HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze
Poradil by mi nekdo teda nejaky soft na upravu ikon v liste jak je sila signalu, cislo linky, atd...jinak jeste nejaky program na vytvoreni profilu vyzvaneni nebo jestli je nejaky navod na upravu registu na to aby byla moznost vyzvaneni + vybrace...
docela dobra utilitka na spravu...Pocket_Mechanic_Setup_WM6
docela dobra utilitka na spravu...Pocket_Mechanic_Setup_WM6
- Attachments
-
- Pocket_Mechanic_Setup_WM6.gif (49.74 KiB) Viewed 7686 times
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
kdysi, kdesi se tady hledal způsob, jak zlikvidovat jedničku v horní tray liště. řešení neexistovalo, byť jsme ho možná měli pod nosem
došel jsem na to dneska, když jsem updatoval smardialer (teď nemyslím dll knihovnu pro vyhledávání s českými znaky, ale dialer jako takový). provedl jsem update a najednou jsem zjistil, že se mi na liště znovu objevila 1. a pak mne napadlo, že jsem ji tam vlastně před tím neměl a to jsem docílil instalací touch dialeru (bez podpory video callu)
takže sosněte si touch dialer ZDE, nainstalujte, soft reset a pak pro jistotu a podporu českého vyhledávání v seznamu nainstalujte/přehrajte smardialing.dll
woala a je to hotovo
došel jsem na to dneska, když jsem updatoval smardialer (teď nemyslím dll knihovnu pro vyhledávání s českými znaky, ale dialer jako takový). provedl jsem update a najednou jsem zjistil, že se mi na liště znovu objevila 1. a pak mne napadlo, že jsem ji tam vlastně před tím neměl a to jsem docílil instalací touch dialeru (bez podpory video callu)
takže sosněte si touch dialer ZDE, nainstalujte, soft reset a pak pro jistotu a podporu českého vyhledávání v seznamu nainstalujte/přehrajte smardialing.dll
woala a je to hotovo
Re: závada u HTC KAISER
kasik wrote:Mám na všechny uživatele Kaiser dotaz.
Nevyskytla se prosím u někoho z Vás podobná závada?
Jakmile povolím v menu
START - NASTAVENÍ - ZÁMEK
funkci "heslo-dotázat se, není-li zařízení použito po dobu" - nastavím heslo a libovolný čas, děje se následující:
při telefonování dojde po určité době ke zhasnutí displeje(což je běžná věc), jakmile však ukončím hovor, tak nedojde k úplnému rozsvícení displeje a ZMIZNE TLAČÍTKO START!
Vše se spraví až po krátkém uspání přístroje a novém zapnutí bočním tlačítkem.
Po zrušení hesla funguje vše zase normálně.
Moje verze ROM:
ROM verze 1.56.405.5
ROM DATA 8/28/07
EXTROM VERZE 1.56.405.9021
íky za odpověď.
Mě dělá to samé můj TYTN II od vodafonu. Obávám se že je to prostě chyba současné verze softweru, kterou doufám odstraní update (problém je že u vodafonu update softweru znamená být měsíc bez přístroje, pokud by jste si ho updatovaly sami příjdete o češtinu). U sunny softu mi poradili že mám z vodafonu vydindat licenční klíč k češtině, leč bohužel bylo zřejmě najivní se o to pokoušet.
To je asi jediná nevýhoda přístroje od vodafonu. Ale zato obrovská
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Změna barvy blikání led
Omlouvam se pokud tu to jiz bylo,ale nekdo se tu shanel po cabiku na zmenu barev signalizace led na ruzne udalosti.Napr zmeskana zprava - cervene svitici led nebo modre apod.Prikladam cabik primo pro Kaisera.Danou utilitkou lze nejen menit barevna chovani ledky,ale i vratit vse do defaultniho nastaveni.
Aplikaci ja osobne nemam odzkousenou,je z fora o PPC Modaco.com
Omlouvam se pokud tu to jiz bylo,ale nekdo se tu shanel po cabiku na zmenu barev signalizace led na ruzne udalosti.Napr zmeskana zprava - cervene svitici led nebo modre apod.Prikladam cabik primo pro Kaisera.Danou utilitkou lze nejen menit barevna chovani ledky,ale i vratit vse do defaultniho nastaveni.
Aplikaci ja osobne nemam odzkousenou,je z fora o PPC Modaco.com
- Attachments
-
- KaiserNotification_cab.CAB
- (55.68 KiB) Downloaded 342 times
-
- Kaiser led indikace.png (20.25 KiB) Viewed 7338 times
mám dotaz. Je nějaká možnost jak hodně rychle přepínat mezi jednotlivými profily?? Byl jsem na to zvyklý u telefonu (stisk vypínacího tlačítka) a docela mi to u Kaisera chybí. V HTC home je jen tichý profil, vibrace a normální, v nastavení to jsem schopen přepnout i na další profily, ale to musím zajet až do Xtého menu.
Je tedy nějaká rychlá volba??
Díky za info.
Je tedy nějaká rychlá volba??
Díky za info.
-
Rumcajs_tr
- nováček

