Na Windows Phone 7/8 bych chtěl aplikaci... (Tipy a návrhy)
Mě by se hrozně líbila aplikace, která by vzala fotky, "rozstříhala" je na proužky, ty promíchala a vytvořila z nich jednu velkou fotku. Existuje něco takového? (popřípadě na PC?)
-
bigt
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
Krom teda mapy míst, kde berou stravenky, mě napadla ještě jedna věc. Dost lidí co používá chytrý mobil, hraje geocaching. taková databáze cwg, to by byla parádní aplikace 
Ja by som uvítal nejaký lepší multimediálny prehrávač. Niečo na spôsob MX player z Androidu.
Tiež by nezaškodili nejaké SK/CZ on-line TV
Tiež by nezaškodili nejaké SK/CZ on-line TV
vlad zkoušel jsi MoliPlayer Pro, popř. pro další využití LINADA a ještě k tomu Nokia Play to (BETA)?
Caute..zhanam nejaku podobnu app ako je racechrono..vie mi niekto pomoct? Nejaka dobra app na meranie zrychlenia pomocou gps 
-
lld
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 8310, HTC Uni, HTC HD2, Lumia 920, Lumia 950
Klávesnice pro Smart TV.
zdravím, nevím, jestli by to šlo, ale hodila by se appka, která by umožnila psát v browseru ve smartce. něco napsat pomocí origo ovladače je za trest
a jako bonus by mohl být Touchpad, to by byl luxus
lld
zdravím, nevím, jestli by to šlo, ale hodila by se appka, která by umožnila psát v browseru ve smartce. něco napsat pomocí origo ovladače je za trest
lld
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Kvalitní TV program kterej by si ukládal data aspoň na dva dny dopředu.Tyhle co jsou potřebujou pořád data.
-
Igor Kulman
- častý přispěvatel

- Zařízení: ano
môj ukladá dáta na práve 2 dni dopredu http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 7b0c87251a" onclick="window.open(this.href);return false;
Ahoj, marně už delší dobu hledám aplikaci, kde si vytvořím složky pro fotky a videa, která jsem už vyfotil, natočil a rád bych je do této aplikace nahrál a uložil pod heslo. Zatím vše co jsem našel, tak když už umí foto i video, tak se např. video musí nahrávat skrze tuto aplikace, ale ty co jsem už nahrál tam nedostanu.
Pak je důležité, aby app měla i slideshow. Našel jsem app, nahrál foto, ale každá fotka se musela samostatně otvírat.
Vím že se dá najít app, která umí zaheslovat foto a další zase video, ale rád bych měl všechny tyto soukromé materiály v jedné aplikaci.
Předem díky za každou radu.
Pak je důležité, aby app měla i slideshow. Našel jsem app, nahrál foto, ale každá fotka se musela samostatně otvírat.
Vím že se dá najít app, která umí zaheslovat foto a další zase video, ale rád bych měl všechny tyto soukromé materiály v jedné aplikaci.
Předem díky za každou radu.
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Re: Na Windows Phone 7/8 bych chtěl aplikaci... (Tipy a návr
Zdravim, mel bych tip na aplikaci na neznama cisla, neco na bazi stranky kdovolal.cz. Neco, kdyz vam neustale volaji cizi neznama cisla s ruznymi pruzkumy, nabidkami a vyhodnymi obchody, tak abych si to cislo mohl vyhledat a zjistit si kdo to je, popripade pridat toto cislo do databaze, aby vrdeli i ostatni. Je neco takoveho na WP mozne? Ujal by se nekdo zkuseny "vyroby" takove aplikace?
Bohuzial aplikacia, ktora by pocas zvonenia zobrazila nejake info z webu naprogramovat nejde. Osobne nezname cisla, ktore mi volaju prvy krat nezdviham a potom sup ho, cez copy and paste do googlu
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
To by nemuselo noc vyhledavat po cas zvoneni... No a abych si to pak nemusel zadavat do googlu, tak by mohla byt na to nejaka sikovna aplikace. Na android takova aplikace je...
ked uz clovek kopci cislo je jedno, kde to vlozi (ci do googlu, alebo do aplikacie
), aspon pre mna
ale chapem, mozno sa toho nejaky vyvojar chyti a nieco take urobi...
Já bych ocenil tohle:
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 94dfe97443" onclick="window.open(this.href);return false;
ale pro čr. Nebo případně ještě doplnit pro model gfs v nějaké podobné následující variantě:
http://gfs.meteoweb.cz/?full" onclick="window.open(this.href);return false;
V podstatě udělat slušně počasí založené na modelu aladin by vyhovovalo. Ideálně s podrobnějším větrem.
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 94dfe97443" onclick="window.open(this.href);return false;
ale pro čr. Nebo případně ještě doplnit pro model gfs v nějaké podobné následující variantě:
http://gfs.meteoweb.cz/?full" onclick="window.open(this.href);return false;
V podstatě udělat slušně počasí založené na modelu aladin by vyhovovalo. Ideálně s podrobnějším větrem.
Jo Aladin mi vážně chybí, chodím aspoň na meteogramy.
http://www.chmi.cz/files/portal/docs/me ... tal/m.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.chmi.cz/files/portal/docs/me ... tal/m.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zdravim. je nejaky hudobny prehravac ktory by vedel prehravat hudbu podla zloziek ako ich mam na karte ? lebo vstavany prehravac mi hodi vacsinu hudby do unknown artist a mam tam hned 200 pesniciek a je to neprehladne. a ked si chcem spravit plylist tak mi tamzasa hned hodi vsetkych 200 pesniciek
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Výplň si ID3 tagy 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Taak, ID3 tagy jsou zaklad 
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Na netu googluj MP3 Tag Editor free mel by ti vyskocit ten nejlepsi od nemcu je vazne dobry a v cestine pouzivam ho dlouho a jinej nechci.
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Podle mého tazatel hledá přehrávač, který bude umět řadit záznamy podle složek tak, jak to dokáží aplikace pro android, kde je možnost volby Tagy vs. Složky. Zřejmě to chce proto, aby právě nemusel vyplňovat tagy.