Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
-
borixeus
- nováček

- Zařízení: Dell Venue Pro, Xperia X10, Lumia 820
Jen doplním, že kromě SyApp Puscher existuje i aplikace Lumia System Updater. Je to de facto to samé, možná trošku přehlednější.
Nepozorujete nekdo po aktualizaci na Black vyssi zahrivani a kratsi vydrz? Mam dojem ze to souvisi s rezimem site, pri HSPA+ (H+) se zahriva nejvic. Bohuzel jsem neprisel na zadny chytrejsi zpusob, battery monitory jsou dost skoupe na informace 
Tomu pravděpodobně žádná aplikace nepomůže. HR nebo nejlépe NSU by to mohlo spravit.
Zrejme to (i podle zahranicnich for) ma fakt na svedomi HSPA+. EDGE, HSDPA/HSUPA ani LTE ten telefon tak nezahrejou. Pri H+ to sezere 20% baterky za hodinu v klidovym stavu 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Jelikoz jsem casto pripojen a neustale s HSPA+ a vydrz je normalni,tak ani na toto bych nesazel.
Dobrý den,
mám problém s baterii. Při nulovém vytíženi mi vydrží sotva do večera. Přes noc nabíjím tak sem nevěděl ale dnes sem to zkusil na opak a nechal mobil vedle polete a ze 100% se za 8 hodin dostal na 27%. Už fakt nvm co stím HR mi nepomohl. Nemyslím že tam mám ani žádnou nebezpečnou aplikaci. Jinak nevíte jeslti existuje pro WP něco jak bylo na symbianu vyslovení jména volajícího? Děkuji
mám problém s baterii. Při nulovém vytíženi mi vydrží sotva do večera. Přes noc nabíjím tak sem nevěděl ale dnes sem to zkusil na opak a nechal mobil vedle polete a ze 100% se za 8 hodin dostal na 27%. Už fakt nvm co stím HR mi nepomohl. Nemyslím že tam mám ani žádnou nebezpečnou aplikaci. Jinak nevíte jeslti existuje pro WP něco jak bylo na symbianu vyslovení jména volajícího? Děkuji
-
mokashi
Mne to delalo podobne,udelal jsem HR,neobnovoval zalohu,nainstaloval aplikace znovu,a hura,za noc ubytek 5% a to mam zapnute 3G,Wifi,NFC i BT.
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
zkus přeinstalovat telefon přes Nsu. 
Tak to zatim vypada (tuk,tuk), ze factory reset bez restoru zabral. Zrejme nejaky nasledek upgradu na Black. Skoda, ze na WP prakticky neexistuje diagnostika, docela by mne zajimalo, co to vlastne ma na svedomi...
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
nemáte někdo problém s tím, že se po nějaké době nechce odeslat SMS? asi po týdnu mi to nechce poslat. Furt to skočí že nelze odeslat. Restartuju a je to zas OK. Udělalo mi to asi 2x na Amber a teď poprvé na Black. Telefon mám necelého půl roku
Problém co popisuješ jsem nezaznamenal ani před aktualizací ani na Lumia Black. Dělal jsi po aktualizaci HR?
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
jp, po flashnutí přes NSU jsem udělal HR druhý den.
-
Marek920
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Nokia Lumia 920 - black
Zdravím, také mám u L820 problém s vyzváněním. Zvoní asi 7s, ale jen v případě, že leží vodorovně na stole displayem nahoru, na hlasitosti nezáleží. Pokud leží displayem dolu, nebo je nakloněn, nebo ho držim v ruce, pak vyzvání normálně celou melodii. Vypadá to jako by na to měl vliv senzor polohy. Už si to u tvé L820 vyřešil?mimonaut wrote:Zvláštní.. a dělá to vždy a u všech vyzvánění? zkusil bych ještě jiná.. V nastavení žádný "loop" není.. Zkus i restart telefonu, jestli se to nespraví.. A není tam jen dlouhá pauza?Radim Stehlík wrote:mám dotaz, jen si nejsem jist, jestli sem na 820, nebo přímo do WP..
Stává se mi, že i když mám telefon na hlasito (např. 15), tak mi příchozí hovor začno normélně vyzvánět, ale asi po 10s se ztlumí a tváří se jako tichý režim i bez vibraci.
Jako zvonění mám danou mp3 přes Ringtonemaker. Ale dělalo mi to i se systémovým vyzváněním.
Nemám někde něco blbě zvolený?
nastavenia -> zvuk -> vylepšenia -> preklopenim vypnete zvonenie -> vypnute
Skus ci ti to nepomoze.. moze byt nejaky bug.. aj ked osobne by som to poslal asi na RMA.
Skus ci ti to nepomoze.. moze byt nejaky bug.. aj ked osobne by som to poslal asi na RMA.
Zdar potreboval bych poradit za celou dobu jsem na to neprisel
lze nastavit nokia camera jako hlavni fotoaparat ?
mam tel.urceny pro zrejme asijisky trh a nemuzu tam dostat ceskou klavesnici(pro naseptavac) ,vzdy se instalace sekne na - pripravuju instalaci, pomuze tomu reset?
lze nastavit nokia camera jako hlavni fotoaparat ?
mam tel.urceny pro zrejme asijisky trh a nemuzu tam dostat ceskou klavesnici(pro naseptavac) ,vzdy se instalace sekne na - pripravuju instalaci, pomuze tomu reset?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Samozrejme, ze lze nastavit Nokia Camera jako hlavni fotoaparat.
Nastaveni swype do strany na zalozku aplikace, vybrat "fotky+fotoaparat" a ve vyberu "Stistknutim tlacitka fotoaparatu spustit" vybrat Nokia Camera.
Nastaveni swype do strany na zalozku aplikace, vybrat "fotky+fotoaparat" a ve vyberu "Stistknutim tlacitka fotoaparatu spustit" vybrat Nokia Camera.
To chce spise vydrzet,nekdy to sviti i nekolik minut nez se to zacne instalovat, takze trpelivost.vzdy se instalace sekne na - pripravuju instalaci
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Přesně tak, u instalace češtiny pro klávesnici nech zapnutou wifi a vyčkej klidně i 10 minut, někdy to prostě trvá dýl byť se stahuje jen malej soubor takže vydrž.
Kde může být problém? Na Nokia Lumia 820 proběhla aktualizace Black, ale otevřené aplikace nejdou zavřít křížkem, respektive na oknech není křížek k jejich zavření tzv. možnost ukončovat aplikace v multitaskingu. Dík za info a rady
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Ten křížek tam vůbec není jo?Jakou máš verzi firmwaru?
fw: 3047.0000.1328.3002. Křížek tam neni.