Telefon se slusnou vydrzi a vybornym fotoaparatem
Re: Telefon se slusnou vydrzi a vybornym fotoaparatem
Jak s baterkou? Žere to, takze cim vetsi Tim lepe.
-
Gwaihir
- přispěvatel

- Zařízení: LG G2, Nexus 7
Sem nejak myslel, ze nejvic zere displej a cim mensi, tim min zere. Pokud to chapu dobre, tak LG G2 mi vydrzi nejdele i presto, ze ma nejvetsi displej. Je to tak?
Re: Telefon se slusnou vydrzi a vybornym fotoaparatem
Ano, displej žere samozřejmě hodne, ale ta baterka to bohate kompenzuje.
-
Gwaihir
- přispěvatel

A co ještě Xiaomi MI 3 16GB?
-
Gwaihir
- přispěvatel

Tak mam objednano LG G2 32GB (D802B) černý a prijde zitra za nejakych 12700. Dik za rady.
-
IvanGS
- přispěvatel

- Zařízení: LG G2 32 GB, Nexus 7, Asus Transformer TF700T
Gratuluji podle mne k dobré volbě, je dobře, že už je 32 GB verze tak rychle k dostání. Občas si někdo stěžuje na vrzající záda, někdo to řeší podložením, jiný reklamací, když telefon kupuje v kamenné prodejně, vybírá nevrzající kus. Možná to dělaly jen některé kusy první série, nevím, mně nic nevrže, navíc jsem koupil originální pouzdro Quick Window (černé a bílé, střídám dle příležitosti, pak mám ještě Spigen Slim Armor a na outdoorové aktivity "brnění" Ballistic), které téměř nezvětšuje rozměry, telefon chrání, záda jsou stejná jako telefon, elegantní a navíc aktivní - probouzí a uspává telefon, bez otevření lze přijímat a ukončovat hovory, ovládat přehrávač, budík atd. Kritizují se upatlávací záda, proti matným povrchům je to znát ale podle mne nic tragického. Přemýšlím nad dalšími "nedostatky", určitě někdo něco najde, ale mně nic nenapadá, právě naopak. Poslení dobou používám více dálkový ovladač televize přes infra a telefon připojuji k televizi, která slouží jako externí monitor, dobré je to u interetu, prohlížení fotek či natočeného videa atd., to ale pochopitelně umí víc telefonů. Baterka je dobrá od začátku ale během několika týdnů se výdrž ještě zvětší.
Před nedávnem proběhla aktualizace systému a 4.4 KitKat se čeká v blízké době.
Přeji Ti ať jsi spokojen.
Před nedávnem proběhla aktualizace systému a 4.4 KitKat se čeká v blízké době.
Přeji Ti ať jsi spokojen.
-
Gwaihir
- přispěvatel

Díky. Jak dlouho ti vydrží baterka? Předpokládám, že když říkáš dobrá, tak myslíš alespoň jednu noc bez nabíječky.
Také gratuluji ke koupi....
Baterka při PLNÉM využití v pohodě od 6 rano do 23:30 večer a zbýva ještě 30%....
Když šetříš a nemáš jas na 100% tak i dva či tři dny....
Já mám zatím 16gb verzi a přemýšlím jestli koupit 32?! Zatím stačí - hudbu mám všechnu na hdd v autě, fotky a ostatní se mi tam vejde....
Jinak na svém G2 mám už lehké mikroškrábance na displeji ( takže doporučuji folii )
Včera jsem dostal nabídku na bílou variantu G2, úplně nový . Tak přemýšlím jestli nevyměnit za černou? A k tomu ze sunnysoftu vzit spigen slim armor v černé variantě? Kombinace bílého předku a černého krytu mi přijde supr...
Baterka při PLNÉM využití v pohodě od 6 rano do 23:30 večer a zbýva ještě 30%....
Když šetříš a nemáš jas na 100% tak i dva či tři dny....
Já mám zatím 16gb verzi a přemýšlím jestli koupit 32?! Zatím stačí - hudbu mám všechnu na hdd v autě, fotky a ostatní se mi tam vejde....
Jinak na svém G2 mám už lehké mikroškrábance na displeji ( takže doporučuji folii )
Včera jsem dostal nabídku na bílou variantu G2, úplně nový . Tak přemýšlím jestli nevyměnit za černou? A k tomu ze sunnysoftu vzit spigen slim armor v černé variantě? Kombinace bílého předku a černého krytu mi přijde supr...
-
IvanGS
- přispěvatel

