Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by murder »

Když mě vadí i to start logo :D a myslím že tam byla i nějaká aplikace co nešla vyhodit.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

To nemohla,u WP je primo podminka,ze vsechny dodane aplikace od OPA musi jit odinstalovat.
murder
smartguru
smartguru

Post by murder »

Nevím hádat se nebudu, měl jsem ji asi 2 hodinky po zakoupení, pak tam šla Austrálie a nyní Německo.
myscho
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia 8

Post by myscho »

Vcera dobehol update na Blokovanie hovorov + SMS, som si dako ani nevsimol, ze to tam je :)
herm
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Win->Android

Post by herm »

hamoun wrote:mi nastaveny imap na seznamu vymlati telefon ... :(
pripoji se to a neodpoji ... mejly se stahuji a nestahnou ..

mazelka se stejnym nastavenim na jinem telefonu (stejny system) uplne ok ...
Tak tohle se mi teď stalo taky. Po diskusi ohledně IMAP/POP nastavení v tomto tématu, jsem z POPu přešel na IMAP. Přes tejden to bylo v pohodě, ale včera (nevím, co bylo impulsem) se mi mailbox na seznam.cz takto přesně zasekl. Ani restart nepomohl, musel jsem udebrat účet a vrátil jsem se zpátky k POP3. V mailboxu jsem měl několik mailů, ale v telefonu byl poslední takový, který se tvářil jako prázdný. Žádný další po něm se nestáhl. Zůstanu u toho POPu.
Jumbo78
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB

Post by Jumbo78 »

Nestačí to napsat jednou a do správného místa?
murder
smartguru
smartguru

Post by murder »

odpověděl jsem jinde, stačí se zeptat 1x
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Delal jsi HR po aktualizaci?Mozna se mu nevyhnes,ci reinstalaci pres NSU nebo NCS.
Je to zrejme dusledek vetsi OTA aktualizace FW.
Vetsi OTA aktualizace vzdy mohou nakopnout/doprasit telefon/system,proto doporucuji minimalne HR at se jedna o jakykoliv system/OS.
Muze to take jen delat nejaka aplikace,tezko na dalku takto radit,kazdy mame jinou kombinaci aplikaci.
Jimmik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG V20

Post by Jimmik »

mmmm. wrote:Po poslední aktualizaci registruji na L920 opakované samovolné restarty, již asi popáté za čtrnáct dní. Jen konstatuji konkrétní zkušenost, odpusťte si, prosím, zbytečné reakce typu "mně se to neděje".
Nemáš nainstalovanou Složku aplikací od Nokie? Ta mi restarty způsobovala, ačkoli to mělo být v posledním updatu opraveno.
crixol
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by crixol »

dle mě Black je trochu nedodělek..měli si stím dát větší práci sakra..mnoho uživatelů si stěžuje na sníženou výdrž a ztrátou signálu a dalších blbin..snad si toho povšimnou i inženýři a spraví to
BigHlava
varování
varování
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by BigHlava »

U mě spokojenost s Black aktualizací...
Dr.Y
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Huawei P9 Lite White

Post by Dr.Y »

Ja pocituji s Black take snizenou vydrz, predtim jsem daval bezne 1,5 dne, nyni tak 1 den. Take mam dotaz, je nejaky rozdil jestli instaluji Black pres OTA nebo pres NSU nebo je to uplne jedno?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Neni to jedno,OTA sice zachova vsechny soubory a data,ale naopak muze prinest tyto symptomy,jako nestabilitu,u nekoho zase snizeni vydrze a jine..Neni to pravidlo,ale stava se to casto.Kdyz je to pres NSU ,je to vzdy lepsi,je to uplne cista reinstalace FW.Ja nyni delal tez reinstalaci a telefon slape jako hodinky. S OTA aktualizacemi u vetsich aktualizaci nemam dobre zkusenosti ani u s ostatnich systemu.
mbelas
smartguru
smartguru
Zařízení: Home and office ML950XL white

Post by mbelas »

Psal jsem to již v jiném vlákně , ale mám L820 od června 2013 a v mobilu byl FW POrtico, nyní mám Black a od června mi naběhly FW 1308+Amber+ nějaký od T-Mobile + Black a vše OTA a mobil stále šlape jak hodinky.
Přítelkyně má L1020 s původním FW AMBER jsme nyní dostali Black a taky OTA a bez problémů. Ikdyž váhám jestli HR u L1020 neudělám, neboť pokud se mobil vybije do mrtva tak je výdrž znatelně nižší (až 20%), než když mobil dám do nabíječky třeba při 5% baterky. Někdy si toho prostě nevšímnu a fotím a najednou blik ...........jinak spokojenost.
Rehor J Zacek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32

Post by Rehor J Zacek »

htcjirka wrote:Neni to jedno,OTA sice zachova vsechny soubory a data,ale naopak muze prinest tyto symptomy,jako nestabilitu,u nekoho zase snizeni vydrze a jine..Neni to pravidlo,ale stava se to casto.Kdyz je to pres NSU ,je to vzdy lepsi,je to uplne cista reinstalace FW.Ja nyni delal tez reinstalaci a telefon slape jako hodinky. S OTA aktualizacemi u vetsich aktualizaci nemam dobre zkusenosti ani u s ostatnich systemu.

No a není tedy řešením po aktualizaci OTA udělat obnovu továrního nastavavení a začít s čistým stolem? Ne každý má možnost flashe před NSU a toto by bylo řešení...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Tak urcite je to jedno z moznych reseni.NSU pouzit az v pripade,ze toto nezabere.
Johnnny
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black + iPad Mini WiFi 16GB

Post by Johnnny »

Idem prvy krat vyskusat NSU. Odkedy mam Lumiu mam problem, ze niektore albumy sa vo vstavanom prehravaci otvaraju dost dlho. Nikde som ale nenarazil na podobny problem, takze NSU je posledna nadej ...
McJobs
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 13 mini

Post by McJobs »

htcjirka wrote:To je hodne stara revize,posledni je 8500 a ma lehce prepracovanou zakladni desku vcetne stineni a odvodu tepla,displej(neskutecne znatelne cernejsi cerna) vcetne pouziti jineho lepeni,jine tesneni kamery a proximity senzoru.
Ja som kupoval nedavno L920 kde bol od prveho spustenia predinstalovany Amber, ale cislo revizie HW mi pise 6.5.0.2. Je to mozne ?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

HW revizi vidis jen pri pripojeni k PC a Nokia Care Suite.
azzu
nováček
nováček
Zařízení: l920

Post by azzu »

Snad nebudu moc ot. Mam otázku ohledně hození pdf souboru do telefonu a následně otevření souboru v pdf programu, kde se mi soubor neotevře. Musim prvně v officu az pak mi to skočí do toho pdf prohlížeče. Hodit soubor na skydrive(onedrive)?

dalsi otázku ohledně odpojování telefonu od pc. Diky za odpovědi.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”