Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Reklámaciu zvažujem.Na zem mi nikdy nespadol, to som si na 100% istý, ten telefón chránim ako oko v hlave.Ešte uvidím, či sa to bude zväčšovať, lebo pravdupovediac, neviem od kedy to tam je, áno, všimol som si to dnes ráno, no málokedy pozerám inam ako na displej.
Pokud zvažuješ reklamaci, tak bych asi neotálel. Řešil bych stav hned.
-
matonka007
- nováček

- Zařízení: Lumia 920
Za 300 Kč se dá pořídit z ebay.com originál kompletní kryt libovolné barvy, takže kdyby jsi chtěl a neuspěl s reklamací tak si ho můžeš vyměnit, je to na 10 minut 
- mato289
- smartguru

Budú to isto originály ? Hľadal som to, no nezdalo sa mi, že to sú originály.
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Za 300,-? Před vánocemi jsem objednává žlutý a nejlevnější jsem sehnal někde kolem 600,- a to byl ještě absolutní holátko, vše jsem musel překopávat.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ne,to rozhodne nebude original,za 300kc opravdu ne.
Originalni kryt od Nokie obsahuje uplne vse,krome bezdrátového dobijeni.
Originalni kryt od Nokie obsahuje uplne vse,krome bezdrátového dobijeni.
-
matonka007
- nováček

Jasně že je to holátko, bavíme se jen o krytu.
http://www.youtube.com/watch?v=WPOvP9RwAik" onclick="window.open(this.href);return false;
a za 300,- zde:
http://www.ebay.com/itm/New-Housing-Bat ... 35ccf8d6ff" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=WPOvP9RwAik" onclick="window.open(this.href);return false;
a za 300,- zde:
http://www.ebay.com/itm/New-Housing-Bat ... 35ccf8d6ff" onclick="window.open(this.href);return false;
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Neoriginalni shit bohužel..
-
matonka007
- nováček

Je to originál, už jsem ho tam bral. A pokud ne, tak je to velmi zdařilá kopie, ale myslím že kus plastu jako kus plastu
Chlape zapomněl si se podívat na cenu dopravy :D
-
matonka007
- nováček

že by doprava zdarma?
- mato289
- smartguru

a aký je ten kryt ? nezvykne vŕzgať alebo niečo podobné ?matonka007 wrote:Je to originál, už jsem ho tam bral. A pokud ne, tak je to velmi zdařilá kopie, ale myslím že kus plastu jako kus plastu
-
matonka007
- nováček

Já ho tam mám, a nepoznal jsem rozdíl, měnil jsem žlutou na červenou 
Jinak s krytem přišla i bezdrátová nabíječka (asi za 200,-) nechodila, si říkám hmm super, tak jsem neušetřil. Po výměně krytu, což byla docela pakárna, měl jsem fakt absolutní holátko, jen čistý plast, zkusím ještě jednou ten bezdrát a světe div se funguje, takže jsem měl nějakou poruchu na telefonu. Výměnou krytu jsem ji odstranil.
- mato289
- smartguru

ako pozerám na fotke..ten zadný pliešok, nepíše na ňom Nokia....na tvojom kryte je nadpis alebo nie ?
-
matonka007
- nováček

Ano Nokia tam mám, činani to zamalovávají kvůli autorským právům podle mě, je to i u krytů od Sony, sony je všude zamalované
je to na tom obrázku vidět, že je to začárané 
murder :
Něco takového?
http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Pow ... 5d480a2002" onclick="window.open(this.href);return false;
přemýšlím jestli jí vzít
murder :
Něco takového?
http://www.ebay.com/itm/Wireless-Qi-Pow ... 5d480a2002" onclick="window.open(this.href);return false;
přemýšlím jestli jí vzít
Nápis mají vymazaný, to si už Číňani nelajsnou, ale klukům jsem objednal na 620, na fotce bez nápisu, přišli normálně s nápisem.
- mato289
- smartguru

tak ja to skúsim to z ebay-u..nemám chuť to dávať na reklamačku a čakať, že mi príde dokaličený telefón..ináč je to OT ale potrebujem zistiť, či sa to dá zaplatiť ináč ako cez paypal (samozrejme nemyslím dobierku :D ), lebo svoju kreditku ešte nemám a z rodičov nikto paypalom nedisponuje :/
Ahoj, ptal jsem se v tématu o reklamaci, ale můj dotaz zapadl, snad nevadí, že ho položím znovu.
Telefon se mi i po opravě v reklamaci stále vrže, prehrivá a vybíjí (zřejmě hardwarový problém), navíc mi přestala zničehonic svítit dioda. Telefon dám na reklamaci, ale jedná se už o třetí reklamaci.
první: vrzání krytu, uvolněná baterie
druhá: vrzání krytu prosvítání podsvícení, přehřívání a rychlé vybíjení
třetí tedy bude vrzání, přehřívání a nesvítící dioda.
Vrzání se stále vrací a ač to někomu nevadí tak mě to neskutečně vytáčí. Nevěřím že se po opravě nevrátí. Navíc vybíjení bez příčiny není taky nic moc.
Mám nárok na odstoupení od smlouvy? Vždy jsem reklamoval přímo v servisu ne přes prodejce. Pokud mám nárok, jak mám postupovat? Telefon mám z internetového obchodu.
Telefon se mi i po opravě v reklamaci stále vrže, prehrivá a vybíjí (zřejmě hardwarový problém), navíc mi přestala zničehonic svítit dioda. Telefon dám na reklamaci, ale jedná se už o třetí reklamaci.
první: vrzání krytu, uvolněná baterie
druhá: vrzání krytu prosvítání podsvícení, přehřívání a rychlé vybíjení
třetí tedy bude vrzání, přehřívání a nesvítící dioda.
Vrzání se stále vrací a ač to někomu nevadí tak mě to neskutečně vytáčí. Nevěřím že se po opravě nevrátí. Navíc vybíjení bez příčiny není taky nic moc.
Mám nárok na odstoupení od smlouvy? Vždy jsem reklamoval přímo v servisu ne přes prodejce. Pokud mám nárok, jak mám postupovat? Telefon mám z internetového obchodu.
-
matonka007
- nováček

Pokud se projeví 3x stejná vada nebo 5x různá máš nárok na odstoupení od smlouvy, ve všech reklamačních listech ale musí být ta vada napsána stejně, pokud je to jak popisuješ tak máš na vrácení peněz nárok