[app] Tapatalk - "čtečka" diskuzních fór
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Re: [app] Tapatalk - "čtečka" diskuzních fór
Já bych ještě přidal to že aplikace je ještě rychlejší než předtím.Teď je opravdu všechno hned a na nic se nemusí čekat 
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Mě to přijde pořád stejné, vyhazuje chyby, je pomalý... Hodně mě Tapatalk na WP zklamal oproti Androidu.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Mě funguje dobře,nemůžu si stěžovat...
Tak tapatalk jsem instaloval a app je dobra, přehledná jen bych uvítal i českou lokalizaci.
Měl bych dotaz: fungují u této aplikace notifikace o nových příspěvcích u sledovaných témat na LT nebo musím spustit aplikaci a uvidím to až v ní. Díky
nefungují, tedy alespoň včera jsem to testoval a žádná upozornění mi nechodila. Ostatně ani v nastavení není žádná konfigurace pro notifikace, tak snad to přijde s novou verzí.
Co ta čeština jde do app nějak dohrát nebo čekat jestli ji tam autoři dají? oni to mají poslední dobou vůbec nějak zvláštní...na iPhone4S jsem ji používal dlouho byla plně v češtině ale po posledním updatu mizela, nechápu co s tím zase dělají a alternativa není.
Česká lokalizace zatím v Tapatalku pro WP není a autoři se nijak nevyjádřili k tomu, zda ji tam někdy přidají. Ale třeba kdyby se někdo nabídl a kontaktoval je… 
Mohu jim napsat a totéž udělat i ostatní, takový problém by to pro ně snad nebyl ne? a potřebné přeložené soubory nějaký šikula rád dodá, já osobně ne, tohle je pro mě španělská vesnice. 
Už jsem psal adminovi, který se stará o podporu Tapatalku pro WP na ofiko fóru, tak pokud mi pošlou string file, lokalizaci připravím.
Před malou chvílí jsem dodělal českou lokalizaci pro Tapatalk. Vývojáři by ji měli integrovat do některé z dalších aktualizací aplikace, tak snad to nebude dlouho trvat. Snažil jsem se všechny stringy správně odladit a napasovat, ale sám jsem zvědavý, jak to bude v reálu vypadat 
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Supr!Díky moc, už teď se těším na výsledek ;)
Také se vám stává, že po spuštění TapaTalk se nenačtou přidaná fóra, prostě jako by tam nic nebylo? Musím spustit třeba nadvakrát a pak to jede. Taky se někdy stane, že se z nějakého důvodu musí znovu zadat heslo k fóru.
Opakované spuštění vcelku často. Hesla to ale drží dobře.

Nyní testuji českou lokalizaci na beta verzi Tapatalku. Jakmile poladím stringy, vývojář schválený lokalizační balíček přidá do další aktualizace klienta.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

Jen se chci všech zeptat, taky vám u Smartmanie neukazuje počet participated?Mám tam pořád 0.Jinak u ostatních webů mám taky 0.
Aktualizace s CZ je venku. Díky :D
Jen bohužel sáhly i do programu a řekl bych, že k horšímu.
Po přečtení příspěvků se neaktualizuje dlaždice nepřečtené, musí se aktualizovat samostatně. Dále nejde přejet třeba z nepřečtených do vlastních posunutím do strany. Ikona aplikace je jiná, tak doporučuji, nechat na ploše starou, ta nová je taková "divná".
Další poznatek po editaci příspěvku se příspěvek neaktualizuje, je potřeba opět aktualizovat ručně.
Asi zkusím reinstalovat appku, budu reportovat.
Tak přeinstalováno, a chyby bohužel zůstávají.
Jen bohužel sáhly i do programu a řekl bych, že k horšímu.
Po přečtení příspěvků se neaktualizuje dlaždice nepřečtené, musí se aktualizovat samostatně. Dále nejde přejet třeba z nepřečtených do vlastních posunutím do strany. Ikona aplikace je jiná, tak doporučuji, nechat na ploše starou, ta nová je taková "divná".
Další poznatek po editaci příspěvku se příspěvek neaktualizuje, je potřeba opět aktualizovat ručně.
Asi zkusím reinstalovat appku, budu reportovat.
Tak přeinstalováno, a chyby bohužel zůstávají.
Nemáte zač. Já používám beta verzi aplikace, tak jsem si ani nevšiml, že už autoři vydali update Tapatalku pro WP. Jdu to hned projít, u beta verze jsem ještě ladil několik chybek v překladu (na které se dalo přijít až v reálné aplikaci), tak doufám, že to tam zapracovali 
Za feedback ohledně chování aplikace budu rád, postřehy pak předám vývojáři WP verze.
edit: tak koukám, že tam ještě není ta novější verze překladu, ale ta starší z beta verze, navíc není přeložený about screen… (pro ten nebyly ještě dostupné stringy), tak to se jim jdu připomenout
edit 2: tak vývojář Tapatalku už mi odepsal, že stringy pro další slova (co jsou nepřeložená) brzy přidají
Za feedback ohledně chování aplikace budu rád, postřehy pak předám vývojáři WP verze.
edit: tak koukám, že tam ještě není ta novější verze překladu, ale ta starší z beta verze, navíc není přeložený about screen… (pro ten nebyly ještě dostupné stringy), tak to se jim jdu připomenout
edit 2: tak vývojář Tapatalku už mi odepsal, že stringy pro další slova (co jsou nepřeložená) brzy přidají
Hi, I need to update the base translate files to include the missing English strings. You will be notified when these are available for translation. Thanks for your help.
-
iljusin66
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7
Jsem stejně nemile překvapen jako murder. V changelogu píší k redesignu toto:
In this version, we done major navigation change. The pivot navigation system was removed in favor of page2page navigation. This helps to keep the navigation clear, use less phone resources and improve stability and speed.
Což si tedy nemyslím, že by tyhle změny vedly ke zpřehlednění. Zdroje, stabilitu a rychlost posoudit nemohu, ale navigace v aplikaci je teď určitě horší.
In this version, we done major navigation change. The pivot navigation system was removed in favor of page2page navigation. This helps to keep the navigation clear, use less phone resources and improve stability and speed.
Což si tedy nemyslím, že by tyhle změny vedly ke zpřehlednění. Zdroje, stabilitu a rychlost posoudit nemohu, ale navigace v aplikaci je teď určitě horší.
ja to ted zkousel a aplikace mi poprve prijde vyrazne rychlejsi ... snad to nebyla na chvili nahoda, ale takove reakce jsem tam jeste nevidel 
aktualizace poctu neprectenych si klidne udelam rucne ..
aktualizace poctu neprectenych si klidne udelam rucne ..