Galerie polepů Skinzone: Podělte se s ostatními…

Volná diskuze na libovolná témata...
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

V reakci na tento článek (Test originálních polepů Skinzone: Dejte svému zařízení nový vzhled) zakládám následující vlákno, ve kterém můžete diskutovat o polepech a případně se pochlubit s fotografií svého zařízení.

Image

Do konce června navíc můžete na nákup polepů využít speciální 40% slevy. Do objednávkového formuláře na Skinzone.cz či Skinzone.sk stačí zadat kód SMARTMANIACZ (pro objednávky v rámci České republiky) nebo SMARTMANIASK (pro objednávky na Slovensko).

Takto jsme převlékli náš redakční Samsung Galaxy S III :)
Image Image Image
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB

Post by Cleric »

Docela pěkná sranda, ale jak je to u zařízení co mají záda "vroubkovaná"
Image
x125
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: LG P500 - Optimus One (Vodafone 2.3.3)

Post by x125 »

Popř. tzv. Soft-touch
Cleric
smartmaniak
smartmaniak

Re: Galerie polepů Skinzone: Podělte se s ostatními…

Post by Cleric »

Tak skin dorazil a hned jsem jej nalepil, ale popravde cim vic ma telefon slozitejsi tvary tim vice je to takove nepekne.
GVKA
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: LG E460 Optimus L5 II

Post by GVKA »

Souhlasím, na mém LG to vypadá dost... tak... uměle nepěkně. Ono dokonce bych řekl, že ořez byl tvořen podle nějaké makety a na telefonu to ani nebylo vyzkoušeno, protože ne všechny otvory dokonale sedí?
0img_0419.jpg
(93.86 KiB) Downloaded 43 times
0img_0423.jpg
(91.14 KiB) Downloaded 43 times
Nechal jsem si udělat v jedné objednávce (bohužel, měl jsem to nejdříve zkusit pouze na jednom zařízení) i skin na netbook, kromě toho že by imho mohl být kousek větší mi hrozně vadí nesmyslná rýha po celé napříč...hrozně rušivé, zvláště díky 3d lesklému efektu.
Nevím k čemu tam je, nějaké výrobně/technické omezení? Ze skinzone jsem zatím žádné vysvětlení nedostal.
eee1215 b.jpg
(127.05 KiB) Downloaded 44 times
Aby nespokojenosti nebylo málo, zásilka došla bez faktury, kterou se teď snažím na platbu předem zpětně dostat.

Rád bych věřil, že jsem nespokojená výjimka, ale já jsem zklamán na celé čáře, zbytečně vyhozené peníze, které bych dnes již utratil jinak :x Z mé osobní špatné zkušenosti mi všechny ty kladné recenze přijdou jako cílené PR články.

:idea: Spokojen na druhou stranu jsem s jejich fólií screenshield, tam těch peněz nelituji :idea:
mceza

Post by mceza »

Tfuj, to je ošklivé. díky GVKA za fotky. Tím se jen ujišťuji, že toto bych svému telefonu nikdy neprovedl.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Post by Cheetah007 »

Tak od skinzone jsem měl polepeny notebook Acer tímto http://skinzone.cz/themes/fractals/tige ... tnC3H-PWSM" onclick="window.open(this.href);return false; motivem a spokojenost, povedlo se na první pokus a ani po roce intenzivního používání, nebyl problem, použité lepidlo je velmi kvalitni.
GVKA
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: LG E460 Optimus L5 II

Post by GVKA »

Než jsem se podělil tady, čekal jsem na názor ze skinzone, ale na email nepřišla zatím odpověď. Je mi jasné, že telefon od telefonu se to bude asi lišit, nejspíš ve skinzone podle zkušeností fólie vylepšují a já jsem jen první, kdo si fólii na můj LG koupil? (starší příběh http://myego.cz/item/skinzone-cz-se-zle ... edi-skvele" onclick="window.open(this.href);return false;)
Cleric
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cleric »

Me ten hnus zůstal už jen na zadním krytu. Po pravdě si něco takového už nikdy nekoupim.
Attachments
uploadfromtaptalk1390773022108.jpg
(164.11 KiB) Downloaded 17 times
Post Reply

Return to “Off Topic”