LG L9 II a LTE.
LG L9 II nebude schopná využívat rychlejší internet?
Tak už to vím, prý že LG L9 II nemá HSDPA.
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Re: LG L9 II nebude schopná využívat rychlejší internet?
Pokud ti telefon vydrží několik let tak určitě ber s LTE.
Ono je to těžké když holčina neví přesně o co jde, ale přenos dat je vesměs stejný.
Telefony ve střední třídě bez problémů zvládají Wi-Fi a/b/g/n v 3G HSPA nebo HSPA+
V 3G síti to až takový rozdíl nebude, ale 3G versus LTE tam už je to sakra znát.
Ono je to těžké když holčina neví přesně o co jde, ale přenos dat je vesměs stejný.
Telefony ve střední třídě bez problémů zvládají Wi-Fi a/b/g/n v 3G HSPA nebo HSPA+
V 3G síti to až takový rozdíl nebude, ale 3G versus LTE tam už je to sakra znát.
Cleric: Děkuji, no upřímně jsem v tom dost ztracená.
Jenže s LTE jsem v této cenové relaci strašně omezená. Chtěla jsem hlavně, aby ten telefon dělal hezké fotky, ale když bych se omezila jen na mobily s LTE, tak tedy nevím, jestli mám zrovna dvakrát velký výběr.
Lumia 820/920
920 je fotomobil..
920 je fotomobil..
CageJ: Děkuji moc, vím o nich, ale chci si koupit mobil s Androidem, víte? 
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Re: LG L9 II a LTE.
Při tomto rozpočtu je to dost složitý. Leda si priplatit.
-
M.BoBo
- smartguru

- Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
LG L9 II a LTE.
Na LTE bych se vykašlal (beztak HSDPA je rychlejší než pevný internet u většiny doma), radši vybrat něco v co nejlepším poměru cena x výkon a aby se to moc nesekalo (Android). Že nechceš WP je dobrá volba, moc by sis na něm nezahrála a z Androida doporučím asi S4mini (novější než S3 a více tolik důležité RAM) a nebo kouknout na net po zánovních kouscích, tam by ses dostala i o třídu dál:)
LG L9 II a LTE.
Oběma vám děkuji za odpověď.
M.Bobo: Taky už mi to více lidí poradilo, ať se na LTE vykašlu, takže na to kašlu.
Každopádně teď se tak nějak rozhoduji právě mezi LG L9 II a Samsungem S3. Chtěla bych hlavně, abych s tím mobilem mohla vyfotit hezké fotky, to je pro mě důležité, což by hrálo pro Samsung S3, jenže další mi na to zase odpovídali, že LG L9 II je novější a výkonnější, takže babo raď. 
M.Bobo: Taky už mi to více lidí poradilo, ať se na LTE vykašlu, takže na to kašlu.