Pevnost konstrukce

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
Anganiel
nováček
nováček
Zařízení: Samsung OmniaPro B7610

Pevnost konstrukce

Post by Anganiel »

Zdravim,

jsem tak trosku novacek ve svete Smartphonu... Uz dlouhou dobu uvazuju o tom, ze bych si VOXe poridil. Mel jsem na chvili Symbian S60, ale shodou okolnosti (byl jsem okraden) zase koukam po necem co bych si poridil. Mel jsem nejake kandidaty se Symbianem UIQ, ale tam se mi to prostredi moc nelibi... :???:

Ted k me otazce:
Nekde jsem vycetl, ze konstrukce neni moc dobra. Ze snad po mesici pouzivani uz vykazuje znacnou vuli a pri pouzivani klasicke numericke klavesnice cvaka horni cast o tu spodni. Co je na tom pravdy? Muze nekdo s dlouhodobejsiho hlediska posoudit?
Foxcop
nováček
nováček

Post by Foxcop »

Mám VOXE cca 2 měsíce a nic takového zatím nepozoruji. Uvidíme jak dál, ale myslím si že při slušném zacházení by mohl něco vydržet.
jivo
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Evo 3D GSM; HTC Dimond2 -Topaz:XDA Energy

htc v tomto spise podprumer.

Post by jivo »

Ja mam 7 mesicu Mteora a dost pouzivanej. Klavesnice super, pouze joysticku upadla gumova cepicka.
Konstrukce dobra, baterka drzi,ale plasty se odlamuji. Kamos, ale 3x menil nastaveni hlasitosti a nebyl sam. Predpokladam, ze tento telefon vydrzi, ale nasledujiciho majitele nenajde. A vox bude asi dost podobnej. Qtek8310 byl ale drzak.

Jinak dnes jsme mel poprve v ruce toho Voxe. Vypada erfektne, ale diky super velkemu displey ma malou klavesnici a obavam se, ze bude z ruky pri psani vypadavat -> k tomu ten mechanicky bazmek -> no, bojim bojim. Co vy, kteri ho mate ?

Dik
Gyd
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia Wonder

Post by Gyd »

Ja mam Voxe neco pres dva mesice a konstrukce se pomerne dost uvolnila. Jista vule tam byla od zacatku a casem se proste zvetsila. To klepani je problem jen pokud drzis telefon v leve ruce a tou i pises, pokud jej drzis v prave ruce, dlani oba dily telefonu zmacknes k sobe a problem se "eliminuje". Vysuvny mechanismus zatim drzi stale dobre.
Eddie81
nováček
nováček

Post by Eddie81 »

mě se to taky docela uvolnilo,..ale s tím se dá počítat, když to je ze dvou dílů,...stejný u všech telefonů :(
bob.bobo
nováček
nováček

Post by bob.bobo »

Voxe nosím normálně v přední kapse u džín, žádné pouzdro nepoužívám a vše je zatím super. Nikde nic neškrtá, nevrže, a vůle jsou pořád stejné. Tak doufám, že se to nezmění.
ruzahonza
nováček
nováček

Post by ruzahonza »

Já už tam mám taky vůli,zájímalo by mě copak by řekly v prodejně kdybych to šel s tim dát na reklamacina opravu???
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”