Dobrý den,blackmanT wrote:... v nastavení to jsem schopen přepnout i na další profily, ale to musím zajet až do Xtého menu...
rád bych se zeptal, jak na kaiserovi aktivujete další profily (např. 1x pípnout a pak vibrovat, apod...) Já jsem nikde žádné jiné profily kromě těch 4 v HTC home nenašel - Vy tu píšete něco o tom, že se dají (sice krkolomě ale dají) nastavit někde v menu...?
Děkuji předem
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
no ted jsem to zkousel a vzdy se prehravani zastavi..musim mit nekd neco nastavenyho?AndyS wrote:Ale prehravaMAOrh wrote:no pockej kdyz zmacknu tlacitko na vypnuti a pristrojse uspi tak prece nemuzu prehravat...Vsak si to zkus - nainstaluj TCPMP, neco pust a KRATCE zmackni vypinac. Disp zhasne, ale hudba pojede dal. Odzkouseno dennim vyuzivanim
pokud mluvite o prehravani mp3 tak tu pristroj prehrava i pri uspani ja tedy pouzivam ten prehravac od htc ktery mi nejaky tweak nastroj hodil i dokonce primo na hlavni obrazovku do htc home - je to nejlepsi vec pro prehravani:)
a ted k moji otazce... potom co jsem si stahnul program na upravu upozorneni pomoci diod me napadlo ze bych byl radsi kdyby se diody prohodily... protoze kdyz napriklad prijde sms bylo by lepsi kdyby to blikalo cervene nez modre coz ze zvyku beru spise jako wifi ci bluetooth ... nevite jak prehodit funkcnost tech dvou diod?!
a ted k moji otazce... potom co jsem si stahnul program na upravu upozorneni pomoci diod me napadlo ze bych byl radsi kdyby se diody prohodily... protoze kdyz napriklad prijde sms bylo by lepsi kdyby to blikalo cervene nez modre coz ze zvyku beru spise jako wifi ci bluetooth ... nevite jak prehodit funkcnost tech dvou diod?!
-
Rumcajs_tr
- nováček

-
Marvin Paranoic
- nováček

Návod na HTC Kaiser (v češtině)
Zdravím,
jsem tu fungl novej, a to i jako uživatel WM. Mám Kaisra asi týden, před tím SE 750i. V balení jsem sice našel originál návod v AJ a český asi na čtyři stránky, ale ten na PDFkovej o kterým se tu občas někdo zmiňuje jsem nenašel. Není bohužel ani v download sekci. Můžete ho někdo poskytnout?
díky za jakékoli info. Marvin
jsem tu fungl novej, a to i jako uživatel WM. Mám Kaisra asi týden, před tím SE 750i. V balení jsem sice našel originál návod v AJ a český asi na čtyři stránky, ale ten na PDFkovej o kterým se tu občas někdo zmiňuje jsem nenašel. Není bohužel ani v download sekci. Můžete ho někdo poskytnout?
díky za jakékoli info. Marvin
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
HTC TyTN II manuál (Kaiser manual)
tady ho mas a muzete ho rovnou hodit do down sekce...
edit by admin: dikes, hned to tam pridam ;)
Code: Select all
http://uploaded.to/?id=rs8i6c-
Marvin Paranoic
- nováček

Vřelé díky
to MAOrh
teď se mi to bude nastavovat o poznání lépe.
teď se mi to bude nastavovat o poznání lépe.
Prosím Vás nevíte někdo jak to vypadá s novým upgradem firmweru pro kaisra. Zvláště ty od vodafounu maj moc chyb...
Je pravda že s novým upgradem bude na kaizrovy i plnohodnotne touch flo ?
Kde mohu zjistit jestli už to vyšlo?
(na www.htc.cz když kliknu na firmwere, tak to píše stránku nelze zobrazit :( )
Je pravda že s novým upgradem bude na kaizrovy i plnohodnotne touch flo ?
Kde mohu zjistit jestli už to vyšlo?
(na www.htc.cz když kliknu na firmwere, tak to píše stránku nelze zobrazit :( )