Nejsem žádný maniak, dám za příklad dnešek, ráno jsem G2 nabil. Doted 7 hovorů, 4xSMS, 5x mail, permanentní synchronizace kalendáře, úkolů, kontaktů a pošty s firemním serverem, 15 minut prohlížení fotek, 5 minut internet, 1x aktualizace QuickPic a možná ještě něco málo. Wi-fi vypnuté, data zapnutá stále, GPS vypnuté, jas stálých 56%. Obě diody stále aktivovány. Z nabíječky sundáno před 10 hod. 54 minut, baterka má 92%. Dnešek byl klidnější, za noc vč.ranního budíku ubydou cca 3-4%, tapetu mám živou (analogové hodiny), průměrně nabíjím každé 3 a půl dne.Gwaihir wrote:Díky. Jak dlouho ti vydrží baterka? Předpokládám, že když říkáš dobrá, tak myslíš alespoň jednu noc bez nabíječky.
Nabíjím když je baterka na 15-25% a vždy doplna, na nabíječce nechávám jen pár minut po úplném nabití. Zpočátku byla výdrž asi o den kratší, znatelně se prodloužila cca během tří týdnů.
Displej bez škrábance, ale nosím v pouzdrech jak jsem psal dříve.
-
Gwaihir
- přispěvatel

Super, diky za info. Ja treba hodne ctu a pak jde baterka na mem HTC Desire S pomerne rychle dolu. Hrani her tomu tez neprida. Ale dva dny je pro me utopie i kdyz telefon fo ruky beru jen obcas, abych vedel, kolik je hodin 
-
IvanGS
- přispěvatel

Od doby co jsem včera psal doteď jsem měl jen 2 krátké hovory, přečetl jsem 2 nové maily, napsal 1 SMS a nechal se vzbudit budíkem. Jo, ještě jsme s přítelkyní porovnávali budíkové zvuky, ale to bylo pár minut. Aktuální stav - baterie 24:53 hod. po nabití, stav 83% a tvrdí, že vydrží dalších 128 hodin což je blbost vycházející z toho, že za poslední 3 hodiny ubyla 2%... Při hraní, promítání filmů nebo navigaci baterka ubývá výrazně rychleji, ale jinak se vádrž LG opravdu povedla. Vlastně by mne zajímalo, jestli je v tuto chvíli na trhu jiný smatrphone se srovnatelnou výdrží...
-
Gwaihir
- přispěvatel

To urcite je Lenovo P780.
http://mobilni-telefony.heureka.cz/leno ... kace/#text" onclick="window.open(this.href);return false;
http://mobilni-telefony.heureka.cz/leno ... kace/#text" onclick="window.open(this.href);return false;
-
IvanGS
- přispěvatel

Zdánlivě ano. Lenovo má menší displej s menším rozlišením a navíc větší baterku, takže by měl teoreticky vydržet déle. Ale když jsem ho zadal s G2 do srovnávače, u P780 udávají max.pohotovost 300 hod. zatímco u G2 800 hod. A max. délku hovoru má P780 1800 minut, zatímco G2 2580 minut. Jsou to teoretické, v praxi nedosažitelné hodnoty, nicméně proč je i tak G2 mnohem lepší? Četl jsem že má nějakou speciální, novou baterii a může mít lépe odladěný systém, nic jiného mne nenapadá...
-
Gwaihir
- přispěvatel

Tak ho mam od vcera doma a porad si s nim hraju, takze baterka jde dolu rychle
Ale ne zas tak moc rychle.... Nabijeni je bleskove, prace plynula a je to obrovsky pokrok oproti memu staremu smartphonu. Foti vyborne a hlavne rychle. Takze ukol splnen. Jeste jednou vsem diky za tipy a doporuceni.
Věřím, že budeš spokojen! Závidím tu 32gb verzi. Já ted presel z černého na bílý... Vše ok, jediná věc, že ta bílá varianta má lehce nažloutlý displej při srovnání... Ale člověk to pozná až při srovnání....
Jinak neprodává někdo SPIGEN ARMOR na G2? Čekám až ho sunnysoft naskladní a pořád nic...
Jinak neprodává někdo SPIGEN ARMOR na G2? Čekám až ho sunnysoft naskladní a pořád nic...
-
IvanGS
- přispěvatel

