Otázka před koupí

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
JaroslavChara
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Počítač

Otázka před koupí

Post by JaroslavChara »

Dobrý den,
mám takovou malou otázku. Chtěl bych si koupit nový telefon a jak jsem všechno tak studoval, tak mě napadla jedna věc. Našel jsem internetový obchod, kde prodávají Nokii Lumii 1020 a 1520 za 199 dolarů, problém byl v tom, že to bylo zablokované AT&T. Moje otázka zní, pokud bych si ho koupil a odblokoval tady v České Republice u nějakého uživatele, který to umí nebo bych si našel návod jak to odemknout dopustil bych se nějakého trestného činu?

Děkuji mnohokrát za Váš čas.
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Otázka

Post by matoman »

trestny cin to u nas nie je. Max. by ti odisla zaruka, ktoru by si u nas i tak nemal. A u AT&T verzie pozor na to ci ma podporu ceskych GSM/LTE pasiem..
Miroslav Havlíček
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020

Otázka

Post by Miroslav Havlíček »

Přesně jak píše matoman.
Ještě mě napadla jedna možná bezvýznamná drobnost. Lumia 1520 od AT&T má jiný standard bezdrátového nabíjení (PMA), než jaký je v mezinárodních verzích (Qi), takže s u nás koupenými bezdrátovými nabíječkami od Nokie nebude fungovat.
Simon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II

Otázka před koupí

Post by Simon »

Počkať, počkať...pozorne sa pozri či tá cena 199dolárov, neplatí len keď sa upíšeš na rok/dva AT&T..pokiaľ viem, nejako takto to funguje s "lacným" iphonom.
JaroslavChara
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Otázka před koupí

Post by JaroslavChara »

No, něco takového tam píšou.
Zde bych si to chtěl koupit: http://www.bestbuy.com/site/searchpage. ... lumia+1020" onclick="window.open(this.href);return false;
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Otázka před koupí

Post by koumes »

Staci cist vse
Sale: $199.99 With 2-year contract extension Reg. Activated Price: $299.99 You Save: $100.0
A po rozkliknuti tam je vse. http://www.bestbuy.com/site/lumia-1020- ... ract_desc=" onclick="window.open(this.href);return false;
JaroslavChara
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Otázka před koupí

Post by JaroslavChara »

Aha, omlouvám se. :) Jsem blbec, že jsem si toho nevšiml. Mockrát vám všem děkuji za váš čas a ochotu mi pomoct! Moc si toho vážím! :)
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Otázka před koupí

Post by koumes »

Kdyby to slo,tak si tam taky ledacos vyberu :-) Ale je to primarne ve statech,takze jedine se prestehovat.
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”