[app] ZOH 2014 - v češtině

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
_Matrix_
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 820 black, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by _Matrix_ »

ZOH 2014 snad přijde vhod :wink:

Oficiální česká aplikace pro Olympijské hry Sochi 2014. Díky této aplikaci budete mít neustále přehled o aktuálních výsledcích, programu her a novinkách ze Sochi. K dispozici máte informace o jednotlivých českých sportovcích, jejich umístění a počet získaných medailí. Nastavte si upozornění a nemusíte se bát, že zmeškáte váš oblíbený závod. Uživatelé aplikace se mohou těšit na spoustu zábavy a soutěží.

Image

Image

ImageImage
_Matrix_
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 820 black, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by _Matrix_ »

Já na ni narazil dnes při sledování pořadu Aplikace v Tv...sice po naistalování mi hlásila nedostupný internet a to jsem zkoušel jak Data tak i Wifi..no pak se asi po třetím pokusi ji spustit chytla...nejspíš nějaký erupce na síti O2 :tlem:
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Díky za info. Huž ji instaluji také. Koukám, že nám ji přináší T-Mobile. Možná proto ten problém s O2 :-D

Když na něco přijdu negativa/pozitiva, dám vědět. Zatím vypadá, že se hned chytla a funguje.
Zase mě ale překvapilo, že někdo dělá aplikaci na ten náš mrtvej operační systém :tlem: :wink:

//EDIT: tak se v tom chvíli šťourám a musím přiznat, že to mají pěkně udělaný. Líbí se mi komplexnost. Možná jsem si jen nevšiml, ale mohli by tam být linky na videa, která půjdou přehrát přes telefon. Jasně - mohou být problémy s vysílacími právy, to chápu.
chytil123
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by chytil123 »

Fungují ty upozornění? Včera jsem měl upozornění na snowboard a mám za to, že jsem si žádného upozornění nevšimnul...
mceza

Post by mceza »

Jo, fungovalo a protože mě to vyrušilo, tak jsem si je vypnul :D
chytil123
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by chytil123 »

A v jaké podobě je to upozornění? :-) jako mohl bych vydržet do 17:00, ale zrovna mám čas a uvažoval jsem jestli oblíbené sporty naházet do kalendáře nebo věřit té aplikaci :)
mceza

Post by mceza »

Vyskočilo mi to jako upomínka kalendáře.
chytil123
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by chytil123 »

Mě se teda ještě nelíbí, že dnes už je 7.2. a když najedu na program tak mi to tam najede na první událost už 6.2. Jestli to tam bude takhle zůstávat to není moc pohodlné...mě teda celkem nezajímá co už bylo.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”