech a výbavě podle mě to nejlepší co se dá na našem trhu pořídit. Telefon zvládá úplně vše bez nejmenšího zaváhání.
Displej je krásný dobře čitelný.
Nicméně už při koupi jsem věděl o jeho nedostatku a to, že špatně fotí za špatných světelných podmínek což měla vyřešit aktualizace na nový KitKat, ale bohužel se tak vůbec nestalo naopak je to možná ještě horší
Jelikož máme čtyři měsíce mladou dceru tak se ho musím zbavit a pořídit něco jiného co bude fotit lépe třeba Nokia 925, kterou jsem chtěl původně, ale z důvodu že tam nejde servis24 od České spořitelny jsem ji nepořídil....[attachment=-1]uploadfromtaptalk1395818085662.jpg[/attachment]
- Attachments
-
- uploadfromtaptalk1395818085662.jpg
- (22.79 KiB) Downloaded 49 times
-
snekousek
- přispěvatel

- Zařízení: Note III. + Tab2 P5100
Tak tenhle telefon sice neznám, ale rozhodně to není to nejlepší na trhu. Jsou daleko lepší a spolehlivější jak výbavou tak i rychlostí a i foťákem. Vlastním NOTE III a pokud si chceš připlatit tak budeš navýsost spokojený.
-
don_alex
- přispěvatel

- Zařízení: Note II, Ace, PAP7600DUO, Note 10.1
Note III je super, ale imho příliš drahý. Note II se dá sehnat za nesrovnatelně menší peníze a nezmění smrtelník prostě tu samou službu.
OT: ten hasičák je zralej už tak akorát do šrotu.
OT: ten hasičák je zralej už tak akorát do šrotu.
-
jardavlach
- nováček

Snekousek...
Přečti si co píšu... nevím jak můžeš srovnávat tenhle odolný mobil s téměř šesti palcovým phabletem...
Tak prosím trochu rozumně..
Přečti si co píšu... nevím jak můžeš srovnávat tenhle odolný mobil s téměř šesti palcovým phabletem...
Tak prosím trochu rozumně..
Normalne pouzivam Blackberry, ale pokud bych mel pod pohruzkou smrti pouzivat android, bude to tohle Sony. Displej paradni, jen by v pomeru k telu mohl byt vetsi, jsou tam velke okraje. Obcas jsem se taky setkal s bugem, kdy prestal fungovat proximity senzor. Jinak super, spousta zajimavych vychytavek, typu nastavitelnych udalosti menicich chovani telefonu v zavislosti na case a provedene akci. Skvela vydrz na jedno nabiti, i u mne, ktery normalne vybiju telefon kolem osme vecer, mela xperie v tu dobu cca 40 procent. Zpracovani bomba.