Nokia Lumia 820 - spomalené reakcie v obchode s aplikáciami

Diskuze věnovaná chytrým telefonům Lumia 720, 730, 800, 820 a 830
Post Reply
RomanRX
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 830

Post by RomanRX »

Ahojte. Mám jeden problém s mojím telefónom. Má veľmi spomalené reakcie v obchode s aplikáciami. Kliknem na nejakú hru alebo aplikáciu a čakám 2-4 sekundy kým sa otvorí. Také isté čakanie sa objavuje aj keď si chcem pozrieť hodnotenia alebo obrázky danej aplikácie. Začne sa to načítavať až po uplynutí zhruba 2-4 sekúnd. Zaujímavé však je, že sa to začalo objavovať až po týždni používania mobilu a tiež to, že spomalenie sa prejavuje len niekedy. Raz kliknem na aplikáciu a zareaguje to ihneď, inokedy musím čakať. Netuším čo to môže spôsobovať. Skúsil som aj hard reset telefónu a myslel som si, že je problém vyriešený, lenže po zhruba týždni sa to začalo objavovať znovu. Inak je telefón rýchly a žiadny iný problém s ním nemám. Má niekto podobný problém v obchode?
Carlosso
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by Carlosso »

Může být problém s pomalým připojením.Pokud vše co jinak není vázané na síť je rychlé, hledal bych problém tam.
RomanRX
nováček
nováček

Post by RomanRX »

To určite nie, robí to aj keď som pripojený na inú Wi-Fi sieť. Navyše ešte pred nedávnom to nerobilo vôbec, až teraz sa to znova objavilo.
nemecek_f
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 820

Post by nemecek_f »

Občas se mi to také stává no, že je Store nesnesitelně pomalý. Pomáhá mi restart nebo to nechat chvíli být, ale ideální to moc není.
RomanRX
nováček
nováček

Post by RomanRX »

Mne to ale nepride, že by bol pomaly store ale akoby samotný mobil až po chvíli cakania odoslal poziadavku na kliknutie, pretoze potom je nacitanie okamzite. Niekedy je odozva okamzita a nasledujúce kliknutie čakám 4 sekundy. Ja si myslím, že to je chyba telefonu, nie samotného store-u.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 720/730/800/820 a 830”