[app] Pin it! - dostupná podpora pro složky
[app] Pin it! Připněte si oblíbené stránky na hl. obrazovku
Aha, už chápu. Je nutné vytvoři ten text přes integorvaný editor. Ten popisek dole na dlaždici je systémová věc a při nejmenší velikosti je to automaticky schované.
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Ano, je to problem? Vis, nejsem vyznavac omalovanek
viz http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 21#p266549" onclick="window.open(this.href);return false;, seda je dobra.
No, aby se popisek ukazoval také na malé dlaždici bych musel ty obrázky v aplikaci znova renderovat a nevím jestli by kvalita byla na dobré úrovni.
Jinak jsem začal pracovat na dalších vylepšeních. Jedním z nich jsou složky pro webové stránky. Tak držte palce, ať se do dobře a rychle povede
Jinak jsem začal pracovat na dalších vylepšeních. Jedním z nich jsou složky pro webové stránky. Tak držte palce, ať se do dobře a rychle povede
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Jasne, ja si udelal dlazdici graficky sam. Tak, nebylo to za minutu, ale i to je reseni, kdyz to chci otvirat UC Browserem.
Group Tiles prave taky nuti udelat malou dlazdici, aby to bylo graficky "jednoznacne definovatelne".
Group Tiles prave taky nuti udelat malou dlazdici, aby to bylo graficky "jednoznacne definovatelne".
Dobrý den narazil jsem na chybu v aplikaci Pin it!
Mám Nokia Lumia 520 a chtěl jsem vyzkoušet připnout systémový nástroj BATERKA, již delší dobu využívám nástroj připnutí Wi-Fi a to funguje zcela správně, ale když připnu tu BATERKU a kliknu na ní z té úvodní obrazovky tak se ani ne na 1 vteřinu ukáže informace (viz screen obrazovky v příloze) a pak se hned zase automaticky zobrazí hlavní obrazovka.
Mám Nokia Lumia 520 a chtěl jsem vyzkoušet připnout systémový nástroj BATERKA, již delší dobu využívám nástroj připnutí Wi-Fi a to funguje zcela správně, ale když připnu tu BATERKU a kliknu na ní z té úvodní obrazovky tak se ani ne na 1 vteřinu ukáže informace (viz screen obrazovky v příloze) a pak se hned zase automaticky zobrazí hlavní obrazovka.
- Attachments
-
- wp_ss_20140121_0002.png
- (31.35 KiB) Downloaded 267 times
Zdravím, o tomto problému mě už také informoval kamarád, který má rovněž Lumii 520. Myslel jsem, že to třeba bylo starší verzí systému, ale má Amber update a Microsoft nic o omezení spouštění spořiče baterie nepíše.
Jiné aplikace, co umí připnout baterii, fungují? Pokud je u těchto telefonů nějaké omezení či chyba od výrobce, tak s tím asi nehnu :/
Kdo máte jiné modely telefonů, funguje vám dlaždice se spořičem baterie? Díky.
Jiné aplikace, co umí připnout baterii, fungují? Pokud je u těchto telefonů nějaké omezení či chyba od výrobce, tak s tím asi nehnu :/
Kdo máte jiné modely telefonů, funguje vám dlaždice se spořičem baterie? Díky.
"ms-settings-power:" je az od GDR3, podbne i "ms-settings-screenrotation:", chyba bude v dokumentacii MS, kde sa GDR 3 spomina iba u toho druheho.
Aha, já celou dobu věřil, že to "ms-settings-power:" je možné používat delší dobu. Díky za ujasnění.
Vyzkoušel jsem další aplikace.
třeba: http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... a0855024da" onclick="window.open(this.href);return false;
Připne baterii na úvodní obrazovku a na dlaždici se ukazuje i % zbývající, ale po kliknutí se nezobrazuje nastavení ve WP, ale karta s informací baterie v tom programu
třeba: http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... a0855024da" onclick="window.open(this.href);return false;
Připne baterii na úvodní obrazovku a na dlaždici se ukazuje i % zbývající, ale po kliknutí se nezobrazuje nastavení ve WP, ale karta s informací baterie v tom programu
Tahle druhá aplikace právě používá jiný princip no, procenta baterie jsou vývojářům dostupná už delší dobu.
Hele, něco se chystá

[app] Pin it! - navrhněte weby
U složek už chybí jen pár doladění a budu moci vydat update. Rád bych mezi hotové přidal další české populární weby. Jenže mě skoro nic nepadá (zatím mám IDOS, Deník a Týden). Budu tak rád, pokud sem někdo hodíte pár návrhů. Díky.
-
mmme
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Smart Ultra 6, Lumia 1020, Omnia 7
Co takhle ty nejznámější z dalších oborů. Motorkáři.cz, auto.cz, autofun.cz, ihned.cz, finmag.cz, ceskapozice.cz, patria.cz, investicniweb.cz, eurogamer.cz, games.cz, hrej.cz, mobilmania, mobilenet, nevím kam teď chodí foťáci (já dříve koukal na fotoaparát.cz), pak nějaký hudební (musicserver?), kaloricketabulky.cz, yr.no, hotmail...
Díky za hodně návrhů. Já český web moc neznám, taže se mi to určitě hodí.
Re: [app] Pin it! - navrhněte weby
Nyní se objevil vcelku zajímavý a hlavně jiný "bulvár" g.cz
Tak už je dostupná aktualizace přinášející možnost tvořit složky pro vaše oblíbené weby. Do hotových jsem přidal hlavně ty, které jsou použitelné dobře na malém displeji.
V aplikaci je také dlaždice na stopnutí hudby a rychlé nastavení, kde jedna dlaždice sdružuje nejčastější nastavení.
Současné logo ještě není finální a brzy bude nové v tomto stylu.
Do budoucna plánuju hlavně nějakou manipulaci s připnutými dlaždicemi.
Pokud byste našli nějakou chybu, tak dejte vědět, ať ji mohu co nejdříve opravit.
Díky za přízeň.
V aplikaci je také dlaždice na stopnutí hudby a rychlé nastavení, kde jedna dlaždice sdružuje nejčastější nastavení.
Současné logo ještě není finální a brzy bude nové v tomto stylu.
Do budoucna plánuju hlavně nějakou manipulaci s připnutými dlaždicemi.
Pokud byste našli nějakou chybu, tak dejte vědět, ať ji mohu co nejdříve opravit.
Díky za přízeň.
Super, a podpora favicon a touch icon tam uz je ci nie je?
Ještě ne, bylo s tím víc problémů, než jsem čekal. Kupodivu to není ani moc žádaná funkce. Myslel jsem, že to vyřeším pomocí tohoto webu http://getfavicon.appspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ale prostě mi nikdy nevrátí favicon...
Ked uz nie favicon, mozes podporovat tiles 
http://msdn.microsoft.com/en-us/library ... 85%29.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
resp. tatoto:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library ... 85%29.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
resp. tatoto:
Code: Select all
<meta name="msapplication-TileColor" content="#55000055" />
<meta name="msapplication-square150x150logo" content="mediumtile.png" />
<meta name="msapplication-wide310x150logo" content="widetile.png" />
<meta name="msapplication-square310x310logo" content="largetile.png" />