Zdarec,
chtěl bych se zeptat, jaký telefon by jste mi doporučily. Hodně často jezdím na turistické výlety a chytám ryby. Jelikož některé úlovky se poštěstí jen jednou a nechce se mi sebou neustále tahat foťák, tak bych potřeboval mobil, který dobře fotí. Mám Galaxy S3 ale večer za tmy nefotí zrovna moc pěkně a tak jsem přemýšlel nad Xperií Z1 Compact. Popřípadě co by jste mi doporučily ? Cena do 14 000 ale to je fakt hranice.
Předem díky
Fotomobil
-
iljusin66
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7
Fotomobil
Celkem podrobné, osmistránkové porovnání současných top mobilů z hlediska fotoaparátu na Phonearena.com (v angličtině): http://goo.gl/KIzXBN" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotomobil
Já sám aktuálně Lumii 1020 používám a vybral jsem si ji právě proto, že rád fotím, a se snímky jsem velice spokojený. Špatně nefotí ani LG G2, na výsledky z Xperie Z1 Compact si budeme muset počkat, až dorazí sample na recenzi 
Fotomobil
Premyslel jsem nad tou lumii a jak je to s tim vlc playerem. Divam se obcas i na filmy,kdyz neberou ryby
a pry na wp nejdou prehravat mkv a ani avi. Mate s timhle zkusenosfi ? Jinak bych radsi android a kupovat si to budu zhruba za mesic tak jestli vyjde nejaka novinka,ktera by mohla byt zajimavejsi klidne pockam.
Re: Fotomobil
Su prehravace, ktore to prehrat vedia...
-
iljusin66
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7
Re: Fotomobil
VLC je ve vývoji, ale termín vydání je ve hvězdách. Aktuálně nejlepším přehrávačem pro WP je Moliplayer, který snad zvládá víc než jen pár základních kontejnerů/kodeků, ale nemám jej nainstalovaný, takže ti to nepotvrdím.