Tomet wrote:Tuhle app jsem po nainstalování vyzkoušel a okamžitě zavrhl pro nekoukatelnou kvalitu. Teď po cca 14 dnech jsem jí znovu vyzkoušel (dnešní pořady) a zdá se mi to koukatelný. Neni to sice HD, ale už rozeznám tváře lidí.
Zkuste to někdo, jestli se mi to nezdá.
Tak jsem aplikaci znovu odzkoušel. Skutečností je, že při pohledu na logo stanice je vidět posun. Dříve bylo jakoby promítané ve filmu, nyní připlácnuté na něm. Tedy má ostřejší/zřetelnější výraz. Alespoň tak to přijde mně. Možná i kvalita samotného videa šla o něco nahoru. Bohužel nízká hlasitost zvuku je stále stejná. Alespoň na mé Nokii 920. Když si něco pustím na iVysílání ČT při zesílení na 12 mám v klidném prostředí z reproduktoru telefonu zřetelný zvuk. U Prima PLAY to musím vyhodit skoro na max.
Pro mě tam je stále rozdíl, ač se snížil. Řada odborníků možná namítne, že problém nemusí být přímo na straně samotné aplikace, ale spíše při poskytování videa. OK, ale BFU uživatele to nezajímá - chce vidět/slyšet slušný výsledek. Není nutné posílat video do mobilu v HD kvalitě se super zvukem 7.1, ale ...