App Folder od Nokie vám na hlavní obrazovce umožní vytvářet dlaždice všech tří velikostí se zástupcemi na vybrané aplikace či položky v nastavení. Nečekejte ale, že budou jednotlivé položky v dlaždici přímo klikatelné, nejprve se vám vždy zobrazí seznam aplikací z dané dlaždice a vy si vyberete, kterou chcete spustit. To samé platí o zkratkách do nabídky Nastavení.
Vypadá to hezky, ale kromě menších ikon (víc se toho vejde) mne nenapadá výhoda oproti skupině nejmenších dlaždic oddělených například černou nejmenší dlaždicí /aplikace Groupy/ od ostatních, nebo dlaždicí s názvem (také Groupy), vypadá to elegantnějš a dlaždice jsou klikatelné a případně živé
Osobně pro ni nemám využití. Většinu aplikací, které bych do složek dal, mají bohužel notifikace a ty se nezobrazují. Jiné aplikace zase nejsou ve výběru a zbytek tolik nevyužívám, tak to mám jen schované v menu. ...ale věřím, že se to někomu může hodit. Každopádně jsem rád, že každou další aktualizací je to se systémem a aplikacemi stále lepší a lepší.
Ja si třeba sdružil do jedné složky všechny fotoapps, bo jinak je v nich děsnej bordel. Každá se jmenuje jinak a umí něco jinýho. Pak jsem si na HS připl 4 nejpoužívanější nastavení z ..ehmm... nastavení
Já tedy osobně přínos moc nevidím. Je mi vcelku jedno, jestli mám na velikost střední dlaždice čtyři malé (systém) nebo šest (app folder), navíc má appfolder nevýhodu mezikroku při rozkliknutí a absenci livetile..
Vypadá to sice efektně, ale praktický přínos je pro mne nula.
když si člověk rozumně poskládá homescreen, udělá líp.
Výhodu by som videl iba v tom, že do najmenšej dlaždice app folderu si nasúkam 5-6 odkazov na nastavenia a tým si nezaberiem 5-6 miest malými dlaždicami.
Som zvedavý či na tejto aplikácií ešte popracujú a "zrýchlia" spustenie.
Tak musím říct, že žádné restarty nepozoruji. A popravdě, je to pro mně naprosto skvělá věc, mám vytvořenou grupu - "Síť a PC" kde mám hromadu věcí ohledně sítí, administrace Office365, Remote desktop atd vše krásně pohromadě a druhou, kde mám mapy, navigaci, dopravní info atd. a je super, že je vše na jedné hromadě. emusím hledat v menu, přemýšlet jak se to přesně jmenuje...
steelspace: blbinka je to možná pro tebe. a tvůj odhad že to je pro půl procenta uživatelů komentovat nebudu vůbec. díky této apce máme na výběr. používat abecední seznam, který není zrovna přehledný a nebo si ruzné nástroje a aplikace sdružit pomoci App Folder.