Lumia 920 - Nefunkční seznam aplikací v "Kontrola Uložiště"
-
Michudy
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: Nokia Lumia 920 White (GDDR3, Nokia Black)
Dobrý den,
Prosil bych o radu. Už od té doby co jsem telefon pořídil (Ještě GDDR1) jsem měl problém s aplikací kontrola uložiště od Nokie. Dokud měl člověk jen velmi málo aplikací vše bylo v pořádku. Jakmile jsem jich ale nainstaloval více (nevím kolik přesně, ale zas tolik to taky nebylo..) zobrazili se mi v seznamu jen asi 2 a zbylí prostor měl prostě název "Aplikace" nebo "Nastavení".
Ale tohle byl jediný problém telefonu. Občas mně štvalo že se nemohu podívat, která aplikace bere nejvíce prostoru.. ale v zásadě to nebylo potřeba. Až do doby než přišla GDDR3 a aplikace "složky aplikací".. kde je seznam aplikací úplně prázdný, a já si myslím že jde o stejný problém jako u kontroli.. nechal jsem to i chvíli načítat, jak tam běhají po zapnutí tečky.. ale po hodině jsem to vzdal, že to asi nedoběhne a stejně byl seznam aplikací prázdný.. mohu přidat akorát nastavení.
Aplikace se nezobrazují (A to vůbec) ani v GDD3 aplikaci "uložiště telefonu" od Microsoftu.
U GDDR2 i GDDR3 jsem se vždy těšil že se tento problém opraví.. bohužel se tak nestalo, a to i když jsem vždy obnovil telefon do továrního nastavení, pokusil se složky aplikací i kontrolu odinstalovat, vše bylo aktualizované apod.
Screeny problému:
Kontrola Uložiště
Složky Aplikací
Úložiště telefonu
Prosil bych o radu. Už od té doby co jsem telefon pořídil (Ještě GDDR1) jsem měl problém s aplikací kontrola uložiště od Nokie. Dokud měl člověk jen velmi málo aplikací vše bylo v pořádku. Jakmile jsem jich ale nainstaloval více (nevím kolik přesně, ale zas tolik to taky nebylo..) zobrazili se mi v seznamu jen asi 2 a zbylí prostor měl prostě název "Aplikace" nebo "Nastavení".
Ale tohle byl jediný problém telefonu. Občas mně štvalo že se nemohu podívat, která aplikace bere nejvíce prostoru.. ale v zásadě to nebylo potřeba. Až do doby než přišla GDDR3 a aplikace "složky aplikací".. kde je seznam aplikací úplně prázdný, a já si myslím že jde o stejný problém jako u kontroli.. nechal jsem to i chvíli načítat, jak tam běhají po zapnutí tečky.. ale po hodině jsem to vzdal, že to asi nedoběhne a stejně byl seznam aplikací prázdný.. mohu přidat akorát nastavení.
Aplikace se nezobrazují (A to vůbec) ani v GDD3 aplikaci "uložiště telefonu" od Microsoftu.
U GDDR2 i GDDR3 jsem se vždy těšil že se tento problém opraví.. bohužel se tak nestalo, a to i když jsem vždy obnovil telefon do továrního nastavení, pokusil se složky aplikací i kontrolu odinstalovat, vše bylo aktualizované apod.
Screeny problému:
Kontrola Uložiště
Složky Aplikací
Úložiště telefonu
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Re: Lumia 920 - Nefunkční seznam aplikací v "Kontrola Uložiš
Zkoušel jsi hard reset? A jen pro upřesnění - není to GDDR3, ale GDR3.
Odpovim ti za autora:
Michudy wrote:...a to i když jsem vždy obnovil telefon do továrního nastavení...
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
Tu aplikaciu "Slozka aplikacii" ja nemam vobec v zozname aplikacii. Kde ju mozem najst? Treba ju doinstalovat?
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
a ako sa ta apka oficialne vola?
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
normalne...na slovensku to mám Priečinky s aplikáciami..
odkaz na store
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... df8c3f901e" onclick="window.open(this.href);return false;
odkaz na store
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... df8c3f901e" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Re: Lumia 920 - Nefunkční seznam aplikací v "Kontrola Uložiš
Sorry, nevšim jsem sinofu wrote:Odpovim ti za autora:Michudy wrote:...a to i když jsem vždy obnovil telefon do továrního nastavení...
-
Michudy
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: Nokia Lumia 920 White (GDDR3, Nokia Black)
NSU je Nokia Suite Updater? Přes Nokia Care Suite For Store jsem upgradoval na GDR2.. ale nefungovalo to ani při koupi takže tím to nebylo... Můžu zkusit ještě třeba anglickou ROM, ale nechápu že to nefunguje jako všem ostatním na netu.. 
P.S.: myslíte že nějaký servis by to dokázal vyřešit/poradit.. mně to totiž po flashnutí funguje dokud nenainstaluju haldu aktualizací (Je to z updatu tak nevím přesně kolik je "Hranice") a nechce se mi platit za to že výsledek bude stejný..
P.S.: myslíte že nějaký servis by to dokázal vyřešit/poradit.. mně to totiž po flashnutí funguje dokud nenainstaluju haldu aktualizací (Je to z updatu tak nevím přesně kolik je "Hranice") a nechce se mi platit za to že výsledek bude stejný..