Lumia Black update: Všeobecná diskuze, zkušenosti
po polnoci asi ne..ale je mozne, ze to spustia zajtra ku veceru.... vacsinou sa to robi kvoli tomu aby to nebolo moc narazove...
Kazdopadne je mozne, ze uz sa pripravuju, ked tam hodili Available.
Kazdopadne je mozne, ze uz sa pripravuju, ked tam hodili Available.
Dyť na twitteru sama Nokia CZ psala, že to bude uvolňováno od zítra "postupně". že vás to furt baví polemizovat o půlnoci?
Trochu mně překvapilo, že u Amberu s GDR3 Dev Preview byla v Nastavení sítě volba "Pro omezené připojení přes WiFi použít data" nebo tak nějak, u Black to nemám...
-
djkure
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 5s Space Grey (64GB)
Já si dělám srandu, stejně do tří do rána budu mít plné ruce práce s programováním, tak budu průběžně pokoukávat 
v GDR3 dev nie je ani moznost hlasenia novych aktualizacii..
Co to je za nesmysl. Neni zadna developerska GDR3. Jen prednostni update pro cleny developer preview programu. Aktualizace samozrejme hlasi stejne jako normalni verze...
No mohli by kopnut do vrtule, to Coming soon je tam uz prilis dlho
ale prd, porovnaj si amber a black dev...fredysz wrote:Co to je za nesmysl. Neni zadna developerska GDR3. Jen prednostni update pro cleny developer preview programu. Aktualizace samozrejme hlasi stejne jako normalni verze...
v black nie su ziadne hlasenie o aktualizaciach.. v amber boli dve moznosti.. jedna o hlaseniach a druha o aktualizaciach...
Podla mna preview for developer jednu z moznosti nahradza...
Z vlastní zkušenosti vím, že update byl dostupný vždy navečer po 18h. Takže čekat čekat.myscho wrote:No mohli by kopnut do vrtule, to Coming soon je tam uz prilis dlho
V prvních momentech budou servery přetížené, takže to bude možná krápek pomaleji stahovat.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Já už nevydržel a nahrál finskou verzi 
-
mceza
Kdyby to přinášelo nějakou muset have funkci. Ale to vážně nevdržíte do večera? :D
Jak to děláte na Štědrý den? :D
Jak to děláte na Štědrý den? :D
-
djkure
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 5s Space Grey (64GB)
Re: Lumia Black update: Všeobecná diskuze, zkušenosti
Vydrzim :D musim, drzim se :D
Já nechápu proč jste tak nedočkaví. :D jediné co si myslím že stojí za to je ten nový Glance to je vše...
-
mceza
Já se také těším, ale kdyby to přineslo opravewní nějaké zásadní chyby nebo nějakou funkci, kterou strašně moc chci a nemohu bez ní žít. Ale přinese to jen pár pěkných věcí. Bez notifikací na Glance Screen jsem vydržel půl roku. Těch pár hodin to ještě zvládnu :D
No přesně. nic extra navíc tam není. Zavírání v multitaskingu křížkem je fajn. U L1020 jsou lepší fotky , u 920 se do algoritmu focení nesahá.
Počkejte měsíc a někteří budou nadávat že v GDR2 jim to jelo tak a tedka to je jinak
Už se těším.
Počkejte měsíc a někteří budou nadávat že v GDR2 jim to jelo tak a tedka to je jinak
Tak nevím, mám v Lumii 920 verzi 3047.0000.1326.2002 a pořád mi hlásí, že je to Amber ....
Tak vidíš .... Nicméně ta avizovaná aktulizace na webu nokie ve statusu Coming soon je 3047.0000.1326.2002 ... Takže asi Coming later ....
No například u Němců byla už dostupná aktualizace Black, ale ke stažení byl stále 3047... Tak jsem ho stáhl nahodil a během chvilky přišla OTA Lumia Black...
Jakou cca velikost má update Black??
Abych věděl, jestli to má cenu vůbec stahovat tím EDGE připojením, co tu v práci mám.

Abych věděl, jestli to má cenu vůbec stahovat tím EDGE připojením, co tu v práci mám.
Nevim, ale EDGE to nestáhneš určitě to je trojciferné číslo.