Také gratuluji, na nabíjení jsem zapomněl z nuy na 100% cca 2 hodiny, možná méně.
Spigen Armor mám v "kovové" barvě a čekám ještě na bílý. Střídám ho s orig.pouzdrem LG s oknem, s tím jsem také spokojen.
Spigen Armor mám v "kovové" barvě a čekám ještě na bílý. Střídám ho s orig.pouzdrem LG s oknem, s tím jsem také spokojen.
-
Gwaihir
- přispěvatel

Ještě navážu. Je ten Spigen Armour dobrá věc? Přemýšlím, jak si to svoje LG ochráním.... Originální pouzdro mi tak úplně ok nepřijde - podle mě brání pohodlnému fotografování - už jen tím, že z telefonu pak něco visí a blbě se to drží. Není ten spigen armour moc velký? Přemýšlím, jestli nebude lepší jen fólie.
-
IvanGS
- přispěvatel

Ted zrovna mám telefon ve Slim Armoru. Telefon je určitě větší ale mně to stále ještě vyhovuje, navíc je telefon lépe chráněn, aspon všude mimo přední části. Někomu už ale mohou rozměry vadit, v originálním pouzdru s oknem je telefon subtilnější.
Nemyslím ale že orig.pouzdro ztěžuje focení, vždy flip otáčím až na druhou stranu a objektiv je v okně. Telefon je chráněn méně, ale zase i v oblasti displeje, pokud se tedy flip během pádu neodklopí.
Za mně jsou to obě dobrá pouzdra a střídám je podle nálady a příležitosti, flip je štíhlejší a elegantnější (zejména v bílé barvě, tu nosím na obchodní jednání atd.), Armor je pěkný zase jinak a trochu "chlapáčtější". Pokud bys chtěl přesné rozměry nebo i srovnávací foto pouzder, mohu udělat.
Nemyslím ale že orig.pouzdro ztěžuje focení, vždy flip otáčím až na druhou stranu a objektiv je v okně. Telefon je chráněn méně, ale zase i v oblasti displeje, pokud se tedy flip během pádu neodklopí.
Za mně jsou to obě dobrá pouzdra a střídám je podle nálady a příležitosti, flip je štíhlejší a elegantnější (zejména v bílé barvě, tu nosím na obchodní jednání atd.), Armor je pěkný zase jinak a trochu "chlapáčtější". Pokud bys chtěl přesné rozměry nebo i srovnávací foto pouzder, mohu udělat.
-
Gwaihir
- přispěvatel

Diky, mě to stačí pocitově, rozměry snadno najdu na netu.
-
IvanGS
- přispěvatel

Ještě doplním - se Slim Armor se telefon díky zkoseným bokům trochu hůř zvedá, je-li položen na obrazovku, což jde, protože pouzdro přečnívá nad přední stranu. Ale nic tragického. Zadní tlačítka jsou víc utopená, ale ovládání v pohodě. Pouzdro je jinak skvěle zpracované a perfektně sedí, jak je přední sklo u okrajů zaoblené, pouzdro na něj doléhá tak, že telefon vypadá jako integrovaný do pouzdra.
S pouzdrem s oknem telefon lépe vklouzne do kapsy, dobře se zvedá protože ho prostě podeberu a uchopm za zadní i přední část aniž bych patlal displej. Ale jak jsem psal, obě pouzdra mají své a kdo má rád "více" telefonů v jednom a chce je střídat podle nálady, doporučuji obě.
S pouzdrem s oknem telefon lépe vklouzne do kapsy, dobře se zvedá protože ho prostě podeberu a uchopm za zadní i přední část aniž bych patlal displej. Ale jak jsem psal, obě pouzdra mají své a kdo má rád "více" telefonů v jednom a chce je střídat podle nálady, doporučuji obě.