Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
katraris
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920

Post by katraris »

peSko wrote:to je jasne ved zvolim ciel spustim navigaciu a ona nehovori ale ukazuje spravne :)
Podařilo se nějak vyřešit tento problém? Mám ho totiž taky. Asi od posledního HR Drive+ nemluví, ale neřešil jsem to, protože používám hlavně integrovanou navigaci v autě. Dnes jsem se do problému ponořil, ale navigaci nedokážu žádným způsobem rozmluvit. Jediné, co zbývá je HR, do čehož se mi nechce. Nemáte nějaký nápad na řešení?
sssugi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by sssugi »

Nemas zapnuty BT a sparovany s autom? Mne vtedy telefon posielal hlas cez reproduktory ale mal som nastavene radio nie aux...vsimol som si to pri Waze
katraris
přispěvatel
přispěvatel

Post by katraris »

To sice mám, ale nemluví, ani když bt vypnu, ani na ulici, nikde.
grafic
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia LUMIA 950

Post by grafic »

Chlapi, potrebovak bych radu. V aute mam parrot jako handsfree, da se nekde nastavit, aby vsechny zvuky v mobilu pres to? Prenasi mi to pouze hlas a za boha to nemuzu nastavit na vsechno (muzika, navigace). Predem diky za info, jestli vam to nekomu jde, pripadne co bych mohl delat blbe. Diky moc
vormen
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by vormen »

já mám teda originální vestavěný HF a funguje i hudba i navigace. nikde jsem nic nenastavoval, jen párování.
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Post by murder »

Aktualizovat Parrota?
grafic
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia LUMIA 950

Post by grafic »

Tak Parrot aktualizovan, ale furt prenasi jen hlas. Je to nejakej starsi kousek (3200ls) a problem bude asi v tom parovani. Z mobilu iniciuji parovani, ale na parrotu se mi neobevi pin automaticky, musim do nastaveni a tam si vybrat typ mobilu (bohuzel tam neni WP a ani zadnej smartphone, jen stary ericcaony, takze paruji jako ostatni zarizeni) a pak mi to napise pin. Mobil se zepta na synchronizaci kontaktu.

V nastaveni BT v mobilu u toho Parrota vidim "Pripojeno, pouze hlas", co tam mate vy? Typ prenosu zvuku nikde nejde nastavit, ani mobil, ani Parrot.

Tatovi to se starou E52 po parovani z mobilu Parrot rovnou napise PIN a nasledne prenasi vsechny zvuky.

je to divne. Diky za kazdou radu!
motas
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020

Post by motas »

Já mám Parrota MKi9200 a do mobilu mi to posílá všechny zvuky.
peSko
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920 white

Post by peSko »

katraris wrote:
peSko wrote:to je jasne ved zvolim ciel spustim navigaciu a ona nehovori ale ukazuje spravne :)
Podařilo se nějak vyřešit tento problém? Mám ho totiž taky. Asi od posledního HR Drive+ nemluví, ale neřešil jsem to, protože používám hlavně integrovanou navigaci v autě. Dnes jsem se do problému ponořil, ale navigaci nedokážu žádným způsobem rozmluvit. Jediné, co zbývá je HR, do čehož se mi nechce. Nemáte nějaký nápad na řešení?

Praveze na nic som neprisiel celkom ma to hneva :(
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Post by murder »

Máš stažený hlas, nestačí jen zvolený, musíš ho stáhnout...
Green72
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Nokia lumia 920

Post by Green72 »

mě se to taky stalo ale problém je že tel. jsem měl spárovaný s radiem přes blutučko a poslouchal jsem cd .Jak jsem dal
poslech mp3 z telefonu vše OK muzika hrála a jak bil navigační povel přeplo se to na navigaci a zase zpět.
katraris
přispěvatel
přispěvatel

Post by katraris »

Hlasů jsem stáhl postupně asi dvacet.
Nastavením to nebude, prostě nějaká chyba. Před h.r. bylo vše OK, tak ten krok bude asi nevyhnutelný.
friend66
nováček
nováček

Post by friend66 »

Poradí někdo, jak nastavit server příchozí a odchozí pošty u Seznamu v protokolu IMAP ? V nastavení Seznamu protokol IMAP povolený mám. Jen nevím co vepsat do těch políček v telefonu.
Děkuji.
mceza

