Fotomobil

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
Reptal
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 930

Fotomobil

Post by Reptal »

Zdarec,

chtěl bych se zeptat, jaký telefon by jste mi doporučily. Hodně často jezdím na turistické výlety a chytám ryby. Jelikož některé úlovky se poštěstí jen jednou a nechce se mi sebou neustále tahat foťák, tak bych potřeboval mobil, který dobře fotí. Mám Galaxy S3 ale večer za tmy nefotí zrovna moc pěkně a tak jsem přemýšlel nad Xperií Z1 Compact. Popřípadě co by jste mi doporučily ? Cena do 14 000 ale to je fakt hranice.

Předem díky
PetrCBR
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 520, iPhone 5, Huawei P9 Lite

Fotomobil

Post by PetrCBR »

Tak nejlepsi co muzes mit na foceni je Lumia 1020, ale to uz je s cenou na hrane.
iljusin66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7

Fotomobil

Post by iljusin66 »

Celkem podrobné, osmistránkové porovnání současných top mobilů z hlediska fotoaparátu na Phonearena.com (v angličtině): http://goo.gl/KIzXBN" onclick="window.open(this.href);return false;
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Fotomobil

Post by Jiří Hrma »

Já sám aktuálně Lumii 1020 používám a vybral jsem si ji právě proto, že rád fotím, a se snímky jsem velice spokojený. Špatně nefotí ani LG G2, na výsledky z Xperie Z1 Compact si budeme muset počkat, až dorazí sample na recenzi :)
Reptal
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 930

Fotomobil

Post by Reptal »

Premyslel jsem nad tou lumii a jak je to s tim vlc playerem. Divam se obcas i na filmy,kdyz neberou ryby :) a pry na wp nejdou prehravat mkv a ani avi. Mate s timhle zkusenosfi ? Jinak bych radsi android a kupovat si to budu zhruba za mesic tak jestli vyjde nejaka novinka,ktera by mohla byt zajimavejsi klidne pockam.
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Re: Fotomobil

Post by matoman »

Su prehravace, ktore to prehrat vedia...
iljusin66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7

Re: Fotomobil

Post by iljusin66 »

VLC je ve vývoji, ale termín vydání je ve hvězdách. Aktuálně nejlepším přehrávačem pro WP je Moliplayer, který snad zvládá víc než jen pár základních kontejnerů/kodeků, ale nemám jej nainstalovaný, takže ti to nepotvrdím.
hudyss
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Google Pixel 2

Fotomobil

Post by hudyss »

Moliplayer přehrává bez problémů i s titulky
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”