outlook nebo hotmail
outlook nebo hotmail
Nechci se registrovat u všech možných serverů jenom aby mi fungoval telefon. Poradte, který jo vhodnější pro správu kontaktů a veškeré agendy . U windowsphone jsem registrovanej přes seznamovou adresu takže aktualizace WP bez problémů ale na kalendář a další všechno špatně.... dík
outlook nebo hotmail
outlook a hotmail je to iste akurat outlook je nova verzia hotmailu.
Re: outlook nebo hotmail
Outlook je nástupce Hotmail, takže Outlook. Za mě to je bezvadný mailový, kontaktový, kalendářový... Klient, je pravda, že je potřeba jej správně nastavit, ale odmění se bezvadnou funkčností.
outlook nebo hotmail
No to je dobrý ale na nastavení kalendáře Nokia 620 je napsáno Hotmail - zapnuto nebo vypnuto - takže asi je to jedno co si tam navolím a půjde to, podobný problém mám i s poštou - POP3 si ten krám načte sám a je to OK ale když chci IMAP tak to píše : neaktuální - joooo doba holubů byla krásná - stačilo dobře nakrmit a vypustit.... 
outlook nebo hotmail
Je to zabugované a nic moc funkční, ale outlook je novější.
outlook nebo hotmail
Nevíte kdy bude uvolněná Black aktualizace pro 620 ??? Na WWW je pořád psáno že je ke schválení.....ty avizované vlastní dlaždice by nebyly špatný ....
Věšteckou kouli jsem prodal na Aukru za 19,90$. Tak nemůžu sloužit.
Jaké vlastní dlaždice?
Jaké vlastní dlaždice?
outlook nebo hotmail
Předpokládám že se bude jednat opravdu o vlastní nadefinovanou - protože to přirovnávají ke složce třeba ve WIN7 - takže by to mělo fungovat - že si ji asi sám vytvořím - nazvu uložím kam chci ( asi jen do hlavní stránky nebo následující a do ní si třeba nahážu všechny aplikace týkající se třeba navigace..... ostatně je tady k tomu v nějakém vlákně přímo odkaz na video ....
Ahá ty myslíš "složku aplikací", kterou si můžeš nahodit už nyní...
Doporučuji přečti si pořádně to tebou zmíněné vlákno. Než budeš nespokojeně psát jak je to na ..,,...
Doporučuji přečti si pořádně to tebou zmíněné vlákno. Než budeš nespokojeně psát jak je to na ..,,...
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
outlook nebo hotmail
outlook...