Restarty po aktualizaci - Bootloop
mna napadlo a mas dostatocny prud, funkcnu nabijacku atd. ?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To ti napsal Nokia Care Suite?Ten nic takoveho na konci nepise,flashi znova a dej sem screenshot z Nokia Care Suite na konci flashe.Flashoval jsem přes tento program,na konci flashe mi program řekl, že mám udělat hard-reset
Jeste lepe opravdu ten servis nebo to dej nekomu,kdo s tim programem opravdu umi.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Re: Restarty po aktualizaci - Bootloop
Nic na tom není, flash pres Care Suite zvládne dle mě každý.
Stáhnout flash a nahrát do složky produktů, nebo v Care Suite vybrat nastaveni a umístění flašky vybrat libovolně.
Vybrat možnost open Product - vybrat RM-821 což je L920.
Vybrat možnost Programming - Recovery.
Vybrat Flash a spustit Recovery. Ověří se flash a Care Suite bude nabádat at na telefonu stisknete tlac. hlas. dolu a zapínací tlačítko než telefon zavibruje a pak telefon napojíte a zmacknete retry.
A je to.
Blesk a ozubené kolo znamená většinou nedokončený flash SW.
EDIT: pokud toto někdo nezvládne tak se omlouvám, ale nemel by ani používat Smartphone. Těžší je dle mě se zaregistrovat na Outlook.com :D
Stáhnout flash a nahrát do složky produktů, nebo v Care Suite vybrat nastaveni a umístění flašky vybrat libovolně.
Vybrat možnost open Product - vybrat RM-821 což je L920.
Vybrat možnost Programming - Recovery.
Vybrat Flash a spustit Recovery. Ověří se flash a Care Suite bude nabádat at na telefonu stisknete tlac. hlas. dolu a zapínací tlačítko než telefon zavibruje a pak telefon napojíte a zmacknete retry.
A je to.
Blesk a ozubené kolo znamená většinou nedokončený flash SW.
EDIT: pokud toto někdo nezvládne tak se omlouvám, ale nemel by ani používat Smartphone. Těžší je dle mě se zaregistrovat na Outlook.com :D
-
htcjirka
- smartmaniak

Uz ten navod ma na zacatku tohoto topicu,velice podrobny.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Pardon, návod jsem přehlédl. Mas pravdu to je dost detailní i pro dummies. 
Tak lidi,po půl hodinách co je v nabíječce,není vůbec plný.. Se trochu divím.. Na Windows XP (primární počítač má Win XP) přes Nokia Care Suite se nedokáži probojovat přes tu registraci..
EDIT: Dostatečný proud mám.. :D
EDIT: Dostatečný proud mám.. :D
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Pokud je zabitý softwarově, pak ani dobíjet nemusí. To by pak bylo na servis. Nebo na dobiti baterky ručně na zdroji.
Tak tam jdu.. Informace nejspíš dozvíte po půl hodinách..
Naštěstí že ten servis mám proti mému paneláku.. Musím říct,hrozná osoba,co to tam obshluhuje.. Neochotný,upřimně řekněme.. S*re na mě.. Hrůza prostě.. Nejspíš tam zase zajdu v pondělí.. doufám,že tam bude jiný prodavač..
-
htcjirka
- smartmaniak

Takze jsi nejprve tvrdil,ze jsi flashoval pres tento nastroj,pak kdyz jsem se te ptal co napsal NCS na konci tak jsi se odmlcel a pak jsi napsal hlasku,kterou program nemohl napsat,coz jsem tusil uz od pocatku,ze jsi ve finale jsi pres tento program vubec neflashoval..Xerousek wrote:Tak lidi,po půl hodinách co je v nabíječce,není vůbec plný.. Se trochu divím.. Na Windows XP (primární počítač má Win XP) přes Nokia Care Suite se nedokáži probojovat přes tu registraci..
Mam vyzkouseno,ze L920 lze flashnout i s uplne vybitou baterkou,kdy uz nelze normalne telefon zapnout.Pokud je zabitý softwarově, pak ani dobíjet nemusí. To by pak bylo na servis. Nebo na dobiti baterky ručně na zdroji.
Posli to do ofiko servisu,tj. Arvato Stochov.Nejspíš tam zase zajdu v pondělí.. doufám,že tam bude jiný prodavač..
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Měl jsem na SW jednu vybitou a zabitou SW a museli jsme dobíjet baterii na zdroji, jinak se tel do bootu nepřepnul i přes snahu Care Suitu. Asi je otázkou jak moc vybitý je, když má alespoň nabití na to, aby zobrazil ozubené kolo s bleskem, tak možná ještě, ale už toto nezobrazuje, nejde to.
A souhlasím s tebou, ať to kolega pošle rovnou do Arvata, můžeš si tam domluvit i přepravu, která to u tebe vyzvedne.
A souhlasím s tebou, ať to kolega pošle rovnou do Arvata, můžeš si tam domluvit i přepravu, která to u tebe vyzvedne.
Dobrá den,
mám ten samý problém . Mam Nokii Lumiu 520 a od včerejška se mi zobrazuje blesk+ ozubené kolečko, včera jsem ho zprovoznila tlačítkem hlasitosti dolů+ vypinací tlačitko+ tlačítko fotoaparatu jenže telefon se mi vybil a opět se mnou nekomunikuje a tento způsob již nefunguje. Podle toho , co jsem četla mám telefon na nabíječce , ale nevím jestli na ni reaguje, blesk + ozubene kolečku se stale zobrazuje a ani tečka o tom , že by se mohl nabíjet
. prosím o pomoc pro lajka . Elektronika si se mnou zrovna moc nerozumí
a tento telefon mám cca měsíc. zakoupen na Heurece
mám ten samý problém . Mam Nokii Lumiu 520 a od včerejška se mi zobrazuje blesk+ ozubené kolečko, včera jsem ho zprovoznila tlačítkem hlasitosti dolů+ vypinací tlačitko+ tlačítko fotoaparatu jenže telefon se mi vybil a opět se mnou nekomunikuje a tento způsob již nefunguje. Podle toho , co jsem četla mám telefon na nabíječce , ale nevím jestli na ni reaguje, blesk + ozubene kolečku se stale zobrazuje a ani tečka o tom , že by se mohl nabíjet