internet explorer - (ne)zobrazenie stranok

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
tp79
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: lumia 920

Post by tp79 »

Caute
vie mi niekto poradiť, mam problém so stránkou http://www.paypal-dobijanie.sk" onclick="window.open(this.href);return false; (obdoba stránky http://www.paypal-dobijeni.cz" onclick="window.open(this.href);return false;) keď na tuto stránku idem z mojej lumie 920, tak prvú časť vyberu na stránke(1.detaily platby), kde zadavam banku, sumu a kde suhlasim s podmienkami, zvladnem bez problémov. Po potvrdeni tlacitkom Ďalej sa dostanem na ďalšiu stránku(overenie informacii),kde by som sa mal cez tlacitko "Log in with PayPal" prihlásiť do môjho paypal úctu a tým zároveň potvrdiť že si idem poslať peniaze z mojej banky na môj paypal účet. No žiaľ tu už skončil. Na tlacitko sa dá kliknut ale nič sa nedeje- nezacne ma pripajat na môj paypal účet. Tlacitko sa len tvári že zareagovalo môj dotyk, ale nepresmeruje. Ma na ďalšiu stránku kde by som sa mal nahlasit do paypalu. Na ostatných mpbilnych platformach to samozrejme ide bez problémov. Na PC tak isto bez problémov.

skuste to prosím vás niekto, a skuste mi poradiť ako by sa to dali vyriešiť..mozno je len niečo v nastaveniech môjho IE,..

za rady vopred dakujem
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

a nepomohla by ti aplikace paypalu?
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 6a34d19fb6" onclick="window.open(this.href);return false;

nevím, nezkoušel jsem.
nicméně v IE nic nastavit jinak nejde. Prostě neodladěný web..
tp79
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by tp79 »

Tu appku mam nainstalovanu, ale ta slúži len na prehľad platieb paypal úctu. To že možno ide o nedoladeny web ma tiež napadlo, ale ako som spominal na každom inom mobile(Android, iphone) to ide bez problémov a na PC tak isto bez problémov.
neviem možno je len niečo v nastavení môjho IE...
ak to niekto akúsi dajte vedieť ako ste dopadli

dik
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Zřejmě bude to tlačítko nějaký aktivní prvek, co tahle verze IE nepodporuje. Je to přece jen IE, v mobilu navíc, nemůžeš od něj čekat, že bude vše fungovat...
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

A v mobilní verzi webu to nejde?
tp79
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by tp79 »

Ten web nemá mobilnú verziu, teda aspoň som ho nenašiel. Keď som dal v nastaveniach. IE aby preferoval mobilnú verziu, tak to tak isto neslo...
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”