Lumia Black update: Všeobecná diskuze, zkušenosti
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Re: Lumia Black update: Všeobecná diskuze, zkušenosti
Mrkni na mrcrab.net
Mne zas niekedy pri prehravani skladieb vyskoci tato chyba, aj ked ich telefon potom normalne prehra
http://oi39.tinypic.com/14vmsfk.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Cim viac ten system pouzivam, tym viac vidno ze je to produkt od MS
http://oi39.tinypic.com/14vmsfk.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Cim viac ten system pouzivam, tym viac vidno ze je to produkt od MS
-
vklaus
- nováček

- Zařízení: NOKIA Lumia 1020
Nejste s chybou 80070057 sám:
http://answers.microsoft.com/en-us/winp ... 13d98e3e86" onclick="window.open(this.href);return false;
http://answers.microsoft.com/en-us/winp ... 13d98e3e86" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak fail WP jako prase-možná byl i před Black,to nevím.Ale když odešlete fotku vyfocenou telefonem,např.2.2MB,emailový klient to zmenší na 376kB.To je nepřijatelná prasárna v dnešní době teda.
Fotky do emailu byly zmenšovány už na Amberu. Aspoň by mohlo být na výběr, jestli zmenšit (a na jakou velikost) nebo nechat v původním rozlišení. Pořád je co vylepšovat...
-
djkure
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 5s Space Grey (64GB)
Zmensovani fotek pri odesilani mailu je standard uz od WP7
sousto wrote:Black update je pěknej shit, lituju, že jsem vůbec instaloval...po aktualizaci nefungoval filtr hovoru+SMS, na doporučení fora jsem provedl hard reset, ale poté nefunguje ještě víc věcí-filtr hovoru+SMS stále nefunguje, nejede navíc nastavení síť+, příslušenství, rychlý přehled, účty Microsoft a Favebook po každém vypnutí a zapnutí "nejsou aktuáln"í a musím se přihlašovat ručně...před aktualizací vše fungovalo, je to normální??? [ANGRY FACE]
Provedl jsem druhý hard reset telefonu, všechno kromě filtru hovorů+SMS opět funguje. Situace je tedy stejná jako před prvním HR. Jenom zbytečně strávený čas... [DISAPPOINTED FACE]
Proč ten filtr hovorů najednou nefunguje? Všechny systémové aplikace jsou přes SysApp pusher aktuální.
Proto jdou dát fotky na cloud a odsud sdílet v plné kvalitě. Já i v dnešní době pokládám jako nepřijatelnou prasárnu posílání nepřijatelně velkých e-mailů.
Odeslání fotky v plném rozlišení se taky někdy hodí, jde jen o tu možnost volby kdyby byla... [WINKING FACE]
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Je fajn že to fotky zmenší, uživatel dlouho nečeká a v případě datových tarifů, si nečerpá zbytečně FUP, možnost si to ale přizpůsobit by měli nabídnout.
prosím o radu, atualizoval jsem telefon Lumia 920, WP se aktualizoval, v záložce bonusy+info vidím, že mám naistalovaný Lumia Black, nicméně se mi nezobrazuje záložka Glance Background, kde bych nastavil Glance Screen... , ani záložka rychlý přehled... díky předem za info, jak se k tomu dobrat
-
MikyWoW
- nováček

- Zařízení: HTC TP2, HTC Titan, Lumia 920, Lumia 950
Přišel jsem na docela zajímavou vychytávku. Mám tablet s Win8 zaplé BT na mobilu i tabletu. Když dám na tabletu vyhledat WiFi v dosahu vidím mojí L920 i když má vyplé WiFi a můžu se připojit (automaticky se nasdílí internet z mobilu). Podmínka je mít zřízení spárovaná jinak se na WiFi nepřipojíte. Heslo k WiFi se asi pošle přes BT protože i když jsem ho změnil tak ho to po mě nechtělo. U Amberu jsem si toho nikdy nevšiml tak předpokládám že to přinesl až Black. Že by to byla funkce BT v4.0(LE)?
