Ztracený telefon

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Post Reply
pipeto
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: S3 mini

Ztracený telefon

Post by pipeto »

Ahoj, dnes jsem nechal mobil ve škole. Hned jsem se koukal přes Google Play, zda mi to ukáže polohu mobilu, ale bohužel je tam přesnost asi 900 metrů, což se mi na sídlišti bude hledat těžko. Potřeboval bych nějak vzdáleně nainstalovat aplikaci co by mi přeposlala nahrávku zvuku nebo fotku, kde se tak telefon může nacházet. Kamarád mi poradil Android lost, ten se mi podařilo přes web nainstalovat, ale ten nejde zaregistrovat. Dost to spěchá. Moc díky.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Ztracený telefon

Post by tslany »

Pokud ukazuje přesnost 900 metrů, tak se detekuje nejspíše pomocí operátora, a máš vypnutou GPS. Tady ti sebelepší program nepomůže. A pochybuju, že z fotky nebo zvuku něco poznáš.
pipeto
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Ztracený telefon

Post by pipeto »

To vím, že by to lepší program nelokalizoval víc...ale myslel jsem, že ho nelokalizuje vůbec. Stejně bych chtěl zkusit alespoň tohle. Když nebude zrovna v bytě, ale někde venku, nebo v hospodě, tak se na tom dá stavět. Zkuste mi prosím poradit nějakej prográmek.
mceza

Ztracený telefon

Post by mceza »

Obávám se, že všechny takové programy musíš mít nejdřív nainstalovány a nastaveny. Nejsem si jist, zda ti instalace na dálku dovolí spustit lokalizaci zařízení, aniž bys tu aplikaci zapnul a nastavil v telefonu...

Zkoušej víckrát tu lokalizaci na webu, třeba se chytne GPS.
pipeto
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Ztracený telefon

Post by pipeto »

Jj, zkouším to...třeba když se připojí na wifi, tak by se to mohlo zpřesnit. Ale něco by mohlo být....ten androidlost, se dá nainstalovat na dálku a pak se jen pošle SMS na ten telefon a funguje to....ale do toho mého telefonu to asi nějak nejde. Zkoušel jsem to na kámošovo, co to se mnou řeší a na jeho to šlo.
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Re: Ztracený telefon

Post by matoman »

Nebude to tym, ze nevies na ake cislo mas poslat sms? Ci ten zlodej tam nechal tvoju simku? Ak ano tak je blby :) rovnako asi dlho nepotrva, kym mobil cely zmaze a uz nepomoze ani lokalizacia...
Post Reply

Return to “Aplikace a software”