Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Když mě vadí i to start logo :D a myslím že tam byla i nějaká aplikace co nešla vyhodit.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To nemohla,u WP je primo podminka,ze vsechny dodane aplikace od OPA musi jit odinstalovat.
Nevím hádat se nebudu, měl jsem ji asi 2 hodinky po zakoupení, pak tam šla Austrálie a nyní Německo.
Vcera dobehol update na Blokovanie hovorov + SMS, som si dako ani nevsimol, ze to tam je 
Tak tohle se mi teď stalo taky. Po diskusi ohledně IMAP/POP nastavení v tomto tématu, jsem z POPu přešel na IMAP. Přes tejden to bylo v pohodě, ale včera (nevím, co bylo impulsem) se mi mailbox na seznam.cz takto přesně zasekl. Ani restart nepomohl, musel jsem udebrat účet a vrátil jsem se zpátky k POP3. V mailboxu jsem měl několik mailů, ale v telefonu byl poslední takový, který se tvářil jako prázdný. Žádný další po něm se nestáhl. Zůstanu u toho POPu.hamoun wrote:mi nastaveny imap na seznamu vymlati telefon ... :(
pripoji se to a neodpoji ... mejly se stahuji a nestahnou ..
mazelka se stejnym nastavenim na jinem telefonu (stejny system) uplne ok ...
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Nestačí to napsat jednou a do správného místa?
odpověděl jsem jinde, stačí se zeptat 1x
-
htcjirka
- smartmaniak

Delal jsi HR po aktualizaci?Mozna se mu nevyhnes,ci reinstalaci pres NSU nebo NCS.
Je to zrejme dusledek vetsi OTA aktualizace FW.
Vetsi OTA aktualizace vzdy mohou nakopnout/doprasit telefon/system,proto doporucuji minimalne HR at se jedna o jakykoliv system/OS.
Muze to take jen delat nejaka aplikace,tezko na dalku takto radit,kazdy mame jinou kombinaci aplikaci.
Je to zrejme dusledek vetsi OTA aktualizace FW.
Vetsi OTA aktualizace vzdy mohou nakopnout/doprasit telefon/system,proto doporucuji minimalne HR at se jedna o jakykoliv system/OS.
Muze to take jen delat nejaka aplikace,tezko na dalku takto radit,kazdy mame jinou kombinaci aplikaci.
Nemáš nainstalovanou Složku aplikací od Nokie? Ta mi restarty způsobovala, ačkoli to mělo být v posledním updatu opraveno.mmmm. wrote:Po poslední aktualizaci registruji na L920 opakované samovolné restarty, již asi popáté za čtrnáct dní. Jen konstatuji konkrétní zkušenost, odpusťte si, prosím, zbytečné reakce typu "mně se to neděje".
dle mě Black je trochu nedodělek..měli si stím dát větší práci sakra..mnoho uživatelů si stěžuje na sníženou výdrž a ztrátou signálu a dalších blbin..snad si toho povšimnou i inženýři a spraví to
U mě spokojenost s Black aktualizací...
Ja pocituji s Black take snizenou vydrz, predtim jsem daval bezne 1,5 dne, nyni tak 1 den. Take mam dotaz, je nejaky rozdil jestli instaluji Black pres OTA nebo pres NSU nebo je to uplne jedno?
-
htcjirka
- smartmaniak

Neni to jedno,OTA sice zachova vsechny soubory a data,ale naopak muze prinest tyto symptomy,jako nestabilitu,u nekoho zase snizeni vydrze a jine..Neni to pravidlo,ale stava se to casto.Kdyz je to pres NSU ,je to vzdy lepsi,je to uplne cista reinstalace FW.Ja nyni delal tez reinstalaci a telefon slape jako hodinky. S OTA aktualizacemi u vetsich aktualizaci nemam dobre zkusenosti ani u s ostatnich systemu.
Psal jsem to již v jiném vlákně , ale mám L820 od června 2013 a v mobilu byl FW POrtico, nyní mám Black a od června mi naběhly FW 1308+Amber+ nějaký od T-Mobile + Black a vše OTA a mobil stále šlape jak hodinky.
Přítelkyně má L1020 s původním FW AMBER jsme nyní dostali Black a taky OTA a bez problémů. Ikdyž váhám jestli HR u L1020 neudělám, neboť pokud se mobil vybije do mrtva tak je výdrž znatelně nižší (až 20%), než když mobil dám do nabíječky třeba při 5% baterky. Někdy si toho prostě nevšímnu a fotím a najednou blik ...........jinak spokojenost.
Přítelkyně má L1020 s původním FW AMBER jsme nyní dostali Black a taky OTA a bez problémů. Ikdyž váhám jestli HR u L1020 neudělám, neboť pokud se mobil vybije do mrtva tak je výdrž znatelně nižší (až 20%), než když mobil dám do nabíječky třeba při 5% baterky. Někdy si toho prostě nevšímnu a fotím a najednou blik ...........jinak spokojenost.
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
htcjirka wrote:Neni to jedno,OTA sice zachova vsechny soubory a data,ale naopak muze prinest tyto symptomy,jako nestabilitu,u nekoho zase snizeni vydrze a jine..Neni to pravidlo,ale stava se to casto.Kdyz je to pres NSU ,je to vzdy lepsi,je to uplne cista reinstalace FW.Ja nyni delal tez reinstalaci a telefon slape jako hodinky. S OTA aktualizacemi u vetsich aktualizaci nemam dobre zkusenosti ani u s ostatnich systemu.
No a není tedy řešením po aktualizaci OTA udělat obnovu továrního nastavavení a začít s čistým stolem? Ne každý má možnost flashe před NSU a toto by bylo řešení...
-
htcjirka
- smartmaniak

Tak urcite je to jedno z moznych reseni.NSU pouzit az v pripade,ze toto nezabere.
-
Johnnny
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920 Black + iPad Mini WiFi 16GB
Idem prvy krat vyskusat NSU. Odkedy mam Lumiu mam problem, ze niektore albumy sa vo vstavanom prehravaci otvaraju dost dlho. Nikde som ale nenarazil na podobny problem, takze NSU je posledna nadej ...
Ja som kupoval nedavno L920 kde bol od prveho spustenia predinstalovany Amber, ale cislo revizie HW mi pise 6.5.0.2. Je to mozne ?htcjirka wrote:To je hodne stara revize,posledni je 8500 a ma lehce prepracovanou zakladni desku vcetne stineni a odvodu tepla,displej(neskutecne znatelne cernejsi cerna) vcetne pouziti jineho lepeni,jine tesneni kamery a proximity senzoru.
-
htcjirka
- smartmaniak

HW revizi vidis jen pri pripojeni k PC a Nokia Care Suite.
Snad nebudu moc ot. Mam otázku ohledně hození pdf souboru do telefonu a následně otevření souboru v pdf programu, kde se mi soubor neotevře. Musim prvně v officu az pak mi to skočí do toho pdf prohlížeče. Hodit soubor na skydrive(onedrive)?
dalsi otázku ohledně odpojování telefonu od pc. Diky za odpovědi.
dalsi otázku ohledně odpojování telefonu od pc. Diky za odpovědi.