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Tohle prislo s GDR3 a 8.1RT. Funguje to dobre, uz mi nebylo lito, ze Surface nema 3G data. A taky, proc platit za data 2x?
Glance Background nie je sucastou systemu, instaluje sa to ako aplikacia - http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... 3537201b84" onclick="window.open(this.href);return false;Danh wrote:prosím o radu, atualizoval jsem telefon Lumia 920, WP se aktualizoval, v záložce bonusy+info vidím, že mám naistalovaný Lumia Black, nicméně se mi nezobrazuje záložka Glance Background, kde bych nastavil Glance Screen... , ani záložka rychlý přehled... díky předem za info, jak se k tomu dobrat
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Tak jsem po instalaci Nokia Black v jedné věci velmi zklamán, a to v tom, že když nastavím equalizer při přehrávání hudby na vlastní nastavení při připojení sluchátek, nastaví se to, pak sluchátka odpojím a nastavený equalizer se vymaže a nastaví se to do základní roviny. Hodil bych s telefonem nejradši o zeď za tuhle věc. Poslouchám hudbu hodně bez sluchátek, tak jsem to měl nastavené dle svého a nastavení equalizeru drželo i při odpojení sluchátek. To nepíši ani o tom, že po odpojení sluchátek zvuk slyšet není a musí se zapnout přehrávač znovu, ubohost. Teď se to musí pokaždé nastavit zvlášť a stejnak to po odpojení sluchátek nedrží nastavené. Udělali poloviční práci za půl roku. Přehrávač už měli dávno předělat a možnosti zvuku též. V tomto je WP největší šit co znám. I Symbian to měl lepší i Meego a i Android má možností neskutečně. Na Jaře koupím Sony mobil, ten zvuk a to kolem má vychytaný, nainstaluji Mort player a pohoda. Lumii si nechám jako podřadný telefon. Řeší kraviny a neumí implementovat pořádný přehrávač do systému. Je stejný jako ve WP 7.5 a to už je 3 roky zpět. Nedivím se, že si lidé prostě vyberou něco jiného nebo telefon s WP prodají. V základním nastavení mají takové nedostatky, že se to ani nedá popsat.
flemo diky, v tom případě asi není ještě česká lokalizace
Glance českou lokalizaci má a jmenuje se to v nastavení "rychlý přehled". Glance background lokalizaci nemá, je pouze ve verzi beta, nejde vyhledat přímo, ale buď výše uvedeným linkem, nebo pomocí například Lumia updater, tato aplikace umí rychle vyhledat aktualizace i systémových Nokia aplikací. Glance, ani glance background nejsou součástí Lumia Black, musí se doinstalovat...
Vše je tady již mnohokráte napsáno, stačilo by číst ;)
Vše je tady již mnohokráte napsáno, stačilo by číst ;)
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
takže naskytol sa mi dalši problém..po hlasitosi je to problem s wifi..surfoval som po nete v exploreri..neskôr som chcel isť na fb cez originálnu appku..písalo mi, že sa nedá pripojiť..na ŽIADNEJ aplikácii (vyžadujúcej internetové pripojenie) mi nefungoval internet, teda okrem exploreru..všetko vypisovalo chybu..po reštarte je to ok..toľko problémov koľko mám po update na black som nezažil od kúpy Lumie..ináč, telefon je po HR (včera) a aj tak to robí šarapatu..pekne to tam pohnojili..so samotným GDR3 nebol žiaden problem.. :/
Beta aplikace od Nokie jsou všechny jednoduše na webu Nokia Beta Labs s odkazy na stažení. Není třeba si kvůli nim do telefonu instalovat kraviny.
Ale prosím tě, jaké kraviny? Píšu například, jedná se o ověřený funkční program, který umí mimo beta aplikací kontrolovat i aktualizace...
Na co ta útočnost???
Problém s připojením na Wi-Fi nepozoruji, tudíž nemůžu radit.
Na co ta útočnost???
Problém s připojením na Wi-Fi nepozoruji, tudíž nemůžu radit.