Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Prosím Vás nevíte co se stalo s facebookem-konkrétně s notifikacemi na zamykací obrazovce? Po posledním updatu nemám možnost výběru aplikace FB na zamykací obrazovku ( v Nastaveni=>Zamykací obrazovka=> Zvolte aplikace pro rychlé zobrazení informací o stavu). Tam když kliknu na tu ikonku pro přidání aplikace, tak v seznamu Facebook chybí. Má někdo podobný problém?
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
S facebookem pozoruji to samé, i beta i normál...
Jo to po*ral nejspis MS, protoze ve Storu je od nejake doby misto verze 5.2 verze 3.2, ktera je urcena pro WP7.8. Predtim ta verze 5.2, ktera je pro WP8 fungovala co se tyce notifikaci docela v pohode. Nevim proc tam soudruzi dali najednou verzi pro WP7.8, kterou vydavaji za 5.2.1.
Ja mam aplikaciu Facebook Beta vo verzii 5.2.1.1 a funguju mi aj notifikacie aj zobrazenie upozornenia na lockscreene aj na Glance
Tak ji hlavně neaktualizuj až ti aktualizaci nabídne...
A když už někdo aktualizuje na "starší" verzi FB, tak stačí změnit jazyk telefonu na angličtinu USA, restartovat tel, otevřít store, najít aplikaci FB, kliknout na update. Poté stačí vrátit jazyk zpět, restartovat a máte funkční CZ FB.
A když už někdo aktualizuje na "starší" verzi FB, tak stačí změnit jazyk telefonu na angličtinu USA, restartovat tel, otevřít store, najít aplikaci FB, kliknout na update. Poté stačí vrátit jazyk zpět, restartovat a máte funkční CZ FB.
Taky mě to dneska napadlo, že změním oblast a nainstaluju "americky" facebook. Tam je verze z 23.12.2013, takže to ty notifikace na Lock screenu má.
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Stačí změnit jazyk telefonu, jen mi to teď cpe tu nepovedenou starou aktualizaci
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Zdravím, pri vzatí mojej L920 do ruk ma čakalo zdesenie.Začal mi praskať kryt, konkrétne v pravom hornom rohu.Veľmi ma to zaskočilo.Neviem, či to dať reklamovať navzdory riziku, že telefón mi príde späť doškriabaný alebo inak zničený.Okrem toho mi ešte vŕzgaju steny, to som už neriešil.Preto sa pýtam, je to opodstatnenie na reklamáciu ? Telefón je nebrandovaný a bol braný od Slovenského Orange.Podotýkam, že na zem mi nikdy naspadol, vždy bol nosený v púzdre a na displeji je od novoty fólia.Mám ho od augusta (srpna) minulého roku.Fotku pridávam v plnom rozlíšení cez skydrive.
Ďakujem za odpovede.
odkaz na foto ( https://acuyha.dm2303.livefilestore.com ... JPG?psid=1" onclick="window.open(this.href);return false; )
Ďakujem za odpovede.
odkaz na foto ( https://acuyha.dm2303.livefilestore.com ... JPG?psid=1" onclick="window.open(this.href);return false; )
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Tyjo.. Kolmo k té prasklince máš po celé délce telefonu svislou čáru, to je co? Jen odraz? Vypadá to jako by ten kryt byl svařený, slepený nebo co..
- mato289
- smartguru

to je len odraz..je tam iba ta prasklina
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Prasklina může být způsobena tzv. studeným spojem, který vznikne při vstřikování plastu. V místě soutoku dvou proudů taveniny se materiál již nedokáže dostatečně slít dohromady, protože čela těchto toků jsou již chladnější. Pokud je to polykarbonát (PC), jeho zpracovatelská teplota je o dost vyšší než u běžných hmot a formy musí být vyhřívané i nad 100°C. Proto se ještě vzhledové plochy upravují lakováním, čímž se studené spoje i jiné nevzhlednosti zamaskují. Ve své době prasklinami trpěly telefony iPhone 3G.
- mato289
- smartguru

tak to je fakt smola, že som na niečo také natrafil práve ja..nikde som nič podobné nevidel aby sa niekomu stalo niečo také na L920..
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Hezky a přesně napsanéFlynn wrote:Prasklina může být způsobena tzv. studeným spojem, který vznikne při vstřikování plastu. V místě soutoku dvou proudů taveniny se materiál již nedokáže dostatečně slít dohromady, protože čela těchto toků jsou již chladnější. Pokud je to polykarbonát (PC), jeho zpracovatelská teplota je o dost vyšší než u běžných hmot a formy musí být vyhřívané i nad 100°C. Proto se ještě vzhledové plochy upravují lakováním, čímž se studené spoje i jiné nevzhlednosti zamaskují. Ve své době prasklinami trpěly telefony iPhone 3G.
- mato289
- smartguru

A tak teda, myslíte že by mi to zobrali na reklamáciu?Neodbijú ma že som si to sposobil sám? Alebo kúpiť nový kryt a vymeniť si to doma ?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Reklamaci zkusit muzes,je to 50 na 50,takze se o to aspoň pokus.
Pokud by jsi neuspel,napis,mam moznost originálního krytu na L920 za pekne ceny.Na Lumie veskere dily,vcetne novych zakladnich desek apod.
Pokud by jsi neuspel,napis,mam moznost originálního krytu na L920 za pekne ceny.Na Lumie veskere dily,vcetne novych zakladnich desek apod.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Jen tak mimochodem, na kolik by cca vyšlo sestavit novou 920 z ND? Ne že bych byl takový blázen a chtěl se o to pokoušet
jen mě to teď začalo vrtat hlavou.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Levneji urcite nez novy kus ne.Nejdrazsi je displej,hned jako druhy nejdrazsi dil je zakladni deska,komplet,ne ten pul dil co se da sehnat na netu.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Tak že levnější než nová to nebude je snad každému jasné (viz. felicia 12k v bazaru vs. 120k seskládaná z ND, ale tady by to mohl udělat akorát úplný idiot a nebo jako muzejní kousek), jen tak cvičně jsem to prošel z různých "OEM" dílů na ebay a vyšla mi cena 3900Kč bez bezdrátového nabíjení, základní desky, a možná ještě dalších součástek které se mi nechtěli hledat. Kvalita LCD bude nicmoc, MB bude tipuju taky za 2000-3000Kč, takže opravdu ne
Jen mě to napadlo vzhledem k ukončení výroby 920, že by jí šlo dál vyrábět podomácku pro velmi vážné zájemce kterým nedělá problém sáhnout do peněženky pro zbytečnosti.
-
mceza
Ač je 920 dobrý telefon, tak zas tak dobrý, aby se našlo dost lidí (možná vůbec někdo) není.
Reklamaci bych zkusil. Pokud je - řekněme - jednoznačné, že k prasklině nepřispělo mechanické namáhání, resp. pád, mohl by případný spor posoudit soudní znalec z příslušného oboru. Samozřejmě - když si myslíš, že spadnout mohl ... soudního znalce bych neřešil. Jen reklamaci.mato289 wrote:Zdravím, pri vzatí mojej L920 do ruk ma čakalo zdesenie.Začal mi praskať kryt, konkrétne v pravom hornom rohu. ...