Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
friend66
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by friend66 »

to herm : Pozdě, ale přece ... :-) i tak děkuji za snahu.
datinko
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S6 Edge+

Post by datinko »

S aktualizáciou BLACK cez OTA mi začal mobil blbnúť...
Nepridávali sa nové hovory do histórie, nepridávali sa správy do správ, len novú ukázalo hore v lište, app skydrive stále písala že sa nemôže pripojiť na internet, tak isto aj OneNote.

Takže som musel urobiť HR a už šlape jak má...
vormen
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by vormen »

Taky jsem právě dokončil HR, po aktualizaci nešel filtr hovorů a telefon byl pomalejší.
heunka
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920 Red

Post by heunka »

Měla bych dotaz - k čemu slouží ve složce hudba + video položka PODCASTY. Děkuji za odpověď
vincenzo820
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 820

Post by vincenzo820 »

Zdravíčko, potřeboval bych poradit od majitelů L920 :oops: Přítelkyně má L920 CZ distribuci a problém je následující. Má BT HF nokia BH-111, všechno hraje super, páruje se v pohodě, ale jakmile ji někdo napiše na FB nebo pošle SMS, tak to pípne, se stopne hudba/film a vyskočí hlášení že reč není v tom jazyce podporována atd bla bla bla. Neví někdo jak se toho zbavit? Je to celkem otravné když ji co chvíli někdo píše, děkuju vám moc :-)
mceza

Post by mceza »

Stačí v Nastavení -> řeč vypnout "Číst nahlas doručené textové zprávy"
vincenzo820
nováček
nováček

Post by vincenzo820 »

v tomhle nastavení je pouze Jazyk řeči a pod tím (žádný), nic víc tam k nastavení není :???:
mceza

Post by mceza »

Pošli print screen
Scaladek
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 950 XL

Post by Scaladek »

Nevím, jestli se nepletu, ale mám takový pocit, že když jsem to řešil se svými BT sluchátky, musel se tam napřed nějaký jazyk stáhnout, aby následně šlo odtrhnout to čtení zpráv. Já tam alespoň mám němčinu, a jen tak bych si ji tam nedal...:D
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Post by Simon »

heunka wrote:Měla bych dotaz - k čemu slouží ve složce hudba + video položka PODCASTY. Děkuji za odpověď
podcast je jednoducho len audio. Teda je to akási RSS čítačka cez ktorú môžeš, ja neviem dam priklad. Na rádiu X chodi tvoja oblubena relacia YY. Tak vdaka podcastom budes odoberat YY relaciu, pokial to rádio X podporuje. Tym padom aj ked relaciu YY v radiu nestihas z casovych dovodov tak si ju mozes vypocut niekedy inokedy.

Snáď som to vysvetlil dobre :tlem:
vincenzo820
nováček
nováček

Post by vincenzo820 »

Scaladek wrote:Nevím, jestli se nepletu, ale mám takový pocit, že když jsem to řešil se svými BT sluchátky, musel se tam napřed nějaký jazyk stáhnout, aby následně šlo odtrhnout to čtení zpráv. Já tam alespoň mám němčinu, a jen tak bych si ji tam nedal...:D
Takže nakonec jsem tam dal předinstalovanou angličtinu a hle, už to šlo vše nastavit :lol: díky ;-)
Queldorei
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920 white

Post by Queldorei »

Zdravim, hm okrem toho ze mi nechce ist vyhladat telefon z webu a pod. mi taktiez nechce nainstalovat aplikaciu z webu do mobilu napojeny cez kabel do PC napsie ze zapnite push notofikacie(co samozrejme mam).. Nevedel by niekto poradit co s tym ?
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Post by murder »

No já bych věděl, jako první bych napsal dotaz tak, aby šlo pochopit co vlastně chceš.
Asi ti jde o instalaci aplikací z webu (přes kabel se neinstalují). Musíš mít v Nastavení povoleno Najít můj telefon (jak to je slovensky nevím snad Najsť moj telefon?).
Pokud to není to co chceš vědět, zeptej se pochopitelněji.
MAKU19
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 720

Post by MAKU19 »

Queldorei wrote:Zdravim, hm okrem toho ze mi nechce ist vyhladat telefon z webu a pod. mi taktiez nechce nainstalovat aplikaciu z webu do mobilu napojeny cez kabel do PC napsie ze zapnite push notofikacie(co samozrejme mam).. Nevedel by niekto poradit co s tym ?
:???: Mám to chápať tak, že keď máš pripojený mobil k PC káblom tak nejde z webu sťahovať aplikácie (cez wifi alebo dátový prenos)?
Alebo máš stiahnutú aplikáciu uloženú v PC a chceš ju inštalovať do telefónu? V tomto prípade ju nakopíruj na kartu telefónu, reštartuj mobil a pri inštalácii zvoľ inštalovať z SD karty. Ale musíš mať pripojenie na web, kde si overuje stiahnutú aplikáciu pred inštaláciou. 8-)
Queldorei
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920 white

Post by Queldorei »

Mam 920 cize bez SD karty. A na web som sa normalne prihlasil so svojim MS kontom kde sa da aj lokalizovat telefon atd.(hoci mne to nejde nvm preco). Tam sa prekliknem na store kde si najdem povedzme hru a da sa kliknut install. Myslel som si ze to stiahne cez komp(ma net) a nainstaluje do mobilu(nema net)(nvm ako presne to funguje). Lenze nepodarilo sa. Ale ak vravite ze cez kabel(v PC) sa neda stiahnut a naisntalovat do fonu tak potom asi nic :D
sssugi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by sssugi »

nefunguje to cez kabel...iba z weboveho storu odosles prikaz aby sa ti stiahla aplikacia do mobilu. Cize potrebujes wifi alebo mobilne pripojenie.
Lukix22
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by Lukix22 »

Uz se mi moje 920 nezda tak plynula (prisuzuji to ze jsem stahoval app tzv. na zkousku - hle co to je, stahnu, hhm nic moc, odinstaluju). Tak jsem se rozhodl ze udelam hard reset nebo tovarni nastaveni (v postate to same? ). Ale jedna se mi o spolehlivost zalohy aplikaci, resp. dat z aplikaci a her a kontaktu. Nastaveni telefonu zvladnu bez zalohovani. Delal jste to nekdo? Asi bych zalohoval prez muj ucet microsoftu do cloudu. Ono to jinak nejde, ze?
mceza

Post by mceza »

Seznam aplikací, SMS a kontaky se zálohují automaticky. Data aplikací už ne. To si musí aplikace řešit sama (a nebo nemusí)
robert.b
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920

Post by robert.b »

Zdravim, je mozne nastavit microsoft ucet ako imap a mat stale push maily (ihned)?
Skratka je mozne mat vsetko pekne zosynchronizovane v realnom case? Chcem sa zbavit googlu :)
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Tuším, že na WP nelze mít MS účet jinak než jako exchange.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”