mam u moji nove Lumie 820 problem - telefon odmita synchronizovat fotky z fotaku na Skydrive. V nastaveni mam volbu zaplou, app Skydrive samozrejme nainstalovan a propojen a pripojen pres wifi. Je to treti den a fotky na Skydrive proste nemam. Zadne tlacitko nebo neco pro vynucenou synchronizaci jsem nenasel, ale ocekavam, ze se to bude dit po pripojeni k wifi samo.
Stejne tak nevim, zda-li se mi zazalohoval seznam applikaci, nastaveni a zpravy do Skydrive. Vzhledem k tomu, ze tam mam prazdno, tak asi ne.
Dale mi nefunguje sluzba Find my phone - Najdi muj telefon. Kdykoliv dam prozvonit nebo uzamknout, tak na 2-3 vteriny na webu nabiha "Hledam vas telefon" a pak mi vyskoci cervena obrazovka, kde mam potvrdit telefonni cislo a souhlas s podminkama. Stejne tak mi nefunguje odesilani applikaci z windowsphone.com - vzdy mi to napise, ze "Uz jste skoro u cile a aplikaci nelze ted odeslat, pokyny k instalaci posilame na email". V nastaveni mam povoleno odesilat aplikace do telefonu pomoci oznameni.
Diky za pomoc.