Ano, mě vše funguje zcela normálně.Carlosso wrote:Ne, dělá mi to i teď když mám asi 98%.
Zkoušel si to?
Lumia Black update: Všeobecná diskuze, zkušenosti
-
mceza
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Fakt jo?To je divný, hmmm co teď...Na Amber mi to nedělalo, aktualizoval jsem na Black a hned tohle.
EDIT: Když udělám restart pomocí volume down+vypínací tlačítko tak se mi po zapnutí sama zapne wifi ikdyž jí před restartem vypnu.Proč se mi sama zapíná nebo se snaží připojit?
EDIT: Když udělám restart pomocí volume down+vypínací tlačítko tak se mi po zapnutí sama zapne wifi ikdyž jí před restartem vypnu.Proč se mi sama zapíná nebo se snaží připojit?
- Carlosso
- stálý přispěvatel

To už jsem udělal asi 20x
Menší problém: Ještě z Amber jsem měl přeházená písmenka v hudebním přehrávači a řekl jsem si, že se dám na Vaší radu a zkopíruju si hudbu znova do mobilu... Menší nemilé překvapení bylo, že se mi smazaly všechny playlisty -_- a pak ale vážně mě to naštvalo - tak mám tam duplikaci hudebních souborů (pouze u některých). Nedělá Vám to také? Máte nějakou radu na to? Jdu teď smazat i skryté složky a hudební soubory a natáhnu to tam znova. Doufám, že to zabere... I tak mi už zabere dost času zase si udělat playlisty.
Kdybyste nekdo mel po instalaci BLACK problem s extremne pomalym WIFI pripojenim zkuste nasledujici postup (mne to pomohlo):

- v nastaveni wifi smazat profil site, na kterou jste pripojeni
- soft reset (podrzet volume down + power dokud se telefon nerestartuje)
- znovu se pripojit na danou wifi sit
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Počkej takže se ti to děje taky jo?Jestli jo tak docela úleva jako prase... 
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Tak jsem to celé přetočil přes Care Suite, nebavilo mě čekat.
Ze začátku haprovala baterka, po nabití do 100% z ničeho nic padla na 53% a při připojení na nabíječ naskočilo za 5 minut 100%. Od té doby se již ustálila (od včera) a zatím běží spolehlivě.
Co se týká fotografii nepozoruji zlepšení (nový algoritmus), naopak mi přijde, že fotky focené přes Nokia Camera často velmi ztrácí ostrost v některých částech fotky a přijde mi, že je vyšší šum při zobrazení na 100% na PC.
Glance s notifikacemi je naprosto super !! A Nokia Beamer je slušná vychytávka. Co se Nokia Storyteller týká, tak se nic nezměnilo, stále je žalostně pomalý, oproti vestavěné galerii, sice je to velmi pěkné a efektní, ale při načítání 10 sekund fotek a pak dalších 5 sekund při kliku na fotku... zní to sice směšně, ale prostě je mi příjemnější používat rychlejší vestavěnou galerii.
Ze začátku haprovala baterka, po nabití do 100% z ničeho nic padla na 53% a při připojení na nabíječ naskočilo za 5 minut 100%. Od té doby se již ustálila (od včera) a zatím běží spolehlivě.
Co se týká fotografii nepozoruji zlepšení (nový algoritmus), naopak mi přijde, že fotky focené přes Nokia Camera často velmi ztrácí ostrost v některých částech fotky a přijde mi, že je vyšší šum při zobrazení na 100% na PC.
Glance s notifikacemi je naprosto super !! A Nokia Beamer je slušná vychytávka. Co se Nokia Storyteller týká, tak se nic nezměnilo, stále je žalostně pomalý, oproti vestavěné galerii, sice je to velmi pěkné a efektní, ale při načítání 10 sekund fotek a pak dalších 5 sekund při kliku na fotku... zní to sice směšně, ale prostě je mi příjemnější používat rychlejší vestavěnou galerii.
Zaujimavo to vyzera ked sa na Glance screene zobrazuju dva battery statusy 
- Carlosso
- stálý přispěvatel

-Pavel- : Pavle mě se to na Amber nepovedlo ani jednou 
- Carlosso
- stálý přispěvatel

-Pavel- : Pavle jaká druhá věc?
Děje se ti na Blacku to samé co mě teď taky na Blacku?Tj. že hned po startu se wifi tváří že se zapíná přitom by po zapnutí měla bejt vypnutá (pokud si to tak nastavíš)...?
- Carlosso
- stálý přispěvatel

-Pavel- : Tak to mám úplně stejně ;) díky moc.Jinak hele taky ti zmizla možnost v aktualizacích aby mobil pravidelně sám hlídal aktualizace?Mám tam jen automaticky stáhnout aktualizaci.
Re: Lumia Black update: Všeobecná diskuze, zkušenosti
Palo wrote:Tak už jsem vyřešil problém s filtrem hovorů+sms. Přes sysapp pusher neinstalujte přímo aplikaci filt hovorů+sms, ale nainstalujte/aktualizujte aplikaci bonusy+info. Pak to funguje
Podle SysApp pusher mám vše aktuální a filtr hovorů+SMS stejně nejde spustit... :(
mně se do HR vůbec nechce. dá se to nějak obnovit ze zálohy, abych nemusel všechno instalovat znovu?
sak vsetko sa obnovi len home screen ne
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
A krom dat aplikací.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Pozoruje také někdo zhoršení kvality fotek? Nebo mate jen sama pozitiva?
Nepozoruji žádnou změnu ve fotkách.
Nemala nahodou tie algoritmy na zlepsenie kvality fotiek dostat iba 1020 ?