Post by mceza »

friend66: Myslíš, že jsi jediný s tímto dotazem? Toto samozřejmě zajímá stovky lidí a proto na to má Seznam.cz nápovědu. Dohledatelnou za vteřinu vepsáním dotazu "seznam imap" do vyhledávače...

http://napoveda.seznam.cz/cz/imap-pop3-smtp.html" onclick="window.open(this.href);return false;
herm
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Win->Android

Post by herm »

Já to mám teda přes POP, což se myslím nakonfigurovalo "samo" jen po zadání email adresy a hesla. Další nastavení lze zjistit na seznamu: http://napoveda.seznam.cz/cz/email/wind ... mail-imap/. Zkusil bych ještě navíc SSL porty:

Secure SMTP (SSMTP) - port 465
Secure IMAP (IMAP4-SSL) - port 585
IMAP4 over SSL (IMAPS) - port 993
hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

Post by hamoun »

mi nastaveny imap na seznamu vymlati telefon ... :(
pripoji se to a neodpoji ... mejly se stahuji a nestahnou ..

mazelka se stejnym nastavenim na jinem telefonu (stejny system) uplne ok ...
herm
přispěvatel
přispěvatel

Post by herm »

Mě se teda mailbox ve WP na Seznamu choval taky vždycky dosti divně. Když jsem měl HTC Trophy (WP7.8), musel jsem čas od času profil smazat a vytvořit si ho znovu. Obvykle mi to dělalo to, že byl pořád ve stavu Syncing... a po chvilce se k němu přidaly další Accounty (Google a Hotmail) a nikdy to nedoběhlo, dokud jsem neudělal restart. Pak to nějaku dobu běželo bez problémů. Na WP8 se mi teď projevuje Seznam Account tak, že stav Syncing..., je v něm vidět cca 2 minuty, ale naštěstí pak skončí a nevezme s sebou ostatní synchronizovaný accounty.
friend66
nováček
nováček

Post by friend66 »

Tak už jsem na to přišel. Při přidávání účtu Seznamu, jsem v telefonu šel hned na možnost přidat účet. Správná cesta ale byla přes "Rozšířené nastavení" - to by mě nenapadlo... http://napoveda.seznam.cz/cz/email/wind ... mail-imap/" onclick="window.open(this.href);return false;
Děkuji za pomoc.
mnn282
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by mnn282 »

vklaus wrote:Zdravím a chci se zeptat - jak se dá vynutit stažení přes "mobilní internet" (co tím přesně myslíte?). Taky nemám Wi-Fi, ale telefon to vyžaduje - "Chcete-li stáhnout aktualizaci, připojte se k Wi-Fi" - a žádnou další možnost nedává. Před nedávnem jsem v zahraničních fórech četl, že to bez Wi-Fi prostě nejde. Jak jste to dokázal? :) Jinak žádné omezení nikde na data nemám (nebo o tom nevím).

Díky
No pravdupovediac ani neviem. Mne písalo to, že telefón sa pokúsi stiahnuť aktualizáciu cez WiFi alebo cez mobilný internet, ak to nastavenia dovolia. Dal som download a myslím, že potom prišla tá otázka na potvrdenie stiahnutia 200MB cez mobilný internet.
htcjirka wrote:Presne tak,to je to co jsem psal,ze aktualizace vyzaduje wifi,jenze nekdo kdo mel treba predtim jiz GDR3,tak se taha mensi aktualizace,tudiz muze pak postacit jen mobilni pripojeni.
GDR3 som nemal. Tých 200MB obsahovalo teda GDR3 + Lumia Black. Michael-87 napísal, že mal GDR3 a stiahlo sa mu 150MB. Z toho vyplýva, že GDR3 má 50MB a Lumia Black 150MB.
herm
přispěvatel
přispěvatel

Post by herm »

To friend66:
Zkus teda ručně:
V nastavení Accounts... dej přidat "Advanced account". Zadej [email protected], pak nějaký bblý heslo. Ono ti to nabídne Advanced nastavení, kde si zvolíš IMAP. Pak už zadáš imap.seznam.cz:993:1 a smtp.seznam.cz:465:1 a pak ještě dole v Advanced kromě těch dvou "fajfek" co tam jsou, zaškrnout ještě ty dvě zbylý.
Pak to ulož a zkus se připojit. Šlo mi to teda dosti dlouho, ale nakonec se to nějak prošťouchlo.
Samozřejmě musíš mít aktivovanej IMAP u samotného Seznam accountu.

Pozdě :